• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canlarim,bende cilt konusunda bir tecrubemi paylasmak istedim.Hindistancevizi yagi,cilt yenilenmesinde ve yapilanmasinda cooook faydali.Eczaneden almistim,kavanozun icinde,krem kivaminda.Yuzum icin baska hicbir koruyucu kullanmam ve de sogukta ellerin korunmasi icin.Ayrica bende makyaj temizliginde saf gulsuyundan hic vazgecmedim,enson yikadiktan sonrada hindistan cevizi yagi harika oluyor.

Hindistan cevizi yağı bende de bulunuyor. Saçlarım için özellikle vazgeçmeyeceğim bir yağ. Cildime de haftada 1 gün kullanıyorum. Çünkü başka yağlarım da var.

selamm herkese konu çok ilerlemiş okuyamadım haftasonu ders çalıştım cuma da hastaydım giremedim ama herkesler iyi sanırım ben yne aynı kg dayım şaşırmadım aten:1: bugünkü menumude paylaşayım kutuphaneye gdeyim
sabah kkk
öğle lahmacun ayran
azönce 1 tane daha ayran içtim
akşama ızgara et yada tavuk yerim sanırım
görüşürüzz

selamm herkese konu çok ilerlemiş okuyamadım haftasonu ders çalıştım cuma da hastaydım giremedim ama herkesler iyi sanırım ben yne aynı kg dayım şaşırmadım aten:1: bugünkü menumude paylaşayım kutuphaneye gdeyim
sabah kkk
öğle lahmacun ayran
görüşürüzz

geçmiş olsun canım
allah zihin açıklığı versin
kendine dikkat et canım

sabah kkk
öğle lahmacun ayran
görüşürüzz
Ah sen yokken biz neler kaynattık neler :40: :1:

Bugün 9:30'dan itibaren kaju fıstık, 1 portakal. 2 veya 3'e kadar kaju dan atıştıra atıştıra 1 paketi bitirdim. Saat 1-2 gibi biraz taze fasülye vardı ondan yedim. Bugün leptin çalışamadı. İnşallah eve yetişirsem düzgün bir yemek yiyebilirim.

Bugün 9:30'dan itibaren kaju fıstık, 1 portakal. 2 veya 3'e kadar kaju dan atıştıra atıştıra 1 paketi bitirdim. Saat 1-2 gibi biraz taze fasülye vardı ondan yedim. Bugün leptin çalışamadı. İnşallah eve yetişirsem düzgün bir yemek yiyebilirim.

geçen hafta 1.5 verdin hedefin altına düştün şimdi yiyerek hedefemi ulaşmaya çalışıyorsun:9::9::9:

dünki menüm

sahurda:56:....1 bardak süt 5-6 zeytin, fındık,fıstık, badem ve ceviz

iftarda:56:......yeşil mercimek çorbası,salata,keten tohumlu yoğurt

spor :8:..........belim ağrıyordu yapmadım

sıvı:68:...........en az 3 lt su, siyah çay, yeşil çay ve kedi nin kahve alıntısından etkilenerek gece 12 de kahve yaptım evdekilere sırf metabolizmam çalışsın diye:9:

geçen hafta 1.5 verdin hedefin altına düştün şimdi yiyerek hedefemi ulaşmaya çalışıyorsun:9::9::9:

Buna yemek denirse tabii. Düzgün birşey yiyemedim ki bu şekilde zaten almam ben. :1: Hem en iyi gece çalışıyorya leptin, bugünde öyle olsun artık. :52:

dünki menüm

sahurda:56:....1 bardak süt 5-6 zeytin, fındık,fıstık, badem ve ceviz

iftarda:56:......yeşil mercimek çorbası,salata,keten tohumlu yoğurt

spor :8:..........belim ağrıyordu yapmadım

sıvı:68:...........en az 3 lt su, siyah çay, yeşil çay ve kedi nin kahve alıntısından etkilenerek gece 12 de kahve yaptım evdekilere sırf metabolizmam çalışsın diye:9:

:1::1: Spor önceside içersen yararı olur. Tabi günde en fazla 2 fincan. Suyu çok iyi içiyorsun. Ben ancak 2 litre, bazen 1.5 bu aralar 2 yapmaya çalışıyorum hep. Zaten kiloma göre hesapladım, en az 1.65 içecekmişim, 2 litre yeterli bana.

Buna yemek denirse tabii. Düzgün birşey yiyemedim ki bu şekilde zaten almam ben. :1: Hem en iyi gece çalışıyorya leptin, bugünde öyle olsun artık. :52:

yemek yesen daha iyiydi hem doyacaktın hem tek seferde yediğin için leptinin gündüzde çalışacaktı....canın çektiği için yapacak bişey yok....sen çok spor yaptığın ve verecek kg olmadığı için sana kızmıyorum artık sadece başkaları örnek almasın diye yorum yazıyorum :34:

yemek yesen daha iyiydi hem doyacaktın hem tek seferde yediğin için leptinin gündüzde çalışacaktı....canın çektiği için yapacak bişey yok....sen çok spor yaptığın ve verecek kg olmadığı için sana kızmıyorum artık sadece başkaları örnek almasın diye yorum yazıyorum :34:

Canım çekmedi, aç kalmamak için, kahvaltı yapamadım çünkü. Onun için birkaç kaju ve portakalla doyamadım, atıştırmak zorunda kaldım, fasülyede kesmedi. :) Kahvaltı yapabilseydim böyle bir durum olmayacaktı.

:1::1: Spor önceside içersen yararı olur. Tabi günde en fazla 2 fincan. Suyu çok iyi içiyorsun. Ben ancak 2 litre, bazen 1.5 bu aralar 2 yapmaya çalışıyorum hep. Zaten kiloma göre hesapladım, en az 1.65 içecekmişim, 2 litre yeterli bana.

işyerinde yanıma bir şişe ve bir tupperwar dolusu alıyorum akşama kadar içiyorum ..evdede 1 lt lik cam şişeye ılık suyu dolduruyorum içinede limon sıkıp salona sehpaya bırakıyorum oturunca gözümün önünde gördükçe içiyorum, bir sürahide mutfakta dolu yanındada limon var mutfağa girdikçede bardağa suru doldurup içinede limon sıkıyorum ....bol içmek için her yerde su var:9:

Mesela koca bir pasta yesem kızmayacak mısın? :9:

işyerinde yanıma bir şişe ve bir tupperwar dolusu alıyorum akşama kadar içiyorum ..evdede 1 lt lik cam şişeye ılık suyu dolduruyorum içinede limon sıkıp salona sehpaya bırakıyorum oturunca gözümün önünde gördükçe içiyorum, bir sürahide mutfakta dolu yanındada limon var mutfağa girdikçede bardağa suru doldurup içinede limon sıkıyorum ....bol içmek için her yerde su var:9:

Bende işyerine 500 ml'lik götürüyorum, her sabah doldurup, bitince ekleyip içiyorum. Eve 33 ml'lik cam şişe su almıştım marketten. 2 tane var. Onları içiyorum, karbonat ve arada limon ekliyorum. 1 şişe daha almak istiyorum. Sürahiden pek içemiyorum, hemen hazır olacak önümde, sadece kendime ait şişelerden içiyorum hemen. Bardağa koymak zor geliyor. :)

Son düzenleme:
Mesela koca bir pasta yesem kızmayacak mısın? :9:

kızmama gerek kalmaz nedenmi...eskiden olsa koca bir pasta belki yiyebilirdin, karataya başlayan ve senin kadar çok spor yapan bir kişi şimdi istesede koca bir pasta yiyemeyeceği için benimde kızmama gerek kalmaz,, çok canın çekse 1-2 dilim zor yersin yedikten sonrada pişman olursun :9::9::9:

Back