süt genelde önerilmiyor sadece kahvaltıda olabilir deniliyor...
aramıza hosgeldınızmerhaba kızlar..
yeni bir karataycıyım.bugün 6.günüm olacak..kendimi çok dinç ,zıpkın gibi hissediyorum.çok rahatlattı bu beslenme beni metabolik ve de psikolojik olarak..aranızda olmak ve böyle beslenmeye devam etmek istiyorum...
canım sıfırdan basladıgın ıcın cantayı bu sefer haketmeyeceksın ama sonrakı kaçamakta affolmazHoşbulduk canım, başlangıçlarım güzel oluyor da gelişmelerde takılıyorum ..
İhtiyacım olan tam da bu
Hoşbulduk, Okan Bey olsa kesin şöyle derdi, "İşte Karatay beslenmesi farkı, hafızalarımız çok güçlü".. İnşallah yine sık girip sorunlarımı çözmek istiyorum..
Bu arada p.tesi kilom 65,2 olarak kaydedeyim.. Bu iki günde saatlere uyarak ve karatay dışına çıkmayarak beslendim.. Evden bütün şekerlemeleri ve çikolataları uzaklaştırdım ancak yaklaşan pms nedeniyle 2 minik bardak gazoz içtim
Çantalar çok can yakıyor muNeyseki gazoz da bitti, sanırım aç gözlülüğüm de bitmiştir..
Bugün geç uyandığım için 2 öğün olacak, sabah tam bir kk yaptım, akşamsa hafif bir çorba salata ile geçirmeyi düşünüyorum şimdilik..
selam canımselam guzeller nasılsınız bakalım
kaptanım gülüm sana özel selam olsun
olur mu zeze .3_4 gündür hastayım yatıyorum bir zeze nerde diyenim bi geçmiş olsun diyenim yokne kadar da seviliyormuşum meğerse
Sağolasın Saliha sen de olmasanolur mu zeze .cok seviyoruz tabi . cok gecmis olsun . ah ahh benim de basimdan nelet gecti . yogunluktan yoksa ne kadar bos kaldi sen yokken buralar
bu arada çirkinördek 10kg vermissin . nasıl değişiklikler var mi ? hissediyor musun?
3_4 gündür hastayım yatıyorum bir zeze nerde diyenim bi geçmiş olsun diyenim yokne kadar da seviliyormuşum meğerse
süper indirdim ve okuyorum çok sağol canım..http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf
kitap bu linkte cnm bilgisayara indirebilirsin
sagol gulcum alissiyorumselam canım
ben yogundum kosturmaya halınde bıraz rahatladım
sen nasılsın nasıl gıdıyor yenı kaptanlık
zezemmmm bugun seni bakindim goremedim sayfalarda aranacak vaktim de yoktu gecmis oksun zaten bu sayfada saliha ve senle sohbet ediyom gozumde sizi ariyo3_4 gündür hastayım yatıyorum bir zeze nerde diyenim bi geçmiş olsun diyenim yokne kadar da seviliyormuşum meğerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?