• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

zeytin peynir yumurta ta ii ki kullanavilirsin sınır yok. yani doyana kadar :) glisemik indeks 0.

3.ogunlerinden biri yogurt ayran ceviz vs olur.geçgecistirebilirsin akşama sağlam bi yemek yersin . ya da 4-5gibi sağlam bi yemek

ooh süper salatalarım şenlendi :) dün iki öğün yaptım. hala kahvaltıyı erkene çekemedim maalesef :( 11'de kahvaltı, akşam 6 bucukta da yemek yedim. kahvaltı ve akşam yemeği arasında da acıkmadım, akşam yemeğinden sonra yatana kadar da acıkmadım. tabi dayanamayıp yine sabah tartıldım +100 gr. saglıksız beslensem bile bu kadar hızlı kg almak mümkün degil, ya ödem topluyor vucut ya baska bisey ama bakalım devam ediyorum hala.

ooh süper salatalarım şenlendi :) dün iki öğün yaptım. hala kahvaltıyı erkene çekemedim maalesef :KK43: 11'de kahvaltı, akşam 6 bucukta da yemek yedim. kahvaltı ve akşam yemeği arasında da acıkmadım, akşam yemeğinden sonra yatana kadar da acıkmadım. tabi dayanamayıp yine sabah tartıldım +100 gr. saglıksız beslensem bile bu kadar hızlı kg almak mümkün degil, ya ödem topluyor vucut ya baska bisey ama bakalım devam ediyorum hala.
tartı bazen insanı öyle hasta ediyor ki böyle.o kadar dikkat ediyorsun kilo artıyor.bekliyor ki moralini bozup diyeti bırak..çok bekler daha:)))

saol gül abla çok şükür iyi oldu . :) dr ye goturmedik 20damla d vitamini verdim. ateş dusurucu aldık eczaneden . şimdi iyi :) zinde.

ben de dayanamıyorum tartiluyorum ama çok garip ben de veremiyorum normalde veririm .
tartilmamak en iyisi . çok gıcık bi şey . karatayda o kadar rahat veriliyor ki verememek olumsuz etkiliyor :) :)

Herkese Günaydınnn
Bu aralar yazamasam da yazılanları sürekli okuyorum yine kilo verememenin umutsuzluğu içindeyim canım çok sıkılıyor 2 kilo vermek istiyorum ya çok şey mi istiyorum ama gitmiyor yapıştı bu kilolar...

Günaydin herkese. Ben gayet iyi kilo veriyodum. Ama kaçamak yapmadigim halde bugün tartildim kilo almişim:(((( hiç anlamadim niye olduğunu.

Gunaydin hanimlar bir arkadas demisti dolunay var vucut su tutar diye.en iyisi bu aralar tartiya cikmamak.bende tartida biraz fazla ciksamda dun kizim gelmisti anne yine zayiflamissin dedi buda benim hosuma gitti.sizde sık tartilmayin ve kafanizada fazla takmayin baska seyler dusunun kiloda neymis o bizden korksun.

Gunaydin hanimlar bir arkadas demisti dolunay var vucut su tutar diye.en iyisi bu aralar tartiya cikmamak.bende tartida biraz fazla ciksamda dun kizim gelmisti anne yine zayiflamissin dedi buda benim hosuma gitti.sizde sık tartilmayin ve kafanizada fazla takmayin baska seyler dusunun kiloda neymis o bizden korksun.
Haklisin canim. Korkunç bizden kilolar:)

imagesCAIL47HN.jpg

ooh süper salatalarım şenlendi :) dün iki öğün yaptım. hala kahvaltıyı erkene çekemedim maalesef :KK43: 11'de kahvaltı, akşam 6 bucukta da yemek yedim. kahvaltı ve akşam yemeği arasında da acıkmadım, akşam yemeğinden sonra yatana kadar da acıkmadım. tabi dayanamayıp yine sabah tartıldım +100 gr. saglıksız beslensem bile bu kadar hızlı kg almak mümkün degil, ya ödem topluyor vucut ya baska bisey ama bakalım devam ediyorum hala.
tartılma canım streste fazla gosterır
tartı bazen insanı öyle hasta ediyor ki böyle.o kadar dikkat ediyorsun kilo artıyor.bekliyor ki moralini bozup diyeti bırak..çok bekler daha:)))
tartı da o tur farklar cok oloyur..ben bazen 1 bıle fazla cıkabılıyorum ugras ugras zor gıdıyor
saol gül abla çok şükür iyi oldu . :) dr ye goturmedik 20damla d vitamini verdim. ateş dusurucu aldık eczaneden . şimdi iyi :) zinde.

ben de dayanamıyorum tartiluyorum ama çok garip ben de veremiyorum normalde veririm .
tartilmamak en iyisi . çok gıcık bi şey . karatayda o kadar rahat veriliyor ki verememek olumsuz etkiliyor :) :)
çok sukur sevındım ıyı oldugunz canım

Herkese Günaydınnn
Bu aralar yazamasam da yazılanları sürekli okuyorum yine kilo verememenin umutsuzluğu içindeyim canım çok sıkılıyor 2 kilo vermek istiyorum ya çok şey mi istiyorum ama gitmiyor yapıştı bu kilolar...
ah ah gıdecekl ama ne zaman senın fazla kg da yok ondan da gıtmıyor olabılır

evet evet ben de dün tartılmama kararı aldım.. haftada bir yeterli.. strese girdiğimizde kortizol hormonu salgılanıyor kilo vermemizi engelliyor. hatta daha kilolu hissetmenize bile sebep olabilir..
tartı sadece araç olmalı.. kilo vermeye, dikkat etmeye devam etmeliyiz. sonuçları görmemiz kullandığımız araçlardan biri o olmalı.. daha bunun yanında kıyafetlerimiz, beden ölçülerimiz, aynada kendimize bakışımız doğru yolda olduğumuzu bunlarla da anlayabiliriz.
tartılmayalım moral bozmayalım..

bir de karatay diyeti yapan birinden aldığım bir dondurma tarifi var. bu soğuk günlerde pek arzu edilmese de dursun kenarda..
1 muz, yarım limon suyu, limon kabuğu, vanilya, 1 çorba kaşığı hindistan cevizi, 1 çorba kaşığı süt, 3 ceviz..
önce muzları dilimleyip buzluğa atıyoruz, donunca bütün malzemeleri blendardan geçirip tekrar buzluğa koyuyoruz. kabuk tutunca afiyetle yiyoruz :)

Back