• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ama lady canan hoca hücre yapısı ile iliskilendiriyor . yağ yemesen hücre nasıl olacak ? bizim vücudumuzda depolanan yağ şeker olarak yedigimiz yiyecekler . korkma :)
Evet, aynen. Ama işte bilinçaltıma söz geciremiyorum :mad: Önceki mesajimda dediğim gibi, kitabı hep yanımda taşıyorum. Ya da açıp bu topici okuyorum.

Tamam, yağı artırıyorum inşallah. Kitabı yanımda taşıyorum artık, sık sık okuyorum. Çünkü yağ tüketirken hala ama HALA içimdeki kötü ses böyle kilo verilmez diyor. Yenicem onu :63:

Son yaptığımda tülbentte sıktım, üzerine ağırlık koydum, toplanmamıştı o_O
iyi yağlar kötü yaşları yakar onun için yediğimizn 5 katını 10 katını yememız lazım

limon yada sırke ılemı yaptın loru cnm
Hosbulduk :)

Kahve konusunda haklisiniz arada nefis mücadelesi yarim kalıyor. Sağlıklı yaşıyoruz u takip ediyorum. Arada yediğim kuru meyve ve kuruyemişi öğle yemeği gibi düşünmüştüm. Kahvaltıdan 6-7 saat sonra..
ben 23 aydır orayı takıp edıyorum...ılk buldugum yer orasıydı onlardan ögrendım burayı actım...

yanında proteın olmadan olmaz canım mutlaka öğlene proteın eklemen lazım

iyi yağlar kötü yaşları yakar onun için yediğimizn 5 katını 10 katını yememız lazım

limon yada sırke ılemı yaptın loru cnm

ben 23 aydır orayı takıp edıyorum...ılk buldugum yer orasıydı onlardan ögrendım burayı actım...

yanında proteın olmadan olmaz canım mutlaka öğlene proteın eklemen lazım

Çok iyi yapmışsın canım.. Ok kilitledim ağzımı bugün. Sütlü filtre kahve, sade türk kahvesi, çaydan başka birsey yok bugün. Orada paylaşılan bilgiler çok iyi. Artik yemeklerimi konserve yapıyorum mesela eve gidince ac kalma durumu olmuyor. Alışveriş imkânları da güzel.

ya kızlar bende benim menüm hakkında sizden yorum almak istedim sabah kahvaltıya yazdan konservelediğim domatesten Menemen yedim??öğlen 5 Kaşık bulgur pilavı et yahni yoğurt,akşam yoğurtlu kabak yeşil mercimek Çorba ve salata.salatada Havuç ve pancar rendelenmiş.ama açıkcası pancar olur mu diese şüphede kaldım

ya kızlar bende benim menüm hakkında sizden yorum almak istedim sabah kahvaltıya yazdan konservelediğim domatesten Menemen yedim??öğlen 5 Kaşık bulgur pilavı et yahni yoğurt,akşam yoğurtlu kabak yeşil mercimek Çorba ve salata.salatada Havuç ve pancar rendelenmiş.ama açıkcası pancar olur mu diese şüphede kaldım
canım güzel olmuş . ama kahvaltı yeşillik peynir zeytin kuruyemiş var miydi? bulgur da haftada 3 kasiktan fazla yemiyoruz . sebzelerde çığ olarak problem yok .

c

İyi akşamlar,
Sabah maydonozlu peynirli omletle, peynir, roka maydonoz salatası, ceviz fındık badem fıstık, zeytin..
Aksama kadar 1 sütlü şekersiz filtre kahve, 1 şekersiz dibek kahve
Aksam süzme mercimek çorba, bulgurlu sarma 4-5 adet, bir porsiyon döner, mevsim, semizotu,patlıcan salatası.
Bu mevsimde patlıcan almiyorum ama dışarda yedik, dayanamadım.

Kuşlar merak ettiğim birkaç şey var. Birincisi kuru yaban mersini kuru uzum kuru kaysi yiyebiliyomuyuz. İkincisi limonlu su ne ise yariyor neden normal su değilde limoinlu su. Midemize zarar vermzmi

Kuşlar merak ettiğim birkaç şey var. Birincisi kuru yaban mersini kuru uzum kuru kaysi yiyebiliyomuyuz. İkincisi limonlu su ne ise yariyor neden normal su değilde limoinlu su. Midemize zarar vermzmi
:) sabahları gün kurusu ya da kuru kayısı 3-4 tane serbest .

sirke ve limon yiyecekleri daha uzun süre midede tutuyor o yüzden daha uzun süre tokluk daha çok leptin demek . o yüzden limonlu su . illa değil bazısı su içmeyi sevmez ya bi öneri sadece :)

kedi buralardasin sanki . yürüyüş ayakkabisi alacagim . spor ayakkabim eskidi de iyi bi şey almak istiyorum .adidas alsam onlardan olur mu? yoksa yürüyüş için ayakkabi da satilir mi?

image.jpg

Back