Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta ki kacamak yuzundenalmis olmam lazimdi ip atlama faydasi bu ilk 300taneyle basladim 500lere cikardimm hepsin bir anda yapinca hamlaniyoda ara ara yapinca iyi oluyoip atlama etkisi nedir kaç dakıka atlıyorsunuz
ben 1000 ad çıkıyorum haftada kaç günBerkuras maşallah tebrik ederim ne kadar da güzel kilo vermişsin öyleee
Saliha,Nesli, Miyavsu, Çirkinördek .... nerelerdesiniz kızlarrr
canım ip atlama haftada kaç gün yaparsak etkili olurafatmas ne dedin canım anlamadım neyi haftada kaç gün yapıcazz
Canim zezeyi koplamisin ipi benle konusmustuk walla ben hergun yapiyorum daha bu hafta basladim cay koyarken yemek yaparken 50tane atliyorum 100tane atliyorum oyle aksama 500tane oluyo cumartesi gunu 1150tane atladimcanım ip atlama haftada kaç gün yaparsak etkili olur
yapmışımdır kusurabakma canımCanim zezeyi koplamisin ipi benle konusmustuk walla ben hergun yapiyorum daha bu hafta basladim cay koyarken yemek yaparken 50tane atliyorum 100tane atliyorum oyle aksama 500tane oluyo cumartesi gunu 1150tane atladim