Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yaa çok sinirliyim benim canım canan hocami aşkımı bitanemi çağırdıkları kanalda adı lazımddeğil bozdular . hayret bi şey çağıran kadında anca ters ters sorular soruyor . arkadaşlar güya türkiyede hibrit buğday yok insanların kafasını karistirmayin dedi adamın biri hocama.

gül ablaa lütfen siz ulasirsiniz canan hoca artık alalade programlara cikmasin . onu uzmeyecek anlayacak insanların programina çıkarsınlar . o ezbere konuşmuyor çok uzuldum aglayacam nerdeyse .

3_4 gündür hastayım yatıyorum bir zeze nerde diyenim bi geçmiş olsun diyenim yok ne kadar da seviliyormuşum meğerse
kıyamam ben sana ,,,sen hasta oldun hepımızın ısı basından smıs kımse kımseyı soramamıs
gecmıs olsun canım...seni seviyoruz askolsun canım.
dun uye olmussunuz ılk ısınız bıtım topiğe girip baska bır yerın reklamını yapmak mı oldu... bi selam verir insan

baska sıte reklamı yasak kadınlar kulubunde
tuh tuh tuh yazık olmus o kadar yola sıkıntıya..neysekı hallolmus sonunda da

aramıza hosgeldınız
harıkasınız takıple bıle 8 kg vermıssınız
umrenızı Allah kabul etsın ne guzel olmuş ınsallah bana da kısmet olur,,,hersey kısmetle derler ya bır arkadasım annesı ve esı ıle baraber 3 hafta once gıttı anne 86 yasını geckın ama ıyıydı mekke de rahatsızlanmıs 2 hafta yogun bakımda kalmıslar buraya getırmek ıcın cok ugrastı saglık bakanlıgını falan aradı ama olmadı..cuma gunu vefat etmiş teyze Allah rahmet eylesın cok severdik...oraya defnedip gelmişler getirilmezmiş oradan...ümre kısmeti ile gittiler hem yapamadılar hem annesini kaybetti ...
massallah 40 yasında torun bıle var Allah bagıslasısn

gıcık sunucu aynen şöyle yaptı . canan hocaya resmen önceden kurduklari senaryoyu uyguladilr.

hocam su buğday işini bir daha anlatsaniz çünkü kafalar karışıyor anlamiyoruz gibi cümleler kurdu . canan hoca açıkladı sonra tarım bak. bi adamın ekmek hakkındaki cmts yazisinin bi bölümünü okudu canan hoca tarım bak. meralar kursun hayvan yetistirsin dolaşan tavuk yetistirsin milletin ne yiyecegini demesin dedi . sunucu ooo hocam lutfen hangi kanalda oldugunuzu unutmayin dedi . sonra bi adam canlı tel yayına katıldı tarım bak. dan canan hocanın zıddına konuştu konuştu kapatti . ağlamak istiyorum ya kadın ne dedi de mera kur dedi sağlıklı hayvan yetistir dedi

yok gülüm bu çizege artık yapilmiyor . :)

ben de istiyorum

bende cok kızdım ...program basladıgında hocamız kekelemeye baslayınca gergın oldugunu anladım program baslamadan da sınır ettıler demek kı

canım oda ıstemez üzülmeyi ama hep savas halınde oldugu ıcın çıkıp onlarla mücadele etmek istiyor...

Ben niy3 zayiflayamadim. .. pzt 55.6 idim bugun 56.0 herşeye de dikkat ettim
yedıklerını paylasırsan bakarız cnm hata var mı dıye bi ..bırde 3 gunde gıdecek degılkı 3 gunde alınmadı o kg lar
MERHABALAR İŞ YERINE KAHVALTI SAAT 11 E YAPIYORUM O ZAMANA KADAR SÜTLÜ KAVE İÇİYORUM DORU MU APIYORUM YANLIŞ MI
tabı kı yanlıs canım ınsulın hep calısmıs oluyor
kalktıktan sonra yarım saat ıcınde kahvaltı yapılmalı dıye hep yazıyorum
danısıklı dövüş var gibi geldi bana ...belkide hocamız programa cıkarken anladı onun ıcın gergındı
çizelgeler artık yok gecen sene kulup formatta degısıklık yaptı o zamandan beri yok

tamamdır o zaman bundan snra kalkınca kahvaltı yapılacak

tabı kı yanlıs canım ınsulın hep calısmıs oluyor
kalktıktan sonra yarım saat ıcınde kahvaltı yapılmalı dıye hep yazıyorum

canımcım ben 2 öğün yapmak için geç kahvaltı etmeyı ve 4-5 gibi yemek yemeği planladığım için böyle yaptım
sanırım kaçırdığım ince detaylar çok

gül abla o kadar duygulandim ki insanlar ezbere konusmaya ezbere konusana ınanmaya o kadar alismis ki. dinde de böyle herkes her şeyi çok biliyor . araştırma yok koru körüne inanma var .

artık kaçamak yapmiyorum yapmayacam sırf canan hocanın dogrularina olan sadakati için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…