aynen ben de 3 gündür hiç kaçamak yapmadığım halde artıdayım,sinir oluyorum..ne zaman bitecek bu dolunayın etkisi acaba?Gunaydin hanimlar bir arkadas demisti dolunay var vucut su tutar diye.en iyisi bu aralar tartiya cikmamak.bende tartida biraz fazla ciksamda dun kizim gelmisti anne yine zayiflamissin dedi buda benim hosuma gitti.sizde sık tartilmayin ve kafanizada fazla takmayin baska seyler dusunun kiloda neymis o bizden korksun.
Evet ya ne zaman bitiyor bilen var mı?aynen ben de 3 gündür hiç kaçamak yapmadığım halde artıdayım,sinir oluyorum..ne zaman bitecek bu dolunayın etkisi acaba?
bir de karatay diyeti yapan birinden aldığım bir dondurma tarifi var. bu soğuk günlerde pek arzu edilmese de dursun kenarda..
1 muz, yarım limon suyu, limon kabuğu, vanilya, 1 çorba kaşığı hindistan cevizi, 1 çorba kaşığı süt, 3 ceviz..
önce muzları dilimleyip buzluğa atıyoruz, donunca bütün malzemeleri blendardan geçirip tekrar buzluğa koyuyoruz. kabuk tutunca afiyetle yiyoruz :)
ayy ama ben denemedim. sadece tarifi aldım.. dene yorumları bildir bize..Bayıldım bu tarife harikasın teşekkür ediyorum. En sevdiğim şey tatlı ve 01.03.2015 tarihinden beri yemiyorum, cmt bunu yapıp öğle yemeği olarak yiyeceğim. Ama tabi siz bana bakmayın ben üç öğün yiyenlerdenim o yüzden öğle yemeğim bu
Tartılmayınnnnnnnnn!!! Tartıldıkça vücudunuz sizinle oyun oynamaya başlıyor yapmayın.
Bu arada sizin tartı gününüz pzt ama ben pazartesi başlanan diyetleri ve tartılmaları sevmiyorum. O yüzden perşembe tartı günüm, beni mazur görün. 01.04.2015'de 80.7ydim sanırım bugün sabah 79.4 çıktımgeçen ayki kadar fazla olmasa da bu da beni mutlu etti. Sonunda 7'leri gördüm
pazar gunlerı tartılıp pazartesi bildirim yapabilirsinizBayıldım bu tarife harikasın teşekkür ediyorum. En sevdiğim şey tatlı ve 01.03.2015 tarihinden beri yemiyorum, cmt bunu yapıp öğle yemeği olarak yiyeceğim. Ama tabi siz bana bakmayın ben üç öğün yiyenlerdenim o yüzden öğle yemeğim bu
Tartılmayınnnnnnnnn!!! Tartıldıkça vücudunuz sizinle oyun oynamaya başlıyor yapmayın.
Bu arada sizin tartı gününüz pzt ama ben pazartesi başlanan diyetleri ve tartılmaları sevmiyorum. O yüzden perşembe tartı günüm, beni mazur görün. 01.04.2015'de 80.7ydim sanırım bugün sabah 79.4 çıktımgeçen ayki kadar fazla olmasa da bu da beni mutlu etti. Sonunda 7'leri gördüm
bende bendeHerkese Günaydınnn
Son iş günüü ve yarın hafta sonu çoookkk mutluyuummm :)
hocamız göbek yagları tavada erir gibi hemen erıme sabırlı olun der2 haftada toplam 1 kilo verdim ancak. Ustelik 2 günü de dukan atak yaptim. Ve göbeğim hala ayninolcak bu gobek
çok iyi hadı bakalım ...Ben bu hafta 101 den99 a düşmüş görünüyoruum umarım Pazartesi de böyle cıkar
insülin direnci kırılmadıkça bır lokma bıle basa donderır. direnc kırılacak hdef kg ya gelınecek o zaman karataya uygun gıdalardan istediğimizi yapabiliriz yufka kullanabılecegız gözleme... makarna bıel yıyebılecegzı ama 5 km yurumek sartıylagünaydın herkese...
ama kabul edelim tek lokmada başa dönmek sanki biraz haksızlık..
insanız nefsimiz zorluyor resmen.. bir lokmadan da bir şey olmasın ama ya
Karatay a tters bisey yemedim ki sadece daha az yagli versiouhocamız göbek yagları tavada erir gibi hemen erıme sabırlı olun der
sen dukanla karatayı karıstırırsan tazlıyla tuzluyu karıstırmıs gıbı olur.... karatay yapacaksan ona karar vereceksın 2 gun
ondan 5 gun bundan olmaz karatay dısı bır lokma bıle ınsulın dırencını basa cevırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?