- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
gulcum daha önce sarma ve dolmalarımın içini tarif etmiştim yıne edeyim . iç olarak karıımım:yakında yenı cıkacak olan kıtapta bu resımde olan okan beyler ve bizlerde olacagız...burada ya kıtapta cıkmak ısteyen varsa dıye yeınledım ama ısteyen olmadı
afıyet olsun canım..yaprak ta kesın prınc vardı dıyecegım sasırt benı yok de
Merhaba, ben de 2 haftadır başladım karatay diyetine. face deki sayfayı da takip ediyorum sürekli. karatayla beslenip bir yandan da kalori sayıyorum. tıka basa doymama rağmen günlük 1000-1200 kalori arasında gidip geliyorum. başladığımdan bu yana 1,1 kg gitti. öğlen yemeği yiyemiyorum, kahvaltıdan sonra akşama kadar acıkmıyorum.
bu grubun paylaşım düzeni nedir? yani günlük yediklerinizi paylaşıyoruz , belli aralıklarla tartılıyoruz vs vs gibi.
her gün yazamayabilirim ama motivasyon açısından burada olmak isterim.
hoş geldiniz menunuzu ben beğendim tebriklerhoşbulduk
o zaman bismillah deyip başlayayım yazmaya
sabah kalkınca kahvaltıyı hazırlayana kadar bir bardak kendi mayaladığım kefir içtim
kahvaltıda ıspanaklı 2 yumurta, peynir, zeytin, fındık,ceviz, badem ve bşr bardak şekersiz kahve
öğlen yemedim
arada az şekerli bir kahve içtim, yarım avuç karışık çerez-kuru meyve
akşam bir adet zeytinyağlı enginar garnitürle, 1 fırında levrek, bol salata...
bugünlük başka bir şey yok yediğim.
sabah tartıda 86,2 gördüm...
zezem bu durumu çok iyi anlıyorum bende iki çocukla yaşadım hala yaşıyorum zaman yetmiyor hayat koşturmaca geçiyor yetişemiyorum. kızım 13 yaşında ve dersleriyle alakadar olamıyorum. hep vicdan yapıyorum ama hepimizin ortak derdi sıkıntı yapma hayat böle napalım çekicez tatlımGünaydın kızlar... kızım 2 gündür 7 olmadan uyanıyor zorla hazırlanıp çıkıyorum içim parçalanıyor aklım onda şimdi keşke onu bırakıp işe gelmek durumunda olmasam
muz, kivi, elma ve kuru meyve çiğ çerez ye arada. ama meyveler 1 porsiyonu çok geçmesinHepinize Merhaba bana kahvaltıda yumurta yerini ne önerirsiniz, hergün yumurta yemekten bıııkktım.
yağmurcum yeşillik salata eksik kalmasın yememişsin sanırımmerhaba karataycı bayanlar, işlerim sabah çok yoğun hala da yoğun ama yediklerimi yazayım
sabah 2 yumurtadan omlet
peynir, zeytin, ceviz
öğlen 1 kefir
akşam kuru fasülye
ben kitapta olmak isterim ama kitapta yeralacak bi durumum yok ki
hangı sayfayı takıp edıyorsunuzMerhaba, ben de 2 haftadır başladım karatay diyetine. face deki sayfayı da takip ediyorum sürekli. karatayla beslenip bir yandan da kalori sayıyorum. tıka basa doymama rağmen günlük 1000-1200 kalori arasında gidip geliyorum. başladığımdan bu yana 1,1 kg gitti. öğlen yemeği yiyemiyorum, kahvaltıdan sonra akşama kadar acıkmıyorum.
bu grubun paylaşım düzeni nedir? yani günlük yediklerinizi paylaşıyoruz , belli aralıklarla tartılıyoruz vs vs gibi.
her gün yazamayabilirim ama motivasyon açısından burada olmak isterim.
aramıza hosgeldınzıhoşbulduk
o zaman bismillah deyip başlayayım yazmaya
sabah kalkınca kahvaltıyı hazırlayana kadar bir bardak kendi mayaladığım kefir içtim
kahvaltıda ıspanaklı 2 yumurta, peynir, zeytin, fındık,ceviz, badem ve bşr bardak şekersiz kahve
öğlen yemedim
arada az şekerli bir kahve içtim, yarım avuç karışık çerez-kuru meyve
akşam bir adet zeytinyağlı enginar garnitürle, 1 fırında levrek, bol salata...
bugünlük başka bir şey yok yediğim.
sabah tartıda 86,2 gördüm...
canım o kadar cok yazan varkı kım ıcıne ne koydu hatırlayamıyorum 1 dkk fırsat buldukca yazıyorum aklımda tutmam ımkansız.....gulcum daha önce sarma ve dolmalarımın içini tarif etmiştim yıne edeyim . iç olarak karıımım:
bulgur+yarma+y.mercimek+k.mercimek+kuru bakla+sogan+nane+maydonoz+salça
ben pirinç kullanmıyorum çokkkk denk gelmedikçe dışarda yemiyorum
bu karışımı ben pilav olarakta yapıyorum içine uzum yapragıda kıyıyorum dene istersen harika oluyor
cnm şaşırttımmı seni
yumurta serbest gezen degılse hıc yememk lazım ..lütfen serbest bulun bulamıyorsanız guvenlılr yerın numara sını vereyımGunaydin arkadaslar
Yarim saat kadar once kahvaltimi yaptim.
İki yumurta, peynir, zeytin, ceviz ve iki kuru kayisi yedim. Cay ictim.
Normalde yumurta dogal olmadigi icin 1 tane yiyorum amabbugun okulda cocuklar yerli mali gunu yapacaklar. İrademi korumak ve tokluk hissetmek icin iki tane yedim. Zor yedim onu da, sabahlari tika basa yemekte zorlaniyorum
Artik saat 6ya kadar bol su ve cay icicem. Bi de gunde iki bardak sut iciyorum araya onu sıkıstırcam. Gunde iki bardak icilen sut ki ozellikle bir bardagi yatmadan iki saat evvel icilirse yag yakimini hizlandirici etkiye sahipmis kanitlanmis. Cogu Karatayci ozellikle aksam karni kazindiginda sut iciyor ya da yogurt yiyormus. Umarim dogru yapiyoruzdur.
Aksam 6dan sonra bisey yemiyorum sadece su ve turk kahvesi iciyorum. Bugun de oyle olacak. Aksam yemekte taze fasulye (etli) ve cacik yicem. Bildirim pazartesi ama ben hergun tartiliyorum bugun de 68.6 idim. 1.5 ay once 74 ile baslamistim.
asagıda cevapladımHepinize Merhaba bana kahvaltıda yumurta yerini ne önerirsiniz, hergün yumurta yemekten bıııkktım.
canım yumurta yerıne arada bır yerlı muz olabılır ama dıgerlerı olmaz özellıkle kiwi nin indeksi 50 olmaz ...yumurta yerine proteın olan sayler balık et baklagıller yıyebılıyoruzmuz, kivi, elma ve kuru meyve çiğ çerez ye arada. ama meyveler 1 porsiyonu çok geçmesin
bende zeze kızım dun annanede kaldı ozledim ustelikyoruldum ve de sıkıldım evime gitmek istiyorummm....
Tamam, yağı artırıyorum inşallah. Kitabı yanımda taşıyorum artık, sık sık okuyorum. Çünkü yağ tüketirken hala ama HALA içimdeki kötü ses böyle kilo verilmez diyor. Yenicem onuyedıklerımızden dolayı kabızlık oluyor yagı 5.10 katı artırın zeytını en az 30 tane yeyın dıyor hoca
lor gıbı yapıp tulbentten suyunun akmasını beklıyoruz sonra ustune agırlık koyuyoruz sertlessın dıye
hangı sayfayı takıp edıyorsunuz
karatayda kalorı saymak yok canım doyana kadar glisemık ındeksı dusuk seyler yıyoruz
aramıza hosgeldınzı
az şekerli kahve olmamıs seker ın ş si bile yokarada yedıklerının hıc nbırısı yok..ccok acıkırsan ayran ıcebılırsın
canım o kadar cok yazan varkı kım ıcıne ne koydu hatırlayamıyorum 1 dkk fırsat buldukca yazıyorum aklımda tutmam ımkansız.....
yumurta serbest gezen degılse hıc yememk lazım ..lütfen serbest bulun bulamıyorsanız guvenlılr yerın numara sını vereyım
arada sut yok acıkırsanız ayran yogurt kefır olabılır
gece ıcılen sut de leptını bozuyor karatayda acıkmadıkca yok
ben 2 senedır karatay yapıyorum her yerde cevaplar yapıyorum onun için 60.000 den fazla karataycıya yazıyorum
taze fasulye mevsımı degıl
asagıda cevapladım
canım yumurta yerıne arada bır yerlı muz olabılır ama dıgerlerı olmaz özellıkle kiwi nin indeksi 50 olmaz ...yumurta yerine proteın olan sayler balık et baklagıller yıyebılıyoruz
Çok güzelmiş gerçekten, ilk fırsatta deneyeceğim.gulcum daha önce sarma ve dolmalarımın içini tarif etmiştim yıne edeyim . iç olarak karıımım:
bulgur+yarma+y.mercimek+k.mercimek+kuru bakla+sogan+nane+maydonoz+salça
ben pirinç kullanmıyorum çokkkk denk gelmedikçe dışarda yemiyorum
bu karışımı ben pilav olarakta yapıyorum içine uzum yapragıda kıyıyorum dene istersen harika oluyor
cnm şaşırttımmı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?