• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kahvaltıda tereyagında az pişmiş 2 yumurta avuc ıcı kadar peynır 4 ceviz domates salatalık kırmızı biber marul. öğlen salata ceviz ve az miktarda ciğer yemeyi planlıyorum birazdan :) arada sadece sade türk kahvesi içtim sıcak suyla yapılanlardan. öğle arası 3 km kosu artı üzerine 20 dk fitness

Bu diyet sayesinde 69 kg dan 54 kg ya düştüm. Harfi harfine uyguladım mı hayır bazen kendimi pizza hamburger ve çikolatayla da ödüllendirdim ama yinede rejim bozuldu artık demedim ertesi gün yola devam dedim. Emin olun ki kilolar bu glisemik indeksi düşük besinler sayesinde kendi kendine uçuyor. Gün içinde avuç avuç kuruyemiş yedim hatta saatlerce çekirdek bile çitledim. Buna rağmen her ay regl sonrası 2 kilo verdim. sporda yapmadım yürümedim de. işin sırrı rejimi bozunca hemen vazgeçmemek.
gercekten doyana kadar ne miktarda yediniz cok merak ediyorum

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Bence kacamaksiz yaparsaniz bir aya kalmaz istediginiz kg ya gelirsiniz...
Kizkardeslerim bayramda beni gorunce hemen basladilar birisi 12 gunde 67 den 63 e ..digeri 55 ten 51 e dustu....ilk ay cok kg veriliyor ...oncee odem atildigi icin 2,,3 kg 10,,15 gunde gidiyor sonra yaglar..ssonraki aylarda direk yag atildigi icin her ay veris biraz daha azaliyor
ben de ilk ay 4versem keşkeeeee taktım kilo veremeyeşime iş cıkısı da yuruycem biraz

gül abla o kadar duygulandim ki :KK43: insanlar ezbere konusmaya ezbere konusana ınanmaya o kadar alismis ki. dinde de böyle herkes her şeyi çok biliyor . araştırma yok koru körüne inanma var .

artık kaçamak yapmiyorum yapmayacam sırf canan hocanın dogrularina olan sadakati için .
aynen agzı olan konusuyorlar dıyorlar ya aynen oyle

hadı bakalım bundan sonra saglam karataycısın sende

kahvaltıda tereyagında az pişmiş 2 yumurta avuc ıcı kadar peynır 4 ceviz domates salatalık kırmızı biber marul. öğlen salata ceviz ve az miktarda ciğer yemeyi planlıyorum birazdan :) arada sadece sade türk kahvesi içtim sıcak suyla yapılanlardan. öğle arası 3 km kosu artı üzerine 20 dk fitness
sabahla arası ne kadar oldu
domates salatalık ve bıbere baslamadık daha
kosu onermıyor hocamız

Sevgili gul abla insallah Allah sizede nasip eder.nasip kismet isi ve biz umreye giderken hocalarimiz tesadufen gitmiyorsunuz siz oraya cagirildiniz dedi.gercektende öyle cunku gecen sene kutlu dogum haftasinda cekiliste cikti bir kisilik bilet birimizde cepten gittik.arkadasinizin annesi Allahin sevgili kuluymus.ailesine sabir diliyorum.orda vefat edenleri defnettikleri yeri gorduk.onlar ashabdan sonra direk cennete gideceklerin yanina defnediliyorlar.yani dayanmasi zor ama buyukte bir sans.gelelim bugun ne yedigime sabah 5 ten beri uyaniktim ama canim bisey istemedi.8 de ayran ictim.yesil cay,1 kupa kahve ve yaklasik 1lt tuzlu su ictim.saat 14 te kkk yaptim.vitaminlerimide aldim.aksamada hafif yapiyim diyorum cunku acikmiyorum.sizce ne yapiyim.

Karatay diyeti ne eşimle başladık doğru mu yapmışım listeme bakar misiniz sabah haşlanmış yumurta peynir çay domates salatalik zeytin. Sabah erken yaptığım için öğlen 1 kase yoğurt içine 3 ceviz. Akşam mercimek çorbası karni Bahar salata bir tane haşlanmış but.. Yemeklerin hepsi zeytinyağlı 3 litre su ve bitki Çayı içtim doğru mu

sadece salatalik olmamis . yazın olsa olurdu. onun yerine havuç turp olabilirdi mevsiminde olan sebzeleri kullaniyoruz hoşgeldiniz
Karatay diyeti ne eşimle başladık doğru mu yapmışım listeme bakar misiniz sabah haşlanmış yumurta peynir çay domates salatalik zeytin. Sabah erken yaptığım için öğlen 1 kase yoğurt içine 3 ceviz. Akşam mercimek çorbası karni Bahar salata bir tane haşlanmış but.. Yemeklerin hepsi zeytinyağlı 3 litre su ve bitki Çayı içtim doğru mu

bunlarla doydunuz mu peki az degil mi 3 ceviz

Back