Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım sıfırdan basladıgın ıcın cantayı bu sefer haketmeyeceksın ama sonrakı kaçamakta affolmaz

3_4 gündür hastayım yatıyorum bir zeze nerde diyenim bi geçmiş olsun diyenim yok ne kadar da seviliyormuşum meğerse
olur mu zeze . cok seviyoruz tabi . cok gecmis olsun . ah ahh benim de basimdan nelet gecti . yogunluktan yoksa ne kadar bos kaldi sen yokken buralar

bu arada çirkinördek 10kg vermissin . nasıl değişiklikler var mi ? hissediyor musun?

Salihacm en az bir 10 kilo daha vermem lazım kendimi iyi hissetmek için ama tabiki çok farketti. Göbeğim küçüldü basen bacak baya farketti. Kıyafetlerim bol bol oluyor ama yeni birşey almıyorum hedefe ulaşana kadar..sizin ve buranın sayesinde ulaşacağım istediğim kiloya inşallah bu yaza :))

3_4 gündür hastayım yatıyorum bir zeze nerde diyenim bi geçmiş olsun diyenim yok ne kadar da seviliyormuşum meğerse

Afedersin zezem çok geçmiş olsun sevgiden şüphen olmasın.inan iki çocuk ve işle kendimi unutuyorum bazen

pazartesi ales başvurusu için yakın bi ilçeye gittik. yolumuz çok sapa bizim . çocuklar bir yandan aglasiyor bir yandan da yağmur yagiyor. malum pzt eşimin toplantilari vs güç bela çıkmış iş yerinden tam başvuru yapacağımız yere geldik ben unv diplomami almanisim o kadar yol çile kabul etmediler tabi . salı yine gittik neyse ki başvurdum .

ayy cirkinordek alma alma :) aldiklarin da bol gelir :) hepsini birden alırsın :) komşum da başlamış seni gördüm dedi :) o da zayifliyor karatayla :)

selam canım
ben yogundum kosturmaya halınde bıraz rahatladım

sen nasılsın nasıl gıdıyor yenı kaptanlık
sagol gulcum alissiyorum

zezemmmm bugun seni bakindim goremedim sayfalarda aranacak vaktim de yoktu gecmis oksun zaten bu sayfada saliha ve senle sohbet ediyom gozumde sizi ariyo

Merhaba arkadaslar yaklasik 6 aydir sizleri takipteyim.handi diyeti yapiyim diye aranirken karsima ciktiniz.karatay diyetine karar verdim.karataya kitapsiz basladim sadece yazismalari takip ederek.sonra kitabini siparis verdim ama kitap gelene kadar 4 kg verdim.sonrasinda kitabin ve sizlerin yazismalarinizla 4 daha verdim.yilbasinda umreye gittim .malum gelen cok oldu kahvaltiyi tam yaptiysamda aksamlari kacirdim uygulayamadim.1 kg fazlayla umreye gittim o kadar cok hareket ettikki kuruyemis goturmeme ragmen yine karataya uyamadim.dönüste 1 kg yine vermisim.yine gelen giden cok olunca bir yap bir birak 2 kg geri aldim.halime sukrediyorum cunku diger diyetleri biraktigimda cok fazla aliyordum.karataya baslamadan tuzlu su kurunu buldum ve onuda yapiyorum.inaniyorumki onunda cok faydasi oldu.bu arada kendimden bahsediyim.40 yasinda 3 cocuk,1,5 torunum var.83 kiloyla baslamistim 72 ye kadar dustum ama su an 74 kg yim.165 boyundayim almanyada yasiyorum.11 mayista tr.gidecegim ve 60 li kilolari gormek istiyorum.cok kunustum desteginizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…