- 5 Nisan 2012
- 307
- 112
- 103
teşekkürler tatlım, darısı devamına inşallah hepbirlikteDevam canım Harikasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler tatlım, darısı devamına inşallah hepbirlikteDevam canım Harikasın
Ama gercekten sinirim bozuluyo artik 72 de kaldm regl oldugum icin olabilirmi.canim cok tatli istiyo.oglumu uyutup yapcam vee yiycem sanirim
Hsg canim ilk sayfalari okuyarak basla orda kurallar var takildigin yerleri sorarsin cvplariz bende hamileyim karatayla 13kilo verdim daha 2aylik hamile olmama ragmaen ac kalinca migdem bulandigi icin sua 1.600gramm artidayimmm nasil olcaksa biomiyorum ilk aylar kilo almak oldukca az en fazla 2kilo bn 3le cikacam heraldeArkadaslar . Merhaba bende diyet yapmak istiyorum ama pek bi bilgim yok banada bilgi verebilir misiniz karatay diyeti hakkinda 2 ay oldu dogum yapali 80 kiloyum yardimci olursaniz sevinirim
evet tatlım geçen sene insülin direncim vardı değerim 15 idi. karataya başladım 90 kilo idim. 75 kiloya indiğimde direncim 5 e düştü normal seviyelere yani. hala karataya sadık kalmaya çalışıyorum ufak kaçamaklarım oluyor ama. direncim düşene kadar hiç kaçamak yapmadım ama çünki 1 minik kaçamak insülini tetikliyor biliyorsun.Malesef 3657 sayfanın hepsini okuyamadım. Ama göz attığım kadarı ile beslenmemle ilgili pek çok hata yapıyorum. Aşağı yukarı 1 senedir açlık sekerim 120-130 aralığında çıkıyor. İlaç kullanmadan dengelemeye çalışıyordum ama ancak bu kadar çekebildim. Daha önceleri 160 civarı idi. Aranızda şeker problemi yaşayıp bunu ilaçsız bu diyetle çözebilen var mı acaba sanırım benim almam gereken ilk önlem yemek hazırlarken bir şeyleri ağzıma atmamak olacak.
tatlım işlenmiş karbonhidrat yerine işlenmemiş doğal glutensiz karbonhidrat tuketmemelisin. bilgim dahilinde çiğ tohum çerezlerde gluten yok: ceviz,fındık,fıstık, gibi. zaten karatay da bunları tuketiyoruz. bir araştır kitap linkide veriyorumMerhaba herkese size bir konuda danışmak istiyorum. ..
bende gluten duyarlılığı olduğu için ekmek yemedigim gibi bulgur pirinç makarna vs yasak...
Bazı uzmanlar ekmek makarna vs yenmezse kas erimesi oluyor diyorlar. ..siz böyle bir durum yaşadınız mı. ..
kime neye inanacagimizi şaşırdık. ..
Arkadaslar . Merhaba bende diyet yapmak istiyorum ama pek bi bilgim yok banada bilgi verebilir misiniz karatay diyeti hakkinda 2 ay oldu dogum yapali 80 kiloyum yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar... ben de Karatay'a geçen hafta salı günü başladım. 3 kilo verdim. Fakat akşam yemeği olarak ne yapacağımı şaşıyorum... Yasaklar fazla olunca dön dolaş aynı şeyler gibi oluyor. Dün tavuk-salata,önceki gün taze fasulye, öncesinde biber dolması, onun öncesinde kuru fasulye... Bugün ne yiyecem bilemiyorum Sizler neler yapıyorsunuz?
Canim benim tatlıya hiç megilim yok...Ben ekmek delisiyim..gecen kandil aksami annem hamur kızartın. Ev mis gibi koktu. Amaaaa yemedim. Ben evde kendimi kontrol ediyorum ama dışarı zaten ayda bir iki kez cikayorum..bir yerlerde oturup bişey yemek açıkçası ruhuma iyi geliyor...Canımın cektiginden değil. Bundan sonra kahve çayla geçirmeye çalışacam. Zaten ramazan geldi.O zamn nasıl besleniyosunuz.Ben bir parça pide yenilebilir diye okudum internette.Dogru mu?salak kafam, dün bugün tartıda bayaa fark ettim, şımardım, bugün çikolata yedim kendimi dövesim var
teşekkürler bilgiler için ara ara gelin bizi yalnız bırakmayın tüm mesajları okumaya çalışıyoruz ama gözümüzden kaçan şeyler vardır mutlaka .gül'cüm nasılsın özledim sizi
selam güzeller. bir ziyarete geldim çok sessizsiniz yaz havasımı yaşanıyor sizdede
evet tatlım geçen sene insülin direncim vardı değerim 15 idi. karataya başladım 90 kilo idim. 75 kiloya indiğimde direncim 5 e düştü normal seviyelere yani. hala karataya sadık kalmaya çalışıyorum ufak kaçamaklarım oluyor ama. direncim düşene kadar hiç kaçamak yapmadım ama çünki 1 minik kaçamak insülini tetikliyor biliyorsun.
kitap linki vericem okursun baya şey değişir hayatında
tatlım işlenmiş karbonhidrat yerine işlenmemiş doğal glutensiz karbonhidrat tuketmemelisin. bilgim dahilinde çiğ tohum çerezlerde gluten yok: ceviz,fındık,fıstık, gibi. zaten karatay da bunları tuketiyoruz. bir araştır kitap linkide veriyorum
http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap
Pide kısmını bende okudum canım birer parça yeriz artık , tatlılara nasıl hayır diyeceğiz ona takılıyorum bendeCanim benim tatlıya hiç megilim yok...Ben ekmek delisiyim..gecen kandil aksami annem hamur kızartın. Ev mis gibi koktu. Amaaaa yemedim. Ben evde kendimi kontrol ediyorum ama dışarı zaten ayda bir iki kez cikayorum..bir yerlerde oturup bişey yemek açıkçası ruhuma iyi geliyor...Canımın cektiginden değil. Bundan sonra kahve çayla geçirmeye çalışacam. Zaten ramazan geldi.O zamn nasıl besleniyosunuz.Ben bir parça pide yenilebilir diye okudum internette.Dogru mu?
Tebrik ederim canım kısa sürede güzel kilo vermişsin , face de sağlıklı yaşıyoruz diye sayfa var çok güzel bilgiler veriyorlar tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar... ben de Karatay'a geçen hafta salı günü başladım. 3 kilo verdim. Fakat akşam yemeği olarak ne yapacağımı şaşıyorum... Yasaklar fazla olunca dön dolaş aynı şeyler gibi oluyor. Dün tavuk-salata,önceki gün taze fasulye, öncesinde biber dolması, onun öncesinde kuru fasulye... Bugün ne yiyecem bilemiyorum Sizler neler yapıyorsunuz?
gelirim tabiki ne demekTebrik ederim canım kısa sürede güzel kilo vermişsin , face de sağlıklı yaşıyoruz diye sayfa var çok güzel bilgiler veriyorlar tavsiye ederim.
Çorba seçeneği çok fazla onları yapabilirsin mercimek köftesi benim abur cubur isteğimi kesiyor mesela o olabilir. Semizotu yemeği ıspanak yemeği gibi yapıp pirinç yerine bulgur koyuyorum sana ve tüm arkadaşlara tavsiye ederim hem çok lezzetli hemde omega 3 en çok onda var.
ay sesem nasılsın tatlışım ne durumdasın kaç kilodasın şu an beni sorma hala aynıyımHerkese Merhabalar....
Canan Hoca Show tv deee :) :)