Tarçınlı süt iç. Tarçın insülini dengeliyor.Kızlar bişi sorcam bn bugün yarın regl olucam vee deli gibi tatlılara saldırmak istiyorum bunu engellemek için ne yapmalıyım
domates salatalık mevsimi değil o yüzden de yemiyoruz canım onun yerine yeşillik havuç turp yeniliyor zeytin en az 10 a yakın olmalı ve zeytinyağda kuruyemiş yememişsin eksiklerin çok bu kahvaltı seni fazla tok tutmazzBende yediklerimi yazayim. Bugün kahvaltıda domates salatalik bir dilim peynir bir zeytin iki yumurta yedim iki cay bardagi cay (birer şekerli) ictm. Baskada bize yemedim
evet canım emlak danışmanıyım insanlarla uğraşıyorum gun boyuEmlak danışmanı olduğunu bilmiyordum canım...
hayır serbest degil leptini bozuyor
bende ayran kefir ve sut azda olsa engelliyor ama içilebilir diye öğrendim kafam karıştıcanan hoca az da olsa leptini engeller demiş . gül abla söylemişti ekstra sorulmuş .
Neslicim bugün kendine dikkat et o lavaş yüzünden Gül Hanımdankızlar topik topik geçmiş temizlerken daldım gene gunaydınnn hepinize
dunki menum de yazayım
sabah su ve maydonoz kurum
karatay kahvaltısı ama yarım dı gene
öğle 13,00 de adana köfte+el içi kadar fırın lavaşı tereyağlı ve salata
akşam 18,00 de brokoli haşlama+y.mercimek çorbası sarımsak yoğurtla+kıymalı kabak kavurması
spor 1 saat yurume
kurtulucaksınız tabi bakın ben 90 lardan 78 lere indiğimde ilaçtan kurtuldum darısı başınızaben de gun de 3 tane 1000lik kullanıyorum bazen unutuyorum 2 adet alıyorum
tansiyonum da var sabah aksam ayrı ilacım var umarım ikisinden de kurtulacağım:)
ah kuzum dun ofise gelemedim keşifteydim yoğundum bu hafta listeye giremedim 75,9 uzum iyi gidiyorumSaliha,Nesli, Miyavsu, Çirkinördek .... nerelerdesiniz kızlarrr
bende üzüldüm bend eyokumheyy seraym cook güzel bi çalışma olmuş . ellerine sağlık . bu tabloda olamadigima çok uzuldum.
hayırlısı olsun zezem bende 3 gune bekliyom bakalım reglmiya kızlar ben hala regl olmadım ya hamileysem kızımla doya doya vakit geçirmek istiyorum hazır değilim amaaa
vallahi yedim çantayı gerçekten. inan o el kadarla kalmak için kendimle savaştım değilse hepsini yiyebilirdimNeslicim bugün kendine dikkat et o lavaş yüzünden Gül Hanımdanyiyebilirsin :) :)
domates salatalık mevsimi değil o yüzden de yemiyoruz canım onun yerine yeşillik havuç turp yeniliyor zeytin en az 10 a yakın olmalı ve zeytinyağda kuruyemiş yememişsin eksiklerin çok bu kahvaltı seni fazla tok tutmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?