- 29 Ocak 2015
- 199
- 319
- 103
Gercekten mi2.5 ay oldu, 10 kilo vermişim.Bu gerçekten bir diyet değil sağlıklı yaşam biçimiymiş.
Yemeklerimi yiyorum büyük bir zevkle. Artık yediğim her yemeğin tadını alabiliyorum, damak tadımı kaplayan tat alma duyumu uyuşturan o besini bıraktığım için.
Ekmek neydi ya yeniliyor muydu?
hosgeldiniz . hiç sıkılmadan okudum yazdiklarinizi . 90kg verilmeyecek bir kilo değil bunu unutmayın . 60kg veren bile var hem de yaşı sizden çok çok fazla insanlar . sadece moralini iradenizi sağlam tutup yapacaksınız bu diyeti . ama bu diette öyle diet listesi felan yok . yasaklar var . kurallar var ogreneceksiniz :) sonra pitir bitir gidecek kilolar hem de yağdan kaslariniz erimeyecek. :)Merhabalar yazımı dilerim sıkılmadan okur banada yardımcı olursunuz 32 yaşında ve 90 kilo bir bayanım 11 yaşında kızım var hayatım boyunca asla dal gibi olmadım ki genetik yatkınlığı biliyorum oda bir unsur ama önüne gecemediğim bir ekmek aşkı ve bunula gelen bir sürü çözemediğim depresyon hatta panik atak hallerim oluştu ve en sonunda şu kan tahlillerimi yaptırayım dedim ve korkunç tablo ile karşılaştım insülin direncim tavanda D vitanim yok denecek kadar az ve troid hormonlarım çalışmıyor kolestrole girmiyorum bile sonra hemen bir diyetisyene gittim 1 ay hiç aksatmadan yaptım 2 kio verdim tabi bu esnada sabah akşam 1000 mg insülin için ilaç sabah aç karna 75mg troid ilaci ve D vitamini için ampülleri içiyorum ama sonuç benim için kocaman bir 0!!! Sonra mamalar kullandım sonra ilaçlar sonra başka yollar hepsi zayıflamak için aynada kendimden nefret ediyorum birileri bana hamilemisin demesinden yada belli bir zamanda sonra beni görüp aa doğummu yaptın diyen herkez den de nefret ediyorum!!! Yazın 85 dim 5 kilo daha aldım üstüne ve gerçekten bıktım tükendim bittim.. ekmeksiz bir hayat benim için yok gibi sanki olmaz gibi ama hata biliyorum arada bişeyler yemek istiyorum sürekli ama tatlı sevmemek tek artık yoksa 130 olurdum belkide.. yani arkasaşlar hepinize özeniyor ve sonsuz saygı duyuyorum imreniyorum sizlere ve şimdi size yalvarıyorum bana bir el uzatın mana bir menü listesi belirleyin bende söz veriyorum ki bunu yapıcam artık tükendim en büyük özlemim tunik giymek ama giyemiyorum çünkü hamile deniyor umarım beni anlıyorsunuz ve benimde yolumu aydınlatırsınız hepinize şimdiden teşekkür ediyorum sağolun varolun
erden indirebilirim bir link atar mısınız?hosgeldiniz . hiç sıkılmadan okudum yazdiklarinizi . 90kg verilmeyecek bir kilo değil bunu unutmayın . 60kg veren bile var hem de yaşı sizden çok çok fazla insanlar . sadece moralini iradenizi sağlam tutup yapacaksınız bu diyeti . ama bu diette öyle diet listesi felan yok . yasaklar var . kurallar var ogreneceksiniz :) sonra pitir bitir gidecek kilolar hem de yağdan kaslariniz erimeyecek. :)
ilk sayfadaki kuralları okuyup bugün ilk karatay kahvaltısını yaparak baslayin . ilk baslarda ekmeksizlik zor olabilir ama iradeniz cçok önemli ekmek yemek istediğinizde kılo verme istesiginizi hatırlayın. bir de karatayin abcsi kitabını nette ücretsiz indirip okusaniz çok iyi olur . hoşgeldiniz yeniden . sabah aç karna tartılin pazartesi bildirim yapın. merakla bekliyorum...h
zaten önemli olan tam anlamı ile başlamak . başladıktan sonra gerisi geliyor baskul insanı motive ediyor . hoşgeldiniz...
Yanlis yaparsan hc acimamz yokkkk hsg aramiza
gul_0663 .!.:akasya hosgeldın canım
seni tanıyorum ben, eskiden sık girerdin 1,5 sene önce diğer topikte beraberdik
profil resminde de gülen bir bebek vardı yanlıs hatırlamıyorsam
Merhabalar yazımı dilerim sıkılmadan okur banada yardımcı olursunuz 32 yaşında ve 90 kilo bir bayanım 11 yaşında kızım var hayatım boyunca asla dal gibi olmadım ki genetik yatkınlığı biliyorum oda bir unsur ama önüne gecemediğim bir ekmek aşkı ve bunula gelen bir sürü çözemediğim depresyon hatta panik atak hallerim oluştu ve en sonunda şu kan tahlillerimi yaptırayım dedim ve korkunç tablo ile karşılaştım insülin direncim tavanda D vitanim yok denecek kadar az ve troid hormonlarım çalışmıyor kolestrole girmiyorum bile sonra hemen bir diyetisyene gittim 1 ay hiç aksatmadan yaptım 2 kio verdim tabi bu esnada sabah akşam 1000 mg insülin için ilaç sabah aç karna 75mg troid ilaci ve D vitamini için ampülleri içiyorum ama sonuç benim için kocaman bir 0!!! Sonra mamalar kullandım sonra ilaçlar sonra başka yollar hepsi zayıflamak için aynada kendimden nefret ediyorum birileri bana hamilemisin demesinden yada belli bir zamanda sonra beni görüp aa doğummu yaptın diyen herkez den de nefret ediyorum!!! Yazın 85 dim 5 kilo daha aldım üstüne ve gerçekten bıktım tükendim bittim.. ekmeksiz bir hayat benim için yok gibi sanki olmaz gibi ama hata biliyorum arada bişeyler yemek istiyorum sürekli ama tatlı sevmemek tek artık yoksa 130 olurdum belkide.. yani arkasaşlar hepinize özeniyor ve sonsuz saygı duyuyorum imreniyorum sizlere ve şimdi size yalvarıyorum bana bir el uzatın mana bir menü listesi belirleyin bende söz veriyorum ki bunu yapıcam artık tükendim en büyük özlemim tunik giymek ama giyemiyorum çünkü hamile deniyor umarım beni anlıyorsunuz ve benimde yolumu aydınlatırsınız hepinize şimdiden teşekkür ediyorum sağolun varolun
kolay gelsin tatlımcanlarım 3 gundur heyet var dıye gıremdım yogundum dun gece de 11 e kadar calıstık...yenı gıttıler tam rahatladım dıye odama gelırken baska bi heyet işi tutusturdular elime neyse ki bunlar bizden gidecekler çok yoğun iş olmaz ...
geçmişe bakayım neler olmuş kimler çantayı yemeyi haketmişler
kimler yeni gelmişler...
http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdferden indirebilirim bir link atar mısınız?
harikasın canımGünaydın arkadaşlar.
Çok sık yazamıyorum ama sessiz sedasız da olsa diyetime devam ediyorum. Daha önce de dediğim gibi, herşeyin doğalını ye kuralına çok uyamıyorum ama diğer herşeyi Karatay hocanın dediğine göre yapıyorum. İlk başta 3 öğünle başladım şuan 15 gün falan öyle devam ettim, yaklaşık 1 aydan fazladır 2 öğün yiyorum.
9 Şubat'ta 74 kilo ile başlamıştım
30 Mart (yani bugun:)) 66.8 kiloyum.
Geçen hafta 67.3 civarlarındaydım birkaç gün takıldım o kiloda. Bu haftaya böyle başladım.
bunu ben 23 aydır soylemdım sen bır ayda soyluyorsunbir dilim pasta yesem nolurki bi aydır yemedim tatlı :)
Arkadaslar su bildirimlerinizi lutfen bildirim seklinde yapin niye kolaya kaciyosuni gerci obrude kolay ama kopyala yapistir listeye girmek icin duzgun yapmaninz lazim
akşam 8 den sonra sut ve yogurtt ta dahıl leptını bozuyor canımbende bu aralar tarçınlı süte sardım.akşam yatmadan 1.5 saat önce sıcak süte 1 tatlı kaşığı tarçın ekleyip içiyorum.bakalım faydasını görecek miyim
olurmu hıc canım ya hersey basa doner seker cıktı hayatımızdanOglen yemegi yerine bi bardak orta şekerli kahve icsem. Ac karnina da mı sifir seker gene mi bozulacak benim leptin
en zor gıden gobek cnm hoca tavada erırı gıbı erımze dıyorArkadaşlar bişey sorucam kilo verince göbek gidiyor mu
Özellikle başlangıç kilosu benim gibi 79 civarı olan gül abla ve merverasyon sizin göbeğiniz varmıydı ve gitti mi
Benim doğum sonrası göbeğim gitmeyecek gibi geliyor da
benım 117 den 100 e ancak ındı canım...ben 3 dogum yaptıgım ve 52 yasında oldugum ıcın farkedıyor tabı kı gıdıs yerlerıcanım benim en çok göbekten gitti 116 cmdi şimdi 85
aramıza hosgeldınızSlm arkadaşlar ben de araniza katılmak istiyorum
okuyarak baslayan arkadaslar daha basarılı oluyorlarBen 60,5 kg yum. Hedefim ilk 55,son 52 kg. Olur mu acaba? Baştan 100 sayfa okudum:) muhabbetiniz çok hoşuma gitti kendimi kaptirdim. Bir hafta yaptim karatay diyeti iki kilo verdim. Zaten onu da sizlerin eski sayfalarini okuyarak yaptim. Devami da gelir inşaallah.
tebrık ederım canım harıkasın2.5 ay oldu, 10 kilo vermişim.Bu gerçekten bir diyet değil sağlıklı yaşam biçimiymiş.
Yemeklerimi yiyorum büyük bir zevkle. Artık yediğim her yemeğin tadını alabiliyorum, damak tadımı kaplayan tat alma duyumu uyuşturan o besini bıraktığım için.
Ekmek neydi ya yeniliyor muydu?
canım bızde aynı seylerı yasadık senın kadar ınsulınım zıplayacak durumda olmasa da tombullasmıstım...gıydıgımı yakıstırmaya calısırken teyzeler gıbı gıyınmeye baslamıstım hıc tarzım olmayan seylerıMerhabalar yazımı dilerim sıkılmadan okur banada yardımcı olursunuz 32 yaşında ve 90 kilo bir bayanım 11 yaşında kızım var hayatım boyunca asla dal gibi olmadım ki genetik yatkınlığı biliyorum oda bir unsur ama önüne gecemediğim bir ekmek aşkı ve bunula gelen bir sürü çözemediğim depresyon hatta panik atak hallerim oluştu ve en sonunda şu kan tahlillerimi yaptırayım dedim ve korkunç tablo ile karşılaştım insülin direncim tavanda D vitanim yok denecek kadar az ve troid hormonlarım çalışmıyor kolestrole girmiyorum bile sonra hemen bir diyetisyene gittim 1 ay hiç aksatmadan yaptım 2 kio verdim tabi bu esnada sabah akşam 1000 mg insülin için ilaç sabah aç karna 75mg troid ilaci ve D vitamini için ampülleri içiyorum ama sonuç benim için kocaman bir 0!!! Sonra mamalar kullandım sonra ilaçlar sonra başka yollar hepsi zayıflamak için aynada kendimden nefret ediyorum birileri bana hamilemisin demesinden yada belli bir zamanda sonra beni görüp aa doğummu yaptın diyen herkez den de nefret ediyorum!!! Yazın 85 dim 5 kilo daha aldım üstüne ve gerçekten bıktım tükendim bittim.. ekmeksiz bir hayat benim için yok gibi sanki olmaz gibi ama hata biliyorum arada bişeyler yemek istiyorum sürekli ama tatlı sevmemek tek artık yoksa 130 olurdum belkide.. yani arkasaşlar hepinize özeniyor ve sonsuz saygı duyuyorum imreniyorum sizlere ve şimdi size yalvarıyorum bana bir el uzatın mana bir menü listesi belirleyin bende söz veriyorum ki bunu yapıcam artık tükendim en büyük özlemim tunik giymek ama giyemiyorum çünkü hamile deniyor umarım beni anlıyorsunuz ve benimde yolumu aydınlatırsınız hepinize şimdiden teşekkür ediyorum sağolun varolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?