• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

2.5 ay oldu, 10 kilo vermişim.:KK73: Bu gerçekten bir diyet değil sağlıklı yaşam biçimiymiş.
Yemeklerimi yiyorum büyük bir zevkle. Artık yediğim her yemeğin tadını alabiliyorum, damak tadımı kaplayan tat alma duyumu uyuşturan o besini bıraktığım için.
Ekmek neydi ya yeniliyor muydu? :confused:

2.5 ay oldu, 10 kilo vermişim.:KK73: Bu gerçekten bir diyet değil sağlıklı yaşam biçimiymiş.
Yemeklerimi yiyorum büyük bir zevkle. Artık yediğim her yemeğin tadını alabiliyorum, damak tadımı kaplayan tat alma duyumu uyuşturan o besini bıraktığım için.
Gercekten mi:63: bana bazen cikolatalr mis gibi kokuyor daha yeni baslaidm ondan mi acaba. Toplam kilom cok degil ama gobegingobegim gitsin istiyorum. Bu hafta 1kg falan veremezsem tüm motivasyonum gidecek:KK43::KK43::KK43:

Merhabalar yazımı dilerim sıkılmadan okur banada yardımcı olursunuz 32 yaşında ve 90 kilo bir bayanım 11 yaşında kızım var hayatım boyunca asla dal gibi olmadım ki genetik yatkınlığı biliyorum oda bir unsur ama önüne gecemediğim bir ekmek aşkı ve bunula gelen bir sürü çözemediğim depresyon hatta panik atak hallerim oluştu ve en sonunda şu kan tahlillerimi yaptırayım dedim ve korkunç tablo ile karşılaştım insülin direncim tavanda D vitanim yok denecek kadar az ve troid hormonlarım çalışmıyor kolestrole girmiyorum bile sonra hemen bir diyetisyene gittim 1 ay hiç aksatmadan yaptım 2 kio verdim tabi bu esnada sabah akşam 1000 mg insülin için ilaç sabah aç karna 75mg troid ilaci ve D vitamini için ampülleri içiyorum ama sonuç benim için kocaman bir 0!!! Sonra mamalar kullandım sonra ilaçlar sonra başka yollar hepsi zayıflamak için aynada kendimden nefret ediyorum birileri bana hamilemisin demesinden yada belli bir zamanda sonra beni görüp aa doğummu yaptın diyen herkez den de nefret ediyorum!!! Yazın 85 dim 5 kilo daha aldım üstüne ve gerçekten bıktım tükendim bittim.. ekmeksiz bir hayat benim için yok gibi sanki olmaz gibi ama hata biliyorum arada bişeyler yemek istiyorum sürekli ama tatlı sevmemek tek artık yoksa 130 olurdum belkide.. yani arkasaşlar hepinize özeniyor ve sonsuz saygı duyuyorum imreniyorum sizlere ve şimdi size yalvarıyorum bana bir el uzatın mana bir menü listesi belirleyin bende söz veriyorum ki bunu yapıcam artık tükendim en büyük özlemim tunik giymek ama giyemiyorum çünkü hamile deniyor umarım beni anlıyorsunuz ve benimde yolumu aydınlatırsınız hepinize şimdiden teşekkür ediyorum sağolun varolun

Merhabalar yazımı dilerim sıkılmadan okur banada yardımcı olursunuz 32 yaşında ve 90 kilo bir bayanım 11 yaşında kızım var hayatım boyunca asla dal gibi olmadım ki genetik yatkınlığı biliyorum oda bir unsur ama önüne gecemediğim bir ekmek aşkı ve bunula gelen bir sürü çözemediğim depresyon hatta panik atak hallerim oluştu ve en sonunda şu kan tahlillerimi yaptırayım dedim ve korkunç tablo ile karşılaştım insülin direncim tavanda D vitanim yok denecek kadar az ve troid hormonlarım çalışmıyor kolestrole girmiyorum bile sonra hemen bir diyetisyene gittim 1 ay hiç aksatmadan yaptım 2 kio verdim tabi bu esnada sabah akşam 1000 mg insülin için ilaç sabah aç karna 75mg troid ilaci ve D vitamini için ampülleri içiyorum ama sonuç benim için kocaman bir 0!!! Sonra mamalar kullandım sonra ilaçlar sonra başka yollar hepsi zayıflamak için aynada kendimden nefret ediyorum birileri bana hamilemisin demesinden yada belli bir zamanda sonra beni görüp aa doğummu yaptın diyen herkez den de nefret ediyorum!!! Yazın 85 dim 5 kilo daha aldım üstüne ve gerçekten bıktım tükendim bittim.. ekmeksiz bir hayat benim için yok gibi sanki olmaz gibi ama hata biliyorum arada bişeyler yemek istiyorum sürekli ama tatlı sevmemek tek artık yoksa 130 olurdum belkide.. yani arkasaşlar hepinize özeniyor ve sonsuz saygı duyuyorum imreniyorum sizlere ve şimdi size yalvarıyorum bana bir el uzatın mana bir menü listesi belirleyin bende söz veriyorum ki bunu yapıcam artık tükendim en büyük özlemim tunik giymek ama giyemiyorum çünkü hamile deniyor umarım beni anlıyorsunuz ve benimde yolumu aydınlatırsınız hepinize şimdiden teşekkür ediyorum sağolun varolun
hosgeldiniz . hiç sıkılmadan okudum yazdiklarinizi . 90kg verilmeyecek bir kilo değil bunu unutmayın . 60kg veren bile var hem de yaşı sizden çok çok fazla insanlar . sadece moralini iradenizi sağlam tutup yapacaksınız bu diyeti . ama bu diette öyle diet listesi felan yok . yasaklar var . kurallar var ogreneceksiniz :) sonra pitir bitir gidecek kilolar hem de yağdan kaslariniz erimeyecek. :)

ilk sayfadaki kuralları okuyup bugün ilk karatay kahvaltısını yaparak baslayin . ilk baslarda ekmeksizlik zor olabilir ama iradeniz cçok önemli ekmek yemek istediğinizde kılo verme istesiginizi hatırlayın. bir de karatayin abcsi kitabını nette ücretsiz indirip okusaniz çok iyi olur . hoşgeldiniz yeniden . sabah aç karna tartılin pazartesi bildirim yapın. merakla bekliyorum...h

hosgeldiniz . hiç sıkılmadan okudum yazdiklarinizi . 90kg verilmeyecek bir kilo değil bunu unutmayın . 60kg veren bile var hem de yaşı sizden çok çok fazla insanlar . sadece moralini iradenizi sağlam tutup yapacaksınız bu diyeti . ama bu diette öyle diet listesi felan yok . yasaklar var . kurallar var ogreneceksiniz :) sonra pitir bitir gidecek kilolar hem de yağdan kaslariniz erimeyecek. :)

ilk sayfadaki kuralları okuyup bugün ilk karatay kahvaltısını yaparak baslayin . ilk baslarda ekmeksizlik zor olabilir ama iradeniz cçok önemli ekmek yemek istediğinizde kılo verme istesiginizi hatırlayın. bir de karatayin abcsi kitabını nette ücretsiz indirip okusaniz çok iyi olur . hoşgeldiniz yeniden . sabah aç karna tartılin pazartesi bildirim yapın. merakla bekliyorum...h
erden indirebilirim bir link atar mısınız?

hosgeldiniZ. ben google a karatay in abcsi pdf i dir yazmistim çok kolay cikiyor.

zaten önemli olan tam anlamı ile başlamak . başladıktan sonra gerisi geliyor baskul insanı motive ediyor . hoşgeldiniz...

Hoşbulduk canım, başlangıçlarım güzel oluyor da gelişmelerde takılıyorum ..:110:

Yanlis yaparsan hc acimamz yokkkk hsg aramiza

İhtiyacım olan tam da bu o_O

gul_0663 .!.:
akasya hosgeldın canım

seni tanıyorum ben, eskiden sık girerdin 1,5 sene önce diğer topikte beraberdik
profil resminde de gülen bir bebek vardı yanlıs hatırlamıyorsam:KK36:

Hoşbulduk, Okan Bey olsa kesin şöyle derdi, "İşte Karatay beslenmesi farkı, hafızalarımız çok güçlü".. İnşallah yine sık girip sorunlarımı çözmek istiyorum..

Bu arada p.tesi kilom 65,2 olarak kaydedeyim.. Bu iki günde saatlere uyarak ve karatay dışına çıkmayarak beslendim.. Evden bütün şekerlemeleri ve çikolataları uzaklaştırdım ancak yaklaşan pms nedeniyle 2 minik bardak gazoz içtim :eek:
Çantalar çok can yakıyor mu :KK17:Neyseki gazoz da bitti, sanırım aç gözlülüğüm de bitmiştir..

Bugün geç uyandığım için 2 öğün olacak, sabah tam bir kk yaptım, akşamsa hafif bir çorba salata ile geçirmeyi düşünüyorum şimdilik.. :KK68:

canlarım 3 gundur heyet var dıye gıremdım yogundum dun gece de 11 e kadar calıstık...yenı gıttıler tam rahatladım dıye odama gelırken baska bi heyet işi tutusturdular elime neyse ki bunlar bizden gidecekler çok yoğun iş olmaz ...

geçmişe bakayım neler olmuş kimler çantayı yemeyi haketmişler :KK48::KK48::KK48:

kimler yeni gelmişler...

selam tatlım
yazını okuduğumda kendimdende bişiler bularak okudum. bende 38 yaşındayım hiç dal gibi olmadım ama 70-75 aralığında kilomu korudum 4 yıl öncesine kadar birden kilo aldım ve 90 kilo oldum. üstelik direncim yukselmiş ataklarım başlamıştı. kendimi hantal ve mutsuz hissediyorum. neyseki kadınlar kulubu geçen sene karşıma çıktı ve 6. takım cuma zayıflama yarışmasında karatayla kaptanım sayesinde tanıştım. karatay benim kurtuluş yolum oldu ve sayesinde oraya başladığımda 85 olan kilom 77 lere indi ve ben direnç ilaçlarından kurtuldum. şimdi çok mutluyum kalan 8kg la cebelleşiyorum çünki biraz şimardım bedenimlede barışık olduğumdan
önerim
1. si b12 ve dvit seviyelerini depolamak için gülcüğümün önerileri dikkate al ve bu yazılarla bir başlangıç yaparak oku

http://woto.com/onerilerhttps://www.facebook.com/ObezliktenKurtulhttp://woto.com/karatay-menusuhttp://woto.com/karatay-diyetinin-ilkelerihttp://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgihttp://woto.com/gida-takviyeleri
2. si yine burdaki kızlar ve başarılı kaptan gül cümün menulerini takip et
3. ve en önemlisi mutlaka baş ucu kitabı olarak karaty 1. kitabını edinip zaman kaybetmeden oku hayatında çok şey değişecek ve direnç te neymiş diyeceksin anlayacaksın
başarın daim olsun tatlım

canlarım 3 gundur heyet var dıye gıremdım yogundum dun gece de 11 e kadar calıstık...yenı gıttıler tam rahatladım dıye odama gelırken baska bi heyet işi tutusturdular elime neyse ki bunlar bizden gidecekler çok yoğun iş olmaz ...

geçmişe bakayım neler olmuş kimler çantayı yemeyi haketmişler :KK48::KK48::KK48:

kimler yeni gelmişler...
kolay gelsin tatlım

Günaydın arkadaşlar.
Çok sık yazamıyorum ama sessiz sedasız da olsa diyetime devam ediyorum. Daha önce de dediğim gibi, herşeyin doğalını ye kuralına çok uyamıyorum ama diğer herşeyi Karatay hocanın dediğine göre yapıyorum. İlk başta 3 öğünle başladım şuan 15 gün falan öyle devam ettim, yaklaşık 1 aydan fazladır 2 öğün yiyorum.
9 Şubat'ta 74 kilo ile başlamıştım
30 Mart (yani bugun:)) 66.8 kiloyum.
Geçen hafta 67.3 civarlarındaydım birkaç gün takıldım o kiloda. Bu haftaya böyle başladım.
harikasın canım

bir dilim pasta yesem nolurki bi aydır yemedim tatlı :)
bunu ben 23 aydır soylemdım sen bır ayda soyluyorsun :mad:
canım bu dıyet degıl kı ı seferden bısey olmasın....bu saglıklı beslenme amacımız ınsulın dırencını kırıp tekrar kg almamak ....her kaçamak basa donderırı haa kg da fazal sey farketmez bır dılım ama sonrasında yeem ıstegın artar ve kg ları gerı alırsın
Arkadaslar su bildirimlerinizi lutfen bildirim seklinde yapin niye kolaya kaciyosuni gerci obrude kolay ama kopyala yapistir listeye girmek icin duzgun yapmaninz lazim
:KK9:
bende bu aralar tarçınlı süte sardım.akşam yatmadan 1.5 saat önce sıcak süte 1 tatlı kaşığı tarçın ekleyip içiyorum.bakalım faydasını görecek miyim :KK49:
akşam 8 den sonra sut ve yogurtt ta dahıl leptını bozuyor canım
Oglen yemegi yerine bi bardak orta şekerli kahve icsem. Ac karnina da mı sifir seker gene mi bozulacak benim leptin
olurmu hıc canım ya hersey basa doner seker cıktı hayatımızdan
Arkadaşlar bişey sorucam kilo verince göbek gidiyor mu

Özellikle başlangıç kilosu benim gibi 79 civarı olan gül abla ve merverasyon sizin göbeğiniz varmıydı ve gitti mi
Benim doğum sonrası göbeğim gitmeyecek gibi geliyor da
en zor gıden gobek cnm hoca tavada erırı gıbı erımze dıyor
canım benim en çok göbekten gitti 116 cmdi şimdi 85
benım 117 den 100 e ancak ındı canım...ben 3 dogum yaptıgım ve 52 yasında oldugum ıcın farkedıyor tabı kı gıdıs yerlerı

Slm arkadaşlar ben de araniza katılmak istiyorum
aramıza hosgeldınız
Ben 60,5 kg yum. Hedefim ilk 55,son 52 kg. Olur mu acaba? Baştan 100 sayfa okudum:) muhabbetiniz çok hoşuma gitti kendimi kaptirdim. Bir hafta yaptim karatay diyeti iki kilo verdim. Zaten onu da sizlerin eski sayfalarini okuyarak yaptim. Devami da gelir inşaallah.
okuyarak baslayan arkadaslar daha basarılı oluyorlar
tebrık ederim canım bıze katılmadan bıle 2 kg vermıssın yazdıklarımızla

tebrık ederım canım harıkasın

canım bızde aynı seylerı yasadık senın kadar ınsulınım zıplayacak durumda olmasa da tombullasmıstım...gıydıgımı yakıstırmaya calısırken teyzeler gıbı gıyınmeye baslamıstım hıc tarzım olmayan seylerı
kafaya koydum okudum okudum karatayı kavradım ben tatlı bagımlısıydım resmen ona ragmen 23 aydır ne kaçamak ne bır lokma tatlı yemedım o kg lar gıtmelıydı ekmek tatlı benı yıllarca esır almıstı kg dan baska bısey getırmemıstı bana artık benım onu esır almam gerekıyordu hemn beynıme format atıp basladım kg lar gıtmeye basladı ınsulın dırencım kırılmaya basladı derken sagdan soldan fıskıran yaglar yok olmaya basladı...bu bır bayan ıcın cok guzel bır duygu yaglar gıttıkce ınsanın kendıne olan ozguvenı de artıyor..
senın yasından cok 35 sene ben her dıyetı yaptım verdım aldım verdım aldım ama karatay bambaska almak yok yeterkı kacamak yapma

Back