Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kızlar bişi sorcam bn bugün yarın regl olucam vee deli gibi tatlılara saldırmak istiyorum bunu engellemek için ne yapmalıyım

Kahvaltı
6 zeytin
2 yumurta
Turp
1 dene kıymalı börek yapmıştı annem ondan.
Birkaç dilim ananas
Ceviz

Normalde paketli ürün almam, bir ürün çıkmış, hurma ile yapılıyor, hiçbir katkı maddesi yok, peynir altı suyu, kakao vs. ile, sırf meraktan aldım, daha da almam. Protein bar yani. Fiyatta çok zaten. Kahve ile yedim.

Akşam
Domates çorbası
Yeşil mercimek yemeği
Lahana turşusu
Patlıcan musakka
1.5 börek yazmak istemezdim ama maalesef yedim.

Not: Bilmeyenler için, ben hedef altına düştüğüm için arada böyle kaçamaklarım oluyor. Zaten 4-5'ten sonra çoğunlukla birşey yemiyorum, yemeğim o saatlerde bitmiş oluyor.

Ben de menümü yazim
Sabah 11 de 2 sucuklu yumurta peynir
15 zeytin
Bir cay b badem
Bir kuru kayısı
Havuç dereotu

Akşam 5 civarı bir tabak pırasa
Bir kase buğday çorbası 5-6 köfte
Bir bardak süt

Acıkmadan da yatcam az sonra

Kızlar tebrikler darısı bana inşyaklaşık 10 gündür yapıuorım bu diyeti kiloda verdim yada ödemelerim azalmışsa olabilir ancak daha fazla devam ettiremicem galiba.benim 4 aylık bebişim var diyete Başladığından bu yana sütümde azaldı.rezeneyi arttırdım tatlandırıcı içerik die hümanisti bıraktım meyveyi azalttım.halbuki beslenmemi düzeltince sevinmiştim bebişimle güzel süt oluo diemodifiye etsem aşırı kalori alımından korkuyorum bilemedim .yüm motivasyonumu kaybediyoruuuuumhelp mee

Bende yediklerimi yazayim. Bugün kahvaltıda domates salatalik bir dilim peynir bir zeytin iki yumurta yedim iki cay bardagi cay (birer şekerli) ictm. Baskada bize yemedim

Merhaba arkadaslar.uzun bir aradan sonra tekrar yaninizdayim.gul abla,kedi selamlar.beni hatirladiniz mi? 3 ay oldu foruma girmeyeli.esim yurtdışı gorevinde oldugundan k.valide yanindaydim
intrnet olmadigindan giremedim.ztn girebilsem de diyeti uygulamaya devam edemedim.cunku istedigim yiyecekler yoktu.sirf nisasta ve karbonhidratla beslenmekten tansiyonum 8lere dustu.bas dönmelerim basladi.esimin gelmesine daha 3 ay var ama ben dayanamayip evime dondum
kizim 1 yasina girdi bu arada.o da maalesef babaannesinin kotu beslenme aliskanliklarina sahip oldu.eve dondum ve ilk isim beslenmemize el atmak oldu
bugun guzelce karatay kahvaltimi yaptim.bu arada 1 sene sonra ilk adetimi de oldum dun.sanirim onun sisligi var.
kizimi emzirmeye devam ediyorum.ben karatay yaptigim dobemde dönemde de sutumude azalma olmamıştı.olanlar duzgun yapmiyordur diyeti diye düşünüyorum.bol bol yiyin emzikli hanimlar.az diil.
bu arada oraya 64 kilo ile gittim
65le geldim.berbat beslenme seklimi spor kurtardi.yoksa 70i gorurdum.hepinize kucak dolu sevgiler.inşallah herkes istedigi kiloya ulasir

günaydın arkadaşlar
seraym ellerine sağlık tablo çok güzel olmuş
dün sabah kkk kahvaltısı
öğlen sadece kefir
akşamda 2 köfte ızgarada, biraz yeşillik
1 tabakda tavuklu keşkek

bu sabahda yine 2 yumurtadan omlet
peynir, yeşillik, zeytin ve ceviz artık gün kurusu yemiyorum, canım hiç tatlı çekmiyor, eşim akşam çikolota ve irmik helvası istemişti, onları bile canım çekmedi,yarın sabahda d vitamini ve b12 kan tahlili verecem bakalım onların sonuçları nasıl çıkacak
öğlen yine kefir
akşamada kıymalı kuru fasülye düşünüyorum

Bende yediklerimi yazayim. Bugün kahvaltıda domates salatalik bir dilim peynir bir zeytin iki yumurta yedim iki cay bardagi cay (birer şekerli) ictm. Baskada bize yemedim
domates salatalık mevsimi değil o yüzden de yemiyoruz canım onun yerine yeşillik havuç turp yeniliyor zeytin en az 10 a yakın olmalı ve zeytinyağda kuruyemiş yememişsin eksiklerin çok bu kahvaltı seni fazla tok tutmazz

kızlar topik topik geçmiş temizlerken daldım gene gunaydınnn hepinize
dunki menum de yazayım
sabah su ve maydonoz kurum
karatay kahvaltısı ama yarım dı gene
öğle 13,00 de adana köfte+el içi kadar fırın lavaşı tereyağlı ve salata
akşam 18,00 de brokoli haşlama+y.mercimek çorbası sarımsak yoğurtla+kıymalı kabak kavurması
spor 1 saat yurume

Neslicim bugün kendine dikkat et o lavaş yüzünden Gül Hanımdan yiyebilirsin :) :)

ben de gun de 3 tane 1000lik kullanıyorum bazen unutuyorum 2 adet alıyorum
tansiyonum da var sabah aksam ayrı ilacım var umarım ikisinden de kurtulacağım:)
kurtulucaksınız tabi bakın ben 90 lardan 78 lere indiğimde ilaçtan kurtuldum darısı başınıza

Saliha,Nesli, Miyavsu, Çirkinördek .... nerelerdesiniz kızlarrr
ah kuzum dun ofise gelemedim keşifteydim yoğundum bu hafta listeye giremedim 75,9 uzum iyi gidiyorum

heyy seraym cook güzel bi çalışma olmuş . ellerine sağlık . bu tabloda olamadigima çok uzuldum.
bende üzüldüm bend eyokum

ya kızlar ben hala regl olmadım ya hamileysem kızımla doya doya vakit geçirmek istiyorum hazır değilim amaaa
hayırlısı olsun zezem bende 3 gune bekliyom bakalım reglmi

Neslicim bugün kendine dikkat et o lavaş yüzünden Gül Hanımdan yiyebilirsin :) :)
vallahi yedim çantayı gerçekten. inan o el kadarla kalmak için kendimle savaştım değilse hepsini yiyebilirdim ((

Oğlum çok erken uyaniyor sabah yedide kahvalti yapıyorum. O saatte de bise yemek istemiyorum. Sonra yapayım desem firsat olmuyor. Dolayisyla acikiyorum mesela şuan acim bisemi icsem.kuruyemisten de nefret ederim..cay yerinede normalde sut iciyirum bugün sutum yoktu oyuzden cay içtim.sabah yemesemde aksamlari havuç turp yesillikten oluşan salata yiyorum mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…