MerveeeeRumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:60,800
Bu hafta:60,200
Fark: -0,600
Toplam fark:-19,700
Beden: 38
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:58
Gül hanım elinize sağlık. Ben de yapmak istiyorum peynir. Tecrubelerinizden yararlanabilir miyim. Bir defa çok güzel tutturdum. Bir daha olmadı, lor olduEki Görüntüle 1458604 salamura peynırlerım
çok tatlısin :) herkes böyle veriyor burda. :)Kızlar, 10 gündür Karatay yapıyorum. Karşılaştığım iki sorun var. Öncelikle tuvalete çıkma durumum çok azaldı. Neden bu kadar kötü oldu anlayamadım. İkincisi yediklerim aşırı fazla geliyor. Kitapları okudum, mantığını anlıyorum ama yok arkadaş içimden bir ses böyle kilo veremezsin diyor.
Amaç sadece kilo vermek değil aynı zamanda sağlıklı olmak olunca ince eleyip sık dokumaktan fenalık geçiriyor insan bazençok tatlısin :) herkes böyle veriyor burda. :)
sabah gün kurusu yemiyor musun? yeşillik eksik etme . akşamları salata . ya aslında çok yiyorum desekte aslında eskisi kadar tika basa yiyemiyotuz o yüzden posa yok ki ortada :) o yüzden bence az oluyor :) ama kabizlik varsa bilmem ben de olmadı .
:) x
cancağızlarım an itibariyle 1 haftadır geciken reglim geldi hamile değilim yuppyyyy :) :)[/QUOTE][QUOTE
saliham bende merak ettim zezemi şimdi
yedıklerımızden dolayı kabızlık oluyor yagı 5.10 katı artırın zeytını en az 30 tane yeyın dıyor hocaKızlar, 10 gündür Karatay yapıyorum. Karşılaştığım iki sorun var. Öncelikle tuvalete çıkma durumum çok azaldı. Neden bu kadar kötü oldu anlayamadım. İkincisi yediklerim aşırı fazla geliyor. Kitapları okudum, mantığını anlıyorum ama yok arkadaş içimden bir ses böyle kilo veremezsin diyor.
lor gıbı yapıp tulbentten suyunun akmasını beklıyoruz sonra ustune agırlık koyuyoruz sertlessın dıyeGül hanım elinize sağlık. Ben de yapmak istiyorum peynir. Tecrubelerinizden yararlanabilir miyim. Bir defa çok güzel tutturdum. Bir daha olmadı, lor oldu
yakında yenı cıkacak olan kıtapta bu resımde olan okan beyler ve bizlerde olacagız...burada ya kıtapta cıkmak ısteyen varsa dıye yeınledım ama ısteyen olmadı
afıyet olsun canım..yaprak ta kesın prınc vardı dıyecegım sasırt benı yok deKizlar iyi aksamlar
erken erken menu yazayim
sabah kalkinca su ve kefir
7.30 da yarim karataya kahvaltisi
13.00 de kiymali kabak kavurma. 1 fincan yogurt. 4 yaprak sarma. Haslama brokoli
18.00 de y.mercimek çorbası ve tereyagda peynir eritmesi 4 kasik
sPorlar
sabah 15dk yurume
ogle 30dk yurume
aksam 40dk yurume
sucuk olmadı ısteBugünkü menü
Sabah 10 civarı 2 yumurta ile kaşar ve Lorlu omlet
Peynir 10 zeytin
Bir cay b badem. Bir kuru kayısı marul. Süt
Akşam 5 civarı 1,5 tabak ıspanak
Bi kase buğday çorbası
Yoğurt
Gece 10 civarı acıktım bi bardak süt içtim
Bu arada dün sabahki sucuk ev yapımı değildi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?