Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ayni sorun bende de var..eger gündüz yapamazsam akşam esim bebekle ilgilenirken yapiyorum yada gece cocuklar uyuyunca 11 den sonra. .Çünkü ara vermek iyi gelmiyor her seferinde kas agrisi cekiyorum ama rutine donusunce agrim olmuyor
Birde tavsiyem bacagini agritacak hareketi cikar derim ben sonradan akil ettim onun yerine başka hareket koydum terim sogumuyor.jillian o hareketi bitirene kadar yapıyorum sonra kaldigim yerden devam
Bir kac sefer bebeğimle yaptım zor oldu komediydik karnimda ziplamalar ,boş su siselerini alip dumble gibi kaldir indir yapmalar falan :))

Kedicim diyafram egzersizleri onermissin stres için ,zaman zaman aklima gelir yapmak, bi dönem diksiyon egitimi almistim hocamiz ogretmisti bu egzersizleri hakikaten bitirince yeniden doğmuş gibi hissediyor insan...
Yalniz benim bahsettigim stres hayatın getirdigi zorluklardan kaynaklanan stres degildi ( o zaten her zaman mevcut malesef) bende ciddi kilo veremiyorum stresi var, kaygisi var onu napcazzz????

bu arada kzım içerden mızırdandıgı için aceleyle yazmıştım...mevlut hakkındakı dileklerin içinde teşekkür ederim...ben aslında mevludu kırkında yapacaktım ama bazı ismi lazım olmayan bi akrabayla tartışınca hevesim kalmmamıştı ...

dişi bugdayıda planlarım arasında yoktu ama sonradan eve dua okunsun ustumuzdeki huzursuzluklar nazarlar gitsin diye ikisini birarada çıkardım....hem masrafı bi kerede çıktı hem de zahmetiii....iyi oldu yanı.....

dizimi agrıtanhareket şu tek bacagı one kırıp arkadakını bukuyoruz ya..o hareket. ben de azaltım biraz bari o hareketi...ınşallah yarın yaparım şimdi çıkıyorum hoşçakalın

eşimle birlikte yapmaya karar vermek çok güzel evde herkes uyarsa düzgün yapılır... biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar diye boşa dememişler artık sizde kıyamet kopmayacak sende kaçamak yapmamaya çalışacaksın diye umuyorum

yarım saatte olsa takılmam harika hem menülerini yazarsın hem motivasyon olur

selam canım

çok iyisin hem rambo hem rocky zayıflayınca ne diyecekler bakalım

Bence hiç kaygılanma, sende bu azim varken yakın zamanda çok iyi kilo vereceğine inanıyorum, sende inan.

Eklentiler

• $boks.gif
    80,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
arkadaşlar
canan karatay tatlı ihtiyacı için kurutulmuş besinleri öneriyordu değil mi
gül abla mesela sen misafirliğe giderken neler götürüyorsun yanında?

mydenizcim senin de benim gibi 2.çocuk mu
benim büyük kızım 5 yaşında küçük kızım 3 aylık..

arkadaşlar
canan karatay tatlı ihtiyacı için kurutulmuş besinleri öneriyordu değil mi
gül abla mesela sen misafirliğe giderken neler götürüyorsun yanında?

tatlı ihtiyacı için her sabah 3-4 tane gün kurusu kayısı yiyebiliyoruz
zayıfladıktan sonra siyah kuru üzüm-kuru erik yiyebiliyoruz

ben misafirliğe giderken özel bişey yapmıyorum evde olan yemeklerimden koyuyorum orada da ısıtıyorum, artık benim yemememe alıştıkları için bişey demiyorlar, bir seferinde mercimek çorba, yoğurt götürdüm, bir seferinde brokoli, yoğurt götürdüm, bir seferinde somon balık vardı helva ile onu götürdüm.... salata veya kısır mutlaka oluyor 7-8 çeşit içinde...,...yoğurt her gün yemeye çalıştığım için mutlaka götürüyorum,....vakitlerimede dikkat ediyorum 5 saat geçmeden yemiyorum, biz günlerde önce 1 saat yasin ve diğer sureleri okuyor 4 ten sonra masaya oturuyoruz geçen hafta mantıda yapmışlar bizden önce gidenler soğumadan yiyelim demişler masaya oturmuşlar bekle bekle biz yokuz yemeye başlamışlar bende yol üstünde oturan bayanları toplayıp gittiğim için sınav haftasıydı trafikte çoktu geciktik, gittik hemen sofraya oturun dediler bayanların hepsi oturdu ben oturmadım hadi sende otur dediler benim yemek saatim değil dedim o ne demek dediler, 4 te yiyoruz hep diye ben kahvaltımı 11 de yaptım 4 e kadar yiyemem dedim sen bilirsin vaktin gelince yiyeceklerinden alırsın dediler..4 ten sonra kalktım bana uygun 2 şey vardı azar azar aldım yanımdada yoğurtla brokoli vardı onlarıda çıkardım yedim....doymadım tabiii eve gelince 8 e doğru bir bardak süt içtim

Hah o hareket işte benim bahsettigimde ne zor yaa., daha doğrusu kolay ama çok acılı... cikardim rahatladım. ..

çok şükür sporum bitti...
leslie 3 ve 15 dkk karın, kalça çalıştım

Supersin abla benimde biraz önce bitti jillianim.duşumu aldim bebegim izin verirse yaticam birazdan...alisinca yapmadan duramıyor insan:)

Eki Görüntüle 906402

Bence hiç kaygılanma, sende bu azim varken yakın zamanda çok iyi kilo vereceğine inanıyorum, sende inan.

İnşallah kedicim bu sefer uzun sürdü belki o yüzden stres yapıyorum. .ilk diyetimde 4-5 ay icinde 20 kilo vermistim bu sefer martta 1 yil olacak ve hala 6-7 kilosu duruyor. .
Bu arada Hindistan cevizi yağıni sacina nasil ve ne amaçla uyguluyorsun??
Gul suyu tonigi almistim ispartadan 2 yildir kullanmıyorum acaba ne kadar ki suresi biliyor musun?? Normal kozmetikleri 2 yildan fazla bekletmemek gerekiyormus bu dogal ya bilemedim...

mydenizcim senin de benim gibi 2.çocuk mu
benim büyük kızım 5 yaşında küçük kızım 3 aylık..

Allah bagislasin kuzucuklarini cnm, evet benimde 2 tane ...
büyük 9, küçük 1.5 yasinda...Allaha emanet olsunlar hepside:)

iyi gecelerrr vee diyete bugün başladım diyet denebilirse tabii :) nöbetteyim hızlıcana menümü vereyim vee yorumlar sizden..

sabah saat 08:00 3 kuru incir ( hersabah yiyorum yumurtlamaya iyi geliyormuş)
saat 08:30 1 bardak şekersiz çay kırmızı biber örgü peynir 1 çeri domates 5 yeşil zeytin 2 ceviz 3-5 tane fındık 4-5 tane etiform
saat 12:00 1 kase mercimek çorba 1 kase naneli pulbiberli kekikli yoğurt
saat 16:00 1 mandalina 1/2 ayva
saat 19:00 kırmızı marulla yapılmış salata 1 kase yoğurt naneli kekikli pulbiberli
saat 23:00 2 mandalina birkaç ceviz birkaç fındık

işte bu kadar hatalarımı söleyin lütfen sabaha kadar ayakda olacağım için veee acıkmamam mümkün olmadığı için gece kahvaltısına gitmedim mandalina ve ceviz yedim

Merhaba, tebrik ederim pazartesi baslayacagim dedin ve basladin....hatalarini soylemeye baslayayim...incir GI si yuksek yasak, 8 de yemis 8,30 da tekrar yemissin tam insulin caliisrken tekrar calismaya baslamis sabahlari 3...4 tane kuru kayisi yenmeli ve kahvaltiya baslanmali...eti form olmaz ...12...16 arasi 4 saat tam leptin calisacakken yemissin calismamis.meyve 1 porsiyon ve sabah kahvaltida yenmeli....19 da yani 3 saat sonra yine yemissin aralar en az 5 saat olmaliki leptin calisssin....20 den sonra hic bir sey yenmeyecek 23 te yemissin olmaz...gunluk meyve cok fazla..........................20 de tika basa yemek yemis olsan gece acikmazsin ben sabah 4 lere kadar calistigimda hic acikmiyorum...3 ogun yap doyana kadar ye alisacaksin gece dayanmaya

Doğal olunca çabuk bozulabilir ama, gül suyu bozulurmu bilemedim, ben çabuk bitirdiğim için sorun olmuyordu. Kokusuna bir bak istersen.
Hindistan cevizi, özellikle boyalı saçlara çok iyi bakım yapıyor. Ben shea butter yağı ile bazende b vitamini, lavanta yağı, macadamia yağı ekliyorum ama çoğunlukla hindistan ve shea butter'ı benmari usulü eritiyorum, saçlarımın diplerine ve uçlarına sürüp bekletiyorum. En az 1 saat, iyi geliyor saçıma.

teşekkür ederim yorumlarınız için offf ne çok hata yapmışım sabah yediğim incir ovulasyon için her sabah yemeye çalışıyorum 2-3 tane eeee bir yandanda bebeğim olsun istediğim için :) ( bu incir hakkındaki savunmam olsun)
hımmm şimdi ben bu kadar hatadan sonra diyete başlamamışmı oldu daha ilk günden hatalara bak yaaa offfff
benim saat 20:00 de tıka basa yemek yemem ne mümkün kaç kere otur kalk yapıyorum hastanede neyse yavaş yavaş bunada formül bulmaya çalışacağım

kokusunda herhangi bi sıkıntı yok hatta elime sıktım bi tepki gelmedi cildimden..normalde bende de kalmazdı da işte bu hamilelikti vs hiçbir şey kullanmadım o sırada unutmuş gitmişim..şimdi sizler konuştukça hatırıma geldi tekrar alayım bari siteden mi aldın toniği?

saçlarımı artık boyamaya başladığım için kullanabilirim o karışımı ,amonyaksız boya kullanıyordum o da sağolsun ha boyamışsın ha boyamamışsın renk tonunu falan açmıyor pek,emzirmeyi bırakınca gidip boyattım ..
şu yabancı isimle yazdığını nerden alıyorsun??

bu arada avatarın çokk şeker...

Hatalı zaten ilk günlerde yapacaksın. Karatay diyeti ezber bozan bir diyet olduğu için bugüne kadarki doğru bilinen yanlışlar bir kenara atılıyor ve her şey yeniden düzenleniyor. Yaval yavaş öğreneceksin sen de:)

kolaylıklar dilerim hem tempolu işiniz için hem de diyetiniz için..

bende duymuştum bebek isteyen çiftlerin bayan, erkek incir tüketimini artırmaları gerektiğini, yumurtlamayı ve yumurta kalitesini sperm kalitesini vs çok etkiliyormuş...gül abla ne der bu duruma bilemem ama ben sizin yerinizde olsam incirimi yer hemen yanında ya süt içer ya yoğurt yiyerek g.i yükselmemeye çalışırdım...sonuçta karbonhidrat değil bi meyve onun yerine günkurusu yemezdim sabahları

ilk günler hatalar çok oluyor bozmayın moralinizi, bende bi bakıyorum ilk günler ne çok hata yapmışım diyorum..zamanla alışıyor insan...

Günaydın arkadaşlar,

Sonunda yeni yerimize geçtik,ama çok soğuk..doğalgazı henüz açılmadı,ısıtıcılarda idare ediyorum.Karnım zaten ağrıyor (

Dün ;
Sabah, peynirli yumurta ile kkk
Öğlen ,mercimek çorbası-5 küçük köfte-2-3 kaşık bulgur..salata-yoğurt yemek çok kötüydü ama yedim (
Akşam ,yeşil mercimek çorbası-kuzu et sote-bulgur pilavı-salata-ayran
otururkende 1 bardak sıcak sütle 2 parça bitter çikolata yedim.Meyve yine yememişim,yemeklerde az az dı,benim iştahıma noldu anlamadım ..

Bu sabahda az yedim..:44:

Normalde, siteden alıyordum gül suyunu, ama bu sefer aktardan, bilenen bir marka var onu aldım şimdilik. Sana mesaj olarak attım sitenin linkini. :) Oradan hindistan cevizi yağı ile shea butter siparişi verebilirsin. Küçük ve büyük var ml.'lerine dikkat et alırsan. Avatar için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…