• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yakında yenı cıkacak olan kıtapta bu resımde olan okan beyler ve bizlerde olacagız...burada ya kıtapta cıkmak ısteyen varsa dıye yeınledım ama ısteyen olmadı
afıyet olsun canım..yaprak ta kesın prınc vardı dıyecegım sasırt benı yok de:KK48:
gulcum daha önce sarma ve dolmalarımın içini tarif etmiştim yıne edeyim . iç olarak karıımım:
bulgur+yarma+y.mercimek+k.mercimek+kuru bakla+sogan+nane+maydonoz+salça
ben pirinç kullanmıyorum çokkkk denk gelmedikçe dışarda yemiyorum
bu karışımı ben pilav olarakta yapıyorum içine uzum yapragıda kıyıyorum dene istersen harika oluyor
cnm şaşırttımmı seni :KK60:

Son düzenleme:
Merhaba, ben de 2 haftadır başladım karatay diyetine. face deki sayfayı da takip ediyorum sürekli. karatayla beslenip bir yandan da kalori sayıyorum. tıka basa doymama rağmen günlük 1000-1200 kalori arasında gidip geliyorum. başladığımdan bu yana 1,1 kg gitti. öğlen yemeği yiyemiyorum, kahvaltıdan sonra akşama kadar acıkmıyorum.

bu grubun paylaşım düzeni nedir? yani günlük yediklerinizi paylaşıyoruz , belli aralıklarla tartılıyoruz vs vs gibi.
her gün yazamayabilirim ama motivasyon açısından burada olmak isterim.

hoşbulduk :KK68:

o zaman bismillah deyip başlayayım yazmaya

sabah kalkınca kahvaltıyı hazırlayana kadar bir bardak kendi mayaladığım kefir içtim

kahvaltıda ıspanaklı 2 yumurta, peynir, zeytin, fındık,ceviz, badem ve bşr bardak şekersiz kahve

öğlen yemedim

arada az şekerli bir kahve içtim, yarım avuç karışık çerez-kuru meyve

akşam bir adet zeytinyağlı enginar garnitürle, 1 fırında levrek, bol salata...

bugünlük başka bir şey yok yediğim.

sabah tartıda 86,2 gördüm...
hoş geldiniz menunuzu ben beğendim tebrikler

Günaydın kızlar... kızım 2 gündür 7 olmadan uyanıyor zorla hazırlanıp çıkıyorum içim parçalanıyor aklım onda şimdi keşke onu bırakıp işe gelmek durumunda olmasam :KK43: :KK43:
zezem bu durumu çok iyi anlıyorum bende iki çocukla yaşadım hala yaşıyorum zaman yetmiyor hayat koşturmaca geçiyor yetişemiyorum. kızım 13 yaşında ve dersleriyle alakadar olamıyorum. hep vicdan yapıyorum ama hepimizin ortak derdi sıkıntı yapma hayat böle napalım çekicez tatlım

Gunaydin arkadaslar
Yarim saat kadar once kahvaltimi yaptim.
İki yumurta, peynir, zeytin, ceviz ve iki kuru kayisi yedim. Cay ictim.
Normalde yumurta dogal olmadigi icin 1 tane yiyorum amabbugun okulda cocuklar yerli mali gunu yapacaklar. İrademi korumak ve tokluk hissetmek icin iki tane yedim. Zor yedim onu da, sabahlari tika basa yemekte zorlaniyorum:(
Artik saat 6ya kadar bol su ve cay icicem. Bi de gunde iki bardak sut iciyorum araya onu sıkıstırcam. Gunde iki bardak icilen sut ki ozellikle bir bardagi yatmadan iki saat evvel icilirse yag yakimini hizlandirici etkiye sahipmis kanitlanmis. Cogu Karatayci ozellikle aksam karni kazindiginda sut iciyor ya da yogurt yiyormus. Umarim dogru yapiyoruzdur.
Aksam 6dan sonra bisey yemiyorum sadece su ve turk kahvesi iciyorum. Bugun de oyle olacak. Aksam yemekte taze fasulye (etli) ve cacik yicem. Bildirim pazartesi ama ben hergun tartiliyorum bugun de 68.6 idim. 1.5 ay once 74 ile baslamistim.

öğle yemeğim
20150318_132822.jpg

ben kitapta olmak isterim ama kitapta yeralacak bi durumum yok ki:KK43:
:KK43:
Merhaba, ben de 2 haftadır başladım karatay diyetine. face deki sayfayı da takip ediyorum sürekli. karatayla beslenip bir yandan da kalori sayıyorum. tıka basa doymama rağmen günlük 1000-1200 kalori arasında gidip geliyorum. başladığımdan bu yana 1,1 kg gitti. öğlen yemeği yiyemiyorum, kahvaltıdan sonra akşama kadar acıkmıyorum.

bu grubun paylaşım düzeni nedir? yani günlük yediklerinizi paylaşıyoruz , belli aralıklarla tartılıyoruz vs vs gibi.
her gün yazamayabilirim ama motivasyon açısından burada olmak isterim.
hangı sayfayı takıp edıyorsunuz
karatayda kalorı saymak yok canım doyana kadar glisemık ındeksı dusuk seyler yıyoruz
hoşbulduk :KK68:

o zaman bismillah deyip başlayayım yazmaya

sabah kalkınca kahvaltıyı hazırlayana kadar bir bardak kendi mayaladığım kefir içtim

kahvaltıda ıspanaklı 2 yumurta, peynir, zeytin, fındık,ceviz, badem ve bşr bardak şekersiz kahve

öğlen yemedim

arada az şekerli bir kahve içtim, yarım avuç karışık çerez-kuru meyve

akşam bir adet zeytinyağlı enginar garnitürle, 1 fırında levrek, bol salata...

bugünlük başka bir şey yok yediğim.

sabah tartıda 86,2 gördüm...
aramıza hosgeldınzı
az şekerli kahve olmamıs seker ın ş si bile yok :KK43: arada yedıklerının hıc nbırısı yok..ccok acıkırsan ayran ıcebılırsın

gulcum daha önce sarma ve dolmalarımın içini tarif etmiştim yıne edeyim . iç olarak karıımım:
bu karışımı ben pilav olarakta yapıyorum içine uzum yapragıda kıyıyorum dene istersen harika oluyor
canım o kadar cok yazan varkı kım ıcıne ne koydu hatırlayamıyorum 1 dkk fırsat buldukca yazıyorum aklımda tutmam ımkansız.....

Gunaydin arkadaslar
Yarim saat kadar once kahvaltimi yaptim.
İki yumurta, peynir, zeytin, ceviz ve iki kuru kayisi yedim. Cay ictim.
Normalde yumurta dogal olmadigi icin 1 tane yiyorum amabbugun okulda cocuklar yerli mali gunu yapacaklar. İrademi korumak ve tokluk hissetmek icin iki tane yedim. Zor yedim onu da, sabahlari tika basa yemekte zorlaniyorum:KK43:
Artik saat 6ya kadar bol su ve cay icicem. Bi de gunde iki bardak sut iciyorum araya onu sıkıstırcam. Gunde iki bardak icilen sut ki ozellikle bir bardagi yatmadan iki saat evvel icilirse yag yakimini hizlandirici etkiye sahipmis kanitlanmis. Cogu Karatayci ozellikle aksam karni kazindiginda sut iciyor ya da yogurt yiyormus. Umarim dogru yapiyoruzdur.
Aksam 6dan sonra bisey yemiyorum sadece su ve turk kahvesi iciyorum. Bugun de oyle olacak. Aksam yemekte taze fasulye (etli) ve cacik yicem. Bildirim pazartesi ama ben hergun tartiliyorum bugun de 68.6 idim. 1.5 ay once 74 ile baslamistim.
yumurta serbest gezen degılse hıc yememk lazım ..lütfen serbest bulun bulamıyorsanız guvenlılr yerın numara sını vereyım
arada sut yok acıkırsanız ayran yogurt kefır olabılır
gece ıcılen sut de leptını bozuyor karatayda acıkmadıkca yok
ben 2 senedır karatay yapıyorum her yerde cevaplar yapıyorum onun için 60.000 den fazla karataycıya yazıyorum
taze fasulye mevsımı degıl

Hepinize Merhaba bana kahvaltıda yumurta yerini ne önerirsiniz, hergün yumurta yemekten bıııkktım.
asagıda cevapladım
muz, kivi, elma ve kuru meyve çiğ çerez ye arada. ama meyveler 1 porsiyonu çok geçmesin
canım yumurta yerıne arada bır yerlı muz olabılır ama dıgerlerı olmaz özellıkle kiwi nin indeksi 50 olmaz ...yumurta yerine proteın olan sayler balık et baklagıller yıyebılıyoruz

yedıklerımızden dolayı kabızlık oluyor yagı 5.10 katı artırın zeytını en az 30 tane yeyın dıyor hoca
lor gıbı yapıp tulbentten suyunun akmasını beklıyoruz sonra ustune agırlık koyuyoruz sertlessın dıye
Tamam, yağı artırıyorum inşallah. Kitabı yanımda taşıyorum artık, sık sık okuyorum. Çünkü yağ tüketirken hala ama HALA içimdeki kötü ses böyle kilo verilmez diyor. Yenicem onu :63:

Son yaptığımda tülbentte sıktım, üzerine ağırlık koydum, toplanmamıştı o_O

:KK43:

hangı sayfayı takıp edıyorsunuz
karatayda kalorı saymak yok canım doyana kadar glisemık ındeksı dusuk seyler yıyoruz
aramıza hosgeldınzı
az şekerli kahve olmamıs seker ın ş si bile yok :KK43: arada yedıklerının hıc nbırısı yok..ccok acıkırsan ayran ıcebılırsın

canım o kadar cok yazan varkı kım ıcıne ne koydu hatırlayamıyorum 1 dkk fırsat buldukca yazıyorum aklımda tutmam ımkansız.....

yumurta serbest gezen degılse hıc yememk lazım ..lütfen serbest bulun bulamıyorsanız guvenlılr yerın numara sını vereyım
arada sut yok acıkırsanız ayran yogurt kefır olabılır
gece ıcılen sut de leptını bozuyor karatayda acıkmadıkca yok
ben 2 senedır karatay yapıyorum her yerde cevaplar yapıyorum onun için 60.000 den fazla karataycıya yazıyorum
taze fasulye mevsımı degıl

asagıda cevapladım
canım yumurta yerıne arada bır yerlı muz olabılır ama dıgerlerı olmaz özellıkle kiwi nin indeksi 50 olmaz ...yumurta yerine proteın olan sayler balık et baklagıller yıyebılıyoruz

Hosbulduk :)

Kahve konusunda haklisiniz arada nefis mücadelesi yarim kalıyor. Sağlıklı yaşıyoruz u takip ediyorum. Arada yediğim kuru meyve ve kuruyemişi öğle yemeği gibi düşünmüştüm. Kahvaltıdan 6-7 saat sonra..

Çok güzelmiş gerçekten, ilk fırsatta deneyeceğim.

Back