• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Arkadaşlar merhaba,
Ben gün içinde yazdıklarınızı sürekli okuyorum ama iş yoğunluğundan giriş yapıp bi türlü yazamıyordum.
Maşallah hepiniz çok sabırlısınız, Allah daim etsin kolaylıklar versin :KK68:

Ben de 3 gündür Karatayla yatıp Karatayla kalkıyorum neredeyse :KK70: Bu ay sonu nişanımız olacak yüksek ihtimal, fotolarda tombiş çıkmayım diye ani bir kararla diyete başladım. Bugün 3. günüm, sabah tartıldım ve 300 gr gitmiş. Belki bu su kaybı vs. de olabilir ama müthiş mutlu oldum.

Varsa tavsiyelerinizi de keyifle dinlerim.

Hepinize bol bol kilo kaybı diliyorum :KK36::cool:

Selam arkadaslar bu ara pek giremiyorum siteye yoğunum baya
bugün okudum geçmişi yeni arkadaşlar hoşgelmişler
birkaç gündür ben de bozdum Karatayı ve eminim kilo aldım ama yarın geri başlıycam inş
motivasyonumu çok çabuk kaybediyorum halbuki böyle istediğini yeme lüksünü yaşayacak bir kilom yok...

zeynep noname in sen olduğunu biliyorum. nerelerdesin . hay masaallah çok güzel vermissin. ben memlektteyim çok zor geciyir günler evde olmak çok rahattı. 2çocukla misafir olması zor. bugün sabah köyden teyzem geldi gitti. köy yumurtası süt tereyağı cokelik getirmiş anneme hemen el attım buzluga koydum goturecem .

zeynep ben 61.7 yim . 70.9ile baslamistim. ama annannemler felan zayifladigimi hemen anladı ne güzel olmussun dediler . ben de bi 4kgm daha vatan deyince yeter daha zayiflama dediler . ama zaten kendi gidiyor :) bu hafta tartilmam çok zor annemin baskulu yok .

öptüm co hepinizi.

Merhaba saliha canım nasılsın ben zeynep

Kaç kilo oldun .ben 73.6 ya indim.83.3 le başlamıştım burada ahh o günü unutmam.ama bi sure sonra karatay yapamadim

zeynep noname in sen olduğunu biliyorum. nerelerdesin . hay masaallah çok güzel vermissin. ben memlektteyim çok zor geciyir günler evde olmak çok rahattı. 2çocukla misafir olması zor. bugün sabah köyden teyzem geldi gitti. köy yumurtası süt tereyağı cokelik getirmiş anneme hemen el attım buzluga koydum goturecem .

zeynep ben 61.7 yim . 70.9ile baslamistim. ama annannemler felan zayifladigimi hemen anladı ne güzel olmussun dediler . ben de bi 4kgm daha vatan deyince yeter daha zayiflama dediler . ama zaten kendi gidiyor :) bu hafta tartilmam çok zor annemin baskulu yok .

öptüm co hepinizi.
Maşallah ne güzel vermissin bak bi kere diyeti bırakıyorum deyip pes etmistin hatirliyonmu baharda başladım demiştin.bak şimdi inceciksin ve bahardayiz ;)
Ben 61 aman allahımmm :-) 65 benim hedefim 8 kilo kaldı ulasicaz inşallah canim

evet zeynep hatirluyom sırf domates salatalık yüzünden:)

çok mutluyum herkese anlatıyorum . hadi bakalım az kalmış seninde . :))

niye bozdun ki ?:( boDukca günler boşa gidiyor . insanıngüzel kıyafetler alması tatlı vs ymekten daha mutluluk verici . karatayi bozmak ve bozmamak bütün mesele bu:)

Selam arkadaslar bu ara pek giremiyorum siteye yoğunum baya
bugün okudum geçmişi yeni arkadaşlar hoşgelmişler
birkaç gündür ben de bozdum Karatayı ve eminim kilo aldım ama yarın geri başlıycam inş
motivasyonumu çok çabuk kaybediyorum halbuki böyle istediğini yeme lüksünü yaşayacak bir kilom yok...

253386_10151592803428678_253927428_n[1].jpg

Rumuz: yesilyesimm
Başlangıç tarihi:24/03/2015
Başlangıç kilosu: 81,5
Geçen hafta:77,9
Bu hafta:77,5
Fark:0,4
Toplam fark:4
Spor: bir kaç gün 1 saat yürüyüş
Boy: 1,55
Hedef:ilk hedef 72 son hedef 55

bu hafta kaçamak yaptım. kendime aşırı kızdım.
ama karar verdim hiç kaçamaksız 21gün tamamlıcm..
bugün kaçamaksız 2. gün :)

Rumuz: yesilyesimm
Başlangıç tarihi:24/03/2015
Başlangıç kilosu: 81,5
Geçen hafta:77,9
Bu hafta:77,5
Fark:0,4
Toplam fark:4
Spor: bir kaç gün 1 saat yürüyüş
Boy: 1,55
Hedef:ilk hedef 72 son hedef 55

bu hafta kaçamak yaptım. kendime aşırı kızdım.
ama karar verdim hiç kaçamaksız 21gün tamamlıcm..
bugün kaçamaksız 2. gün :)
TEBRİKLER CANIM

Back