Ben niy3 zayiflayamadim. .. pzt 55.6 idim bugun 56.0 herşeye de dikkat ettimayy cirkinordek alma alma :) aldiklarin da bol gelir :) hepsini birden alırsın :) komşum da başlamış seni gördüm dedi :) o da zayifliyor karatayla :)
Ben niy3 zayiflayamadim. .. pzt 55.6 idim bugun 56.0 herşeye de dikkat ettim
kıyamam ben sana ,,,sen hasta oldun hepımızın ısı basından smıs kımse kımseyı soramamıs3_4 gündür hastayım yatıyorum bir zeze nerde diyenim bi geçmiş olsun diyenim yokne kadar da seviliyormuşum meğerse
dun uye olmussunuz ılk ısınız bıtım topiğe girip baska bır yerın reklamını yapmak mı oldu... bi selam verir insan
tuh tuh tuh yazık olmus o kadar yola sıkıntıya..neysekı hallolmus sonunda dapazartesi ales başvurusu için yakın bi ilçeye gittik. yolumuz çok sapa bizim . çocuklar bir yandan aglasiyor bir yandan da yağmur yagiyor. malum pzt eşimin toplantilari vs güç bela çıkmış iş yerinden tam başvuru yapacağımız yere geldik ben unv diplomami almanisimo kadar yol çile kabul etmediler tabi . salı yine gittik neyse ki başvurdum .
aramıza hosgeldınızMerhaba arkadaslar yaklasik 6 aydir sizleri takipteyim.handi diyeti yapiyim diye aranirken karsima ciktiniz.karatay diyetine karar verdim.karataya kitapsiz basladim sadece yazismalari takip ederek.sonra kitabini siparis verdim ama kitap gelene kadar 4 kg verdim.sonrasinda kitabin ve sizlerin yazismalarinizla 4 daha verdim.yilbasinda umreye gittim .malum gelen cok oldu kahvaltiyi tam yaptiysamda aksamlari kacirdim uygulayamadim.1 kg fazlayla umreye gittim o kadar cok hareket ettikki kuruyemis goturmeme ragmen yine karataya uyamadim.dönüste 1 kg yine vermisim.yine gelen giden cok olunca bir yap bir birak 2 kg geri aldim.halime sukrediyorum cunku diger diyetleri biraktigimda cok fazla aliyordum.karataya baslamadan tuzlu su kurunu buldum ve onuda yapiyorum.inaniyorumki onunda cok faydasi oldu.bu arada kendimden bahsediyim.40 yasinda 3 cocuk,1,5 torunum var.83 kiloyla baslamistim 72 ye kadar dustum ama su an 74 kg yim.165 boyundayim almanyada yasiyorum.11 mayista tr.gidecegim ve 60 li kilolari gormek istiyorum.cok kunustum desteginizi bekliyorum
ilk sayfadakine göre yazdım ama böyle mi olcak görünmedi hiç. pzt tekrar yapayım bari
inşallah öyle olurKaratay yapipta kg veremeyen görmedim yapanlar içinde en zor kg veren bendim ben bile verdikten sonra herkes verir...onemli olan beyni sartlandirmak ve kararlilikla devam etmek
ben de istiyorumBu diyet sayesinde 69 kg dan 54 kg ya düştüm. Harfi harfine uyguladım mı hayır bazen kendimi pizza hamburger ve çikolatayla da ödüllendirdim ama yinede rejim bozuldu artık demedim ertesi gün yola devam dedim. Emin olun ki kilolar bu glisemik indeksi düşük besinler sayesinde kendi kendine uçuyor. Gün içinde avuç avuç kuruyemiş yedim hatta saatlerce çekirdek bile çitledim. Buna rağmen her ay regl sonrası 2 kilo verdim. sporda yapmadım yürümedim de. işin sırrı rejimi bozunca hemen vazgeçmemek.
bende cok kızdım ...program basladıgında hocamız kekelemeye baslayınca gergın oldugunu anladım program baslamadan da sınır ettıler demek kıyaa çok sinirliyim benim canım canan hocami aşkımı bitanemi çağırdıkları kanalda adı lazımddeğil bozdular . hayret bi şey çağıran kadında anca ters ters sorular soruyor . arkadaşlar güya türkiyede hibrit buğday yok insanların kafasını karistirmayin dedi adamın biri hocama.
gül ablaa lütfen siz ulasirsiniz canan hoca artık alalade programlara cikmasin . onu uzmeyecek anlayacak insanların programina çıkarsınlar . o ezbere konuşmuyorçok uzuldum aglayacam nerdeyse .
yedıklerını paylasırsan bakarız cnm hata var mı dıye bi ..bırde 3 gunde gıdecek degılkı 3 gunde alınmadı o kg larBen niy3 zayiflayamadim. .. pzt 55.6 idim bugun 56.0 herşeye de dikkat ettim
tabı kı yanlıs canım ınsulın hep calısmıs oluyorMERHABALAR İŞ YERINE KAHVALTI SAAT 11 E YAPIYORUM O ZAMANA KADAR SÜTLÜ KAVE İÇİYORUM DORU MU APIYORUM YANLIŞ MI
danısıklı dövüş var gibi geldi bana ...belkide hocamız programa cıkarken anladı onun ıcın gergındıgıcık sunucu aynen şöyle yaptı . canan hocaya resmen önceden kurduklari senaryoyu uyguladilr.
hocam su buğday işini bir daha anlatsaniz çünkü kafalar karışıyor anlamiyoruz gibi cümleler kurdu . canan hoca açıkladı sonra tarım bak. bi adamın ekmek hakkındaki cmts yazisinin bi bölümünü okudu canan hoca tarım bak. meralar kursun hayvan yetistirsin dolaşan tavuk yetistirsin milletin ne yiyecegini demesin dedi . sunucu ooo hocam lutfen hangi kanalda oldugunuzu unutmayin dedi . sonra bi adam canlı tel yayına katıldı tarım bak. dan canan hocanın zıddına konuştu konuştu kapatti . ağlamak istiyorum ya kadın ne dedi de mera kur dedi sağlıklı hayvan yetistir dedi
çizelgeler artık yok gecen sene kulup formatta degısıklık yaptı o zamandan beri yok
tamamdır o zaman bundan snra kalkınca kahvaltı yapılacakyedıklerını paylasırsan bakarız cnm hata var mı dıye bi ..bırde 3 gunde gıdecek degılkı 3 gunde alınmadı o kg lar
tabı kı yanlıs canım ınsulın hep calısmıs oluyor
kalktıktan sonra yarım saat ıcınde kahvaltı yapılmalı dıye hep yazıyorum
danısıklı dövüş var gibi geldi bana ...belkide hocamız programa cıkarken anladı onun ıcın gergındı
çizelgeler artık yok gecen sene kulup formatta degısıklık yaptı o zamandan beri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?