• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Rumuz:zeze_35
Başlangıç tarihi:16.02.2015
Başlangıç kg:56.4
Geçen hafta:56.4
Bu hafta:56.5
Fark:+100 g
Spor:yok
Hedef:ilk hedef 54
aslında bildirim yapmak hiç içimden gelmedi 100 gr almışım :( ama dediğim gibi reglim gecikti normalde regl dönemlerinde 500 gr ile 1 kg alırdım 100 gr çok çok iyi.... teselli edeyim kendimi bariii :(

Selam arkadaslar çocuklardan vakit bulup pek yazamıyorum menüleri ama fırsat buldukça okuyorum takip ediyorum sizi
Bu iki haftalık bildirim seraycm ikiye bölersin artık:))

Rumuz:çirkinördek30
Başlangıç tarihi:19.01.2015
Başlangıç kg:80.8
İki hafta önce:76.3
Bu hafta:73.2
Fark:-3.1 kg
Toplam fark: 7.6
Spor:haftada 5 gün 40 dk yürüyüş
Hedef:ilk hedef 65 ikinci 55

Önceki tartılarım kıyafetli ve tok karnına idi artık banyoda ve aç tartılıyorum yani bir kg kadar ondan farketti olsun bu da güzel :)

Bi de mutlaka haftanın bi günü tatli krizine girip ne bulursam yiyorum . Ondan kurtulsam sürer olacak inş

Canim zezeyi koplamisin ipi benle konusmustuk walla ben hergun yapiyorum daha bu hafta basladim cay koyarken yemek yaparken 50tane atliyorum 100tane atliyorum oyle aksama 500tane oluyo cumartesi gunu 1150tane atladim
yapmışımdır kusurabakma canım
metebolızma çalışmasına faydası oldu mu peki canımm

kızlar ben tattilmadim .. iştahı yok. yemek yemek istemiyorum hiç. midem bulaniyor. okuyoum yazdıklarımınizi. cçirkin ördek bravo kurtların seni :) maşallah kızlar. komşumuz gealdı ne kadar zatiflamissin diye şaşırdı dedim karatay yapıyorum. ben de yapayım dedi .. :)

Back