• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gunaydin hanimlar bir arkadas demisti dolunay var vucut su tutar diye.en iyisi bu aralar tartiya cikmamak.bende tartida biraz fazla ciksamda dun kizim gelmisti anne yine zayiflamissin dedi buda benim hosuma gitti.sizde sık tartilmayin ve kafanizada fazla takmayin baska seyler dusunun kiloda neymis o bizden korksun.
aynen ben de 3 gündür hiç kaçamak yapmadığım halde artıdayım,sinir oluyorum..ne zaman bitecek bu dolunayın etkisi acaba?:110::110:

ben de bu sabah tartilmadim ... :) dün dayanamadim yine moralim bozuldu.

bir de karatay diyeti yapan birinden aldığım bir dondurma tarifi var. bu soğuk günlerde pek arzu edilmese de dursun kenarda..
1 muz, yarım limon suyu, limon kabuğu, vanilya, 1 çorba kaşığı hindistan cevizi, 1 çorba kaşığı süt, 3 ceviz..
önce muzları dilimleyip buzluğa atıyoruz, donunca bütün malzemeleri blendardan geçirip tekrar buzluğa koyuyoruz. kabuk tutunca afiyetle yiyoruz :)

Bayıldım bu tarife harikasın teşekkür ediyorum. En sevdiğim şey tatlı ve 01.03.2015 tarihinden beri yemiyorum, cmt bunu yapıp öğle yemeği olarak yiyeceğim. Ama tabi siz bana bakmayın ben üç öğün yiyenlerdenim o yüzden öğle yemeğim bu ;)

Tartılmayınnnnnnnnn!!! Tartıldıkça vücudunuz sizinle oyun oynamaya başlıyor yapmayın.
Bu arada sizin tartı gününüz pzt ama ben pazartesi başlanan diyetleri ve tartılmaları sevmiyorum. O yüzden perşembe tartı günüm, beni mazur görün. 01.04.2015'de 80.7ydim sanırım bugün sabah 79.4 çıktım:KK9: geçen ayki kadar fazla olmasa da bu da beni mutlu etti. Sonunda 7'leri gördüm

Bayıldım bu tarife harikasın teşekkür ediyorum. En sevdiğim şey tatlı ve 01.03.2015 tarihinden beri yemiyorum, cmt bunu yapıp öğle yemeği olarak yiyeceğim. Ama tabi siz bana bakmayın ben üç öğün yiyenlerdenim o yüzden öğle yemeğim bu :KK66:

Tartılmayınnnnnnnnn!!! Tartıldıkça vücudunuz sizinle oyun oynamaya başlıyor yapmayın.
Bu arada sizin tartı gününüz pzt ama ben pazartesi başlanan diyetleri ve tartılmaları sevmiyorum. O yüzden perşembe tartı günüm, beni mazur görün. 01.04.2015'de 80.7ydim sanırım bugün sabah 79.4 çıktım:KK9: geçen ayki kadar fazla olmasa da bu da beni mutlu etti. Sonunda 7'leri gördüm
ayy ama ben denemedim. sadece tarifi aldım.. dene yorumları bildir bize..

Bayıldım bu tarife harikasın teşekkür ediyorum. En sevdiğim şey tatlı ve 01.03.2015 tarihinden beri yemiyorum, cmt bunu yapıp öğle yemeği olarak yiyeceğim. Ama tabi siz bana bakmayın ben üç öğün yiyenlerdenim o yüzden öğle yemeğim bu :KK66:

pazar gunlerı tartılıp pazartesi bildirim yapabilirsiniz

Doğal olan esansiyel Omega-3 ve bozulmamış Omega-6 yağları şu hastalıklara karşı faydalıdır:

• Kilo alma ve obeziteyi önler, kilo vermeyi hızlandırılan
• İnsülin ve leptin direncinin gelişmesini önlerler ve gelişmiş olan insülin ve leptin direncini kırarlar.
• TİP II şeker hastalığını önlerler, tedavisini kolaylaştırırlar.
• Kan yağlarımızı düzenler, normal düzeylere getirirler.
• Aspirin gibi kanı sulandırırlar. Aspirinden farklı olarak mide ve bağırsak kanamalarına neden olmazlar.
• Damar sertliği, hipertansiyon, kalp-damar tıkanıklıkları, kalp krizi ve felç hastalıklarını önlerler.
• Kalp yetersizliğini önlerler.
, • Ani ölümleri önledikleri gösterilmiştir.
• Eklemlerde meydana gelen ağrı, şişlik ve sertlikleri, ileri yaşlarda sıklıkla görülen vücut ağrılarını önlerler.
• Romatoid artrit belirtileri ve ağrılarını geriletirler.
• Fibromiyosit denilen hastalığı önler ve ağrılarını giderirler.
• Optik sinir atrofisini, makula dejenerasyonunu önlerler.
• Fibrokistik meme hastalığını önlerler.
• Polikistik over sendromu denilen yumurtalık hastalığını önlerler.
• Adet öncesi görülen sıkıntıları önler, döllenmeyi kolaylaştırır ve sperm azlığını giderirler.
• Bağışıklık sistemini güçlendirip, sık sık bakteri ve virüslerin neden olduğu hastalıklara karşı direncimizi artırırlar.
• Alerjileri önlerler
. • Depresyon ve şizofreniyi, ayrıca lohusalıkta ortaya çıkan depresyonu önlerler.
Psoriasisi yani sedef hastalağını önlerler.
• Meme ve kolon kanserlerinden korurlar.
Sağlıklı olan esansiyel yağlar, sağlıklı bir şekilde tüketildikleri zaman yaşlanma, kronik ve dejeneratif hastalıklar dediğimiz hastalıklar önlenebilecek ya da ilerlemeleri yavaşlayacak ve geriliyecektir.

karatay diyeti kitabından alıntı

10360832_901912716492195_4370558916527607642_n[1].png

2 haftada toplam 1 kilo verdim ancak. Ustelik 2 günü de dukan atak yaptim. Ve göbeğim hala ayni:KK43: nolcak bu gobek
hocamız göbek yagları tavada erir gibi hemen erıme sabırlı olun der

sen dukanla karatayı karıstırırsan tazlıyla tuzluyu karıstırmıs gıbı olur.... karatay yapacaksan ona karar vereceksın 2 gun

ondan 5 gun bundan olmaz karatay dısı bır lokma bıle ınsulın dırencını basa cevırır

çok it
Ben bu hafta 101 den99 a düşmüş görünüyoruum umarım Pazartesi de böyle cıkar
çok iyi hadı bakalım ...

canım baslamısken kaçamak yapma nolur hersey bosa gıdıyor o yagları bosa tasıyorsun zayıflayıp ıstedıgını gıyıp hafıf olmak kadar guzel bısey yok...135 kg dan 72 ye dusmus arkadaslarım var benım onlar yapıyorsa sen neden yapamayasın
can bogazdan gelır bogazdan gıder

günaydın herkese...
ama kabul edelim tek lokmada başa dönmek sanki biraz haksızlık..
insanız nefsimiz zorluyor resmen.. bir lokmadan da bir şey olmasın ama ya :KK43:
insülin direnci kırılmadıkça bır lokma bıle basa donderır. direnc kırılacak hdef kg ya gelınecek o zaman karataya uygun gıdalardan istediğimizi yapabiliriz yufka kullanabılecegız gözleme... makarna bıel yıyebılecegzı ama 5 km yurumek sartıyla

Ka
hocamız göbek yagları tavada erir gibi hemen erıme sabırlı olun der

sen dukanla karatayı karıstırırsan tazlıyla tuzluyu karıstırmıs gıbı olur.... karatay yapacaksan ona karar vereceksın 2 gun

ondan 5 gun bundan olmaz karatay dısı bır lokma bıle ınsulın dırencını basa cevırır
Karatay a tters bisey yemedim ki sadece daha az yagli versiou

Back