- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
http://www.msn.com/tr-tr/yasam/akil...aştıracak-pratik-fikirler/ss-AA8fs6O#image=28
pratik fikirler çok begendim paylaşmak istedim
pratik fikirler çok begendim paylaşmak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sözde 3 gün iizin almıştım sabah kalktım oh ne guzel ızınlıyım kızımla kahvaltı yapayım dedim çayı demldim telefon çaldı Bakan bey yurtdısına gıdecekmıs işe cagırdılaryoruldum ve de sıkıldım evime gitmek istiyorummm....
ay ne zor gelmiştir gitmek o işe (ben sözde 3 gün iizin almıştım sabah kalktım oh ne guzel ızınlıyım kızımla kahvaltı yapayım dedim çayı demldim telefon çaldı Bakan bey yurtdısına gıdecekmıs işe cagırdılar
Evet, aynen. Ama işte bilinçaltıma söz geciremiyorum Önceki mesajimda dediğim gibi, kitabı hep yanımda taşıyorum. Ya da açıp bu topici okuyorum.ama lady canan hoca hücre yapısı ile iliskilendiriyor . yağ yemesen hücre nasıl olacak ? bizim vücudumuzda depolanan yağ şeker olarak yedigimiz yiyecekler . korkma :)
soğuk balık yesem, kitapta yazıyordu hangi soğuk balıkları önerirsinizHepinize Merhaba bana kahvaltıda yumurta yerini ne önerirsiniz, hergün yumurta yemekten bıııkktım.
iyi yağlar kötü yaşları yakar onun için yediğimizn 5 katını 10 katını yememız lazımTamam, yağı artırıyorum inşallah. Kitabı yanımda taşıyorum artık, sık sık okuyorum. Çünkü yağ tüketirken hala ama HALA içimdeki kötü ses böyle kilo verilmez diyor. Yenicem onu
Son yaptığımda tülbentte sıktım, üzerine ağırlık koydum, toplanmamıştı
ben 23 aydır orayı takıp edıyorum...ılk buldugum yer orasıydı onlardan ögrendım burayı actım...Hosbulduk :)
Kahve konusunda haklisiniz arada nefis mücadelesi yarim kalıyor. Sağlıklı yaşıyoruz u takip ediyorum. Arada yediğim kuru meyve ve kuruyemişi öğle yemeği gibi düşünmüştüm. Kahvaltıdan 6-7 saat sonra..
deniz balıkları yiyoruz soguk olursoğuk balık yesem, kitapta yazıyordu hangi soğuk balıkları önerirsiniz
iyi yağlar kötü yaşları yakar onun için yediğimizn 5 katını 10 katını yememız lazım
limon yada sırke ılemı yaptın loru cnm
ben 23 aydır orayı takıp edıyorum...ılk buldugum yer orasıydı onlardan ögrendım burayı actım...
yanında proteın olmadan olmaz canım mutlaka öğlene proteın eklemen lazım
canım güzel olmuş . ama kahvaltı yeşillik peynir zeytin kuruyemiş var miydi? bulgur da haftada 3 kasiktan fazla yemiyoruz . sebzelerde çığ olarak problem yok .ya kızlar bende benim menüm hakkında sizden yorum almak istedim sabah kahvaltıya yazdan konservelediğim domatesten Menemen yedim??öğlen 5 Kaşık bulgur pilavı et yahni yoğurt,akşam yoğurtlu kabak yeşil mercimek Çorba ve salata.salatada Havuç ve pancar rendelenmiş.ama açıkcası pancar olur mu diese şüphede kaldım
Yaşasınn teşekkür ederim salihaakahvaltım kkk idicanım güzel olmuş . ama kahvaltı yeşillik peynir zeytin kuruyemiş var miydi? bulgur da haftada 3 kasiktan fazla yemiyoruz . sebzelerde çığ olarak problem yok .
c
Yaşasınn teşekkür ederim salihaakahvaltım kkk idi
:) sabahları gün kurusu ya da kuru kayısı 3-4 tane serbest .Kuşlar merak ettiğim birkaç şey var. Birincisi kuru yaban mersini kuru uzum kuru kaysi yiyebiliyomuyuz. İkincisi limonlu su ne ise yariyor neden normal su değilde limoinlu su. Midemize zarar vermzmi
evet dün canım istemedi yemedimyağmurcum yeşillik salata eksik kalmasın yememişsin sanırım
çok kötü olmuş, sinir olmuşsundur gül abla kesinben sözde 3 gün iizin almıştım sabah kalktım oh ne guzel ızınlıyım kızımla kahvaltı yapayım dedim çayı demldim telefon çaldı Bakan bey yurtdısına gıdecekmıs işe cagırdılar