bende kefir içiyorum, baya tok tutuyorçok acıkırsam yemeğe de daha varsa ben süt içiyorum arada sırada açlık da iyi değil sonuçta kıtlık sinyali gitmesin beyineee :) :)
Ben şu sıralar, kilo sorunumda olmadığı için yatmadan önce yarım saat kadar. Limon, yoğurt, pulbiber karışımını tüketiyorum, göbek yağı için. Birde yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın karışımı var, haftada 2 kere ona da dün başladım. Göbek yağları için mecbur akşam tüketiyorum.Rengarenk nesli bende sormustum ayran olayiniçünküp kitaplarında röportajlarında hep ogün arasnda içilebileceği yazıyor. Bnmde kafam karisik. Ama sunuda ogrendim ki yoğurt ayran tuketenlr tüketmeyenlere oranla %25 daha fazla yağ yakiyormus bilginize. Ben oglen ve aksam birer kase yoğurt mutlaka yiyorum. Oglumada yediriyorm
rabbim şifa versin canım inşallah kilolarla birlikte tansiyonunda düzelir...ben de gun de 3 tane 1000lik kullanıyorum bazen unutuyorum 2 adet alıyorum
tansiyonum da var sabah aksam ayrı ilacım var umarım ikisinden de kurtulacağım:)
yuzdesini bilmemde ben bazı sabahlar kendi mayaladığım kefirden kalkınca içerim bazende yatarken içerim çünki bu şekilde şifalı. evet leptin de çok önemliRengarenk nesli bende sormustum ayran olayiniçünküp kitaplarında röportajlarında hep ogün arasnda içilebileceği yazıyor. Bnmde kafam karisik. Ama sunuda ogrendim ki yoğurt ayran tuketenlr tüketmeyenlere oranla %25 daha fazla yağ yakiyormus bilginize. Ben oglen ve aksam birer kase yoğurt mutlaka yiyorum. Oglumada yediriyorm
kefir favorimdirbende kefir içiyorum, baya tok tutuyor
saliham bende merak ettim zezemi şimdizeze bi baksana hamile misin? merak ettim. hamile bile olsan emmeyi bitaktimana gerek yok. kardeşi olana kadar emer kızın. benim kaynimin biri doğmuş diger kaynimini öyle bıraktırmis kvdem.
hayırlısı olsun . inşallah degilsindi. allah gönlüne göre versin .
almanyada coğu markette dediğiniz ürünler bulunuyormus canım..face n varsa karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasına girmeni tavsıye ederim orada almanya dan cok kısı var sana yerlerini söylerler.Gül benimde moralim cok bozuldu 2 kere yedim baligi onuda kizarttim cok uzgunum ama Benim aklima takilan birsey var ben Almanyada yasiyorum hakiki tereyagi organik tavuk yumurta ben bunlari bulamiyorum bugün pahali bir tereyagi aldim ama o bile türkiyedeki tereyaglari gibi kokmuyor acaba bunlardanmi Kilo aldim daha cok alirim diye korkuyorum gul
sucuk ev yapımıydı canımBen de menümü yazim
Sabah 11 de 2 sucuklu yumurta peynir
15 zeytin
Bir cay b badem
Bir kuru kayısı
Havuç dereotu
Akşam 5 civarı bir tabak pırasa
Bir kase buğday çorbası 5-6 köfte
Bir bardak süt
Acıkmadan da yatcam az sonra
canım senın ac durmaman ve 3 öğün yapman lazım bebeğin emmesi önemli kg 2 ayda degıl 3 te gıtsın ...öncelik bebek...karatay sutu artırır sen eksık yıyorsun onun ıcın azalmıstır doyana kadar ve tam yıyeceksınKızlar tebrikler darısı bana inş yaklaşık 10 gündür yapıuorım bu diyeti kiloda verdim yada ödemelerim azalmışsa olabilir ancak daha fazla devam ettiremicem galiba.benim 4 aylık bebişim var diyete Başladığından bu yana sütümde azaldı.rezeneyi arttırdım tatlandırıcı içerik die hümanisti bıraktım meyveyi azalttım.halbuki beslenmemi düzeltince sevinmiştim bebişimle güzel süt oluo die modifiye etsem aşırı kalori alımından korkuyorum bilemedim .yüm motivasyonumu kaybediyoruuuuum help mee
ooo canım hos geldınMerhaba arkadaslar.uzun bir aradan sonra tekrar yaninizdayim.gul abla,kedi selamlar.beni hatirladiniz mi? 3 ay oldu foruma girmeyeli.esim yurtdışı gorevinde oldugundan k.valide yanindaydim
intrnet olmadigindan giremedim.ztn girebilsem de diyeti uygulamaya devam edemedim.cunku istedigim yiyecekler yoktu.sirf nisasta ve karbonhidratla beslenmekten tansiyonum 8lere dustu.bas dönmelerim basladi.esimin gelmesine daha 3 ay var ama ben dayanamayip evime dondum
kizim 1 yasina girdi bu arada.o da maalesef babaannesinin kotu beslenme aliskanliklarina sahip oldu.eve dondum ve ilk isim beslenmemize el atmak oldu
bugun guzelce karatay kahvaltimi yaptim.bu arada 1 sene sonra ilk adetimi de oldum dun.sanirim onun sisligi var.
kizimi emzirmeye devam ediyorum.ben karatay yaptigim dobemde dönemde de sutumude azalma olmamıştı.olanlar duzgun yapmiyordur diyeti diye düşünüyorum.bol bol yiyin emzikli hanimlar.az diil.
bu arada oraya 64 kilo ile gittim
65le geldim.berbat beslenme seklimi spor kurtardi.yoksa 70i gorurdum.hepinize kucak dolu sevgiler.inşallah herkes istedigi kiloya ulasir
hakkında hayırlısı olsun canım ...ya kızlar ben hala regl olmadım ya hamileysem kızımla doya doya vakit geçirmek istiyorum hazır değilim amaaa
canım bası dogru sonu içilebilir kısmı şöyle..beyne kıtlık sınyalı gıtmektense içilebilir...evet canım emlak danışmanıyım insanlarla uğraşıyorum gun boyu
bende ayran kefir ve sut azda olsa engelliyor ama içilebilir diye öğrendim kafam karıştı
mesaj atıyorum canım bakarmısın
zeze bi baksana hamile misin? merak ettim. hamile bile olsan emmeyi bitaktimana gerek yok. kardeşi olana kadar emer kızın. benim kaynimin biri doğmuş diger kaynimini öyle bıraktırmis kvdem.
hayırlısı olsun . inşallah degilsindi. allah gönlüne göre versin .
cancağızlarım an itibiriyle 1 haftadır gelmeyen reglim geldi hamile değilim yupyyy :) :)yuzdesini bilmemde ben bazı sabahlar kendi mayaladığım kefirden kalkınca içerim bazende yatarken içerim çünki bu şekilde şifalı. evet leptin de çok önemli
kefir favorimdir
saliham bende merak ettim zezemi şimdi
bu sanakızlar topik topik geçmiş temizlerken daldım gene gunaydınnn hepinize
dunki menum de yazayım
sabah su ve maydonoz kurum
karatay kahvaltısı ama yarım dı gene
öğle 13,00 de adana köfte+el içi kadar fırın lavaşı tereyağlı ve salata
akşam 18,00 de brokoli haşlama+y.mercimek çorbası sarımsak yoğurtla+kıymalı kabak kavurması
spor 1 saat yurume
çok acıkırsam yemeğe de daha varsa ben süt içiyorum arada sırada açlık da iyi değil sonuçta kıtlık sinyali gitmesin beyineee :) :)
yedı bıleNeslicim bugün kendine dikkat et o lavaş yüzünden Gül Hanımdanyiyebilirsin :) :)
arkadaslar kıtaplar yıllar once yazılmıs sonra hoca sohbette azda olsa bozar demıs okan beylere....Rengarenk nesli bende sormustum ayran olayiniçünküp kitaplarında röportajlarında hep ogün arasnda içilebileceği yazıyor. Bnmde kafam karisik. Ama sunuda ogrendim ki yoğurt ayran tuketenlr tüketmeyenlere oranla %25 daha fazla yağ yakiyormus bilginize. Ben oglen ve aksam birer kase yoğurt mutlaka yiyorum. Oglumada yediriyorm
sagol Gül orayada üye oldum sorarimalmanyada coğu markette dediğiniz ürünler bulunuyormus canım..face n varsa karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasına girmeni tavsıye ederim orada almanya dan cok kısı var sana yerlerini söylerler.
sucuk ev yapımıydı canım
canım senın ac durmaman ve 3 öğün yapman lazım bebeğin emmesi önemli kg 2 ayda degıl 3 te gıtsın ...öncelik bebek...karatay sutu artırır sen eksık yıyorsun onun ıcın azalmıstır doyana kadar ve tam yıyeceksın
ooo canım hos geldın
massallah bebekte buyumus..
senın adına uzuldum duzenın bozulmus...sen azımlısın hemen toplarsın canım
neyse kı fazla almamıssın
gözunaydın adet te gormussun
hakkında hayırlısı olsun canım ...
basa gelecek varsa gelıyor..ben yogun calısma tempomda 3 tane buyuttum...ben oglu kız olupta 3. doguranlara cok kızardım..mılletı kınaya kınaya benımde basıma geldı aldıramadım da korktum ruyalarımda hep kızımı ya ucurum kenarında ya bogulmus olarak goruyordum korktum aldıramadım cunkı benım ruyalarımın cogu gercek cıkıyordu...iyi kide aldırmamısım ruyamın devamında gorduklerın gerceklestı ...sımdı 17 yasına geldı yıyecek ıcecegı varsa doguyor..
canım bası dogru sonu içilebilir kısmı şöyle..beyne kıtlık sınyalı gıtmektense içilebilir...
gözünaydın canımcancağızlarım an itibiriyle 1 haftadır gelmeyen reglim geldi hamile değilim yupyyy :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?