• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

evet ya hayatımda ilk defa sütçü kovaladım önceden marketten şişe süt alırdım çiğ daha iyi diye,,bide evdeyim ya yaklayayım istedim ...:1:
araba kapının önündeydi oradan bindim orada indim süt alırken ve bankanın önünde 5 er dakika soğukta kalmış oldum ayağımda bot olduğu halde ayaklarım dondu ...bu nes oğuk ya sözde güneş var ...dün damacan su istedim bi geldiki donmuş vaziyette
ne mutlu sana ailenle birlikte olacaksın
yaza denk gelirse buluşalım Ankara'daki karatay cılar ne güzel olur tanışmış oluruz:9:

Gül ablacım ; istanbula gelirsen bizde buluşalım ..ne kadar güzel olur..

günaydın hanımlar
bu sabah kahvaltım(09.30)
domates salatalık
ev yapımı sucuklu yumurta
peynir
yoğurt yedim nasıl???
bu arada bugün kuruyemiş alıcam...

kışın domates - salatalık yemiyoruz, sıcak olan şehirlerde ki arkadaşlar doğal bulunca yiyorlar sadece ...
havuç,turp ve bol yeşillik yiyoruz
en az 10 zeytin yenecek yağın içinde
yumurta 2 tane olacak
3-4 gün kurusu
kuruyemiş alıncada 1 çay bardağı dolusu olacak ince belli :9:olsun bardak aman şişman olmasın bizim gibi:9:

kışın domates - salatalık yemiyoruz, sıcak olan şehirlerde ki arkadaşlar doğal bulunca yiyorlar sadece ...
havuç,turp ve bol yeşillik yiyoruz
en az 10 zeytin yenecek yağın içinde
yumurta 2 tane olacak
3-4 gün kurusu
kuruyemiş alıncada 1 çay bardağı dolusu olacak ince belli :9:olsun bardak aman şişman olmasın bizim gibi:9:

yumurta iki tane yedim zaten :)
zeytin illa yagda mı olacak zeytinyağım yoktu evde ya :(

Oğluma fotoğraf makinası almaya gidicem,çok üşeniyorum yerimden kalkmaya biraz ısınmıştım..
Yılbaşı hediyesi :) Kendine ait çok istiyordu ...Akşam çok şaşırıcak...

Ekincim; yolun düşerse istanbula beklerim :))
Teşekkür ederim canım. Ocak ayında bir Istanbul seyahatim olacak iş için ama tarih belli değil. Istanbulda yaşarken yorucu gelirdi ama Istanbu'da gezmeyi çok seviyorum. İş ziyaretlerimi hafta sonuna yakın ayarlayıp hafta sonunu Istanbulda geçirip geziyorum arkadaşlar çok orada. İnşallah senle de tanışma fırsatımız olur. Ben de İzmir'e beklerim :34:

Gül ablacım ; istanbula gelirsen bizde buluşalım ..ne kadar güzel olur..

canım ben İstanbul'a görevli geliyorum, bazende İzmir oluyor ....aklımdasınız İstanbul'a gelirsem sen, kedi, kaania, gulhatun, başka İstanbul' lu varmı hatırlayamadım ...hepimiz bir yerde buluşalım istiyorum....
İzmir'e gidersemde ekin aklımda ona haber vereceğim o zamana kadar topiğimizde o sehirlerde oturan başka arkadaşlarımzda olursa onlarlada haberleşir karatay buluşması yaparız.....yazada Ankara'dakilerle düşünüyorum fngenç,,mydenizz başka kim vardı...:44: aa bende ankara'dayım:9: başkada olanlar varsa buluşalım...
.bi topikte bayanlar 15 günde bir buluşuyorlarmış okumuştum izmir 21 ay annelerimi neydi bebekleri tanıştırıyorlar onlar oynarken annelerde sohbet ediyorlar ...:52:

yumurta iki tane yedim zaten :)
zeytin illa yagda mı olacak zeytinyağım yoktu evde ya :(

canım zeytinyağı bol bol bol yememiz lazımki yağ yağı yakarmış zararlı yağlar atılsın vücuttan
zeytin yağda olunca yağda yemiş oluyoruz ben çay kaşığı ile alıyorum zeytinleri içide yağ dolu oluyor hem bağırsaklar çalışıyor hem vücuda yağ girmiş oluyor
havuç, turpta yağa batırılıp yenecek

Teşekkür ederim canım. Ocak ayında bir Istanbul seyahatim olacak iş için ama tarih belli değil. Istanbulda yaşarken yorucu gelirdi ama Istanbu'da gezmeyi çok seviyorum. İş ziyaretlerimi hafta sonuna yakın ayarlayıp hafta sonunu Istanbulda geçirip geziyorum arkadaşlar çok orada. İnşallah senle de tanışma fırsatımız olur. Ben de İzmir'e beklerim :34:

Beklerim canım..Benim izmirden nette ilk tanıştığım bir arkadaşım vardı..bebek sitesinde tanıştım yaklaşık 9 senedir görüşürüz ..
5-6 yıl önce Ayvalıktan tatilden dönüyoruz,İzmirli arkadaşım aradı ne olursun dön gel dedi..Eşime söyledim kırmadı sağolsun..1,5 saat yol fazla gittik İzmire geçtik..kaç yıl görüşmüşüz..herşeyimizi biliyoruz,o kadar güzel bir buluşma olduki,hiç plan bile yapmamıştık..akşamda döndük istanbula :))

canım ben İstanbul'a görevli geliyorum, bazende İzmir oluyor ....aklımdasınız İstanbul'a gelirsem sen, kedi, kaania, gulhatun, başka İstanbul' lu varmı hatırlayamadım ...hepimiz bir yerde buluşalım istiyorum....
İzmir'e gidersemde ekin aklımda ona haber vereceğim o zamana kadar topiğimizde o sehirlerde oturan başka arkadaşlarımzda olursa onlarlada haberleşir karatay buluşması yaparız.....yazada Ankara'dakilerle düşünüyorum fngenç,,mydenizz başka kim vardı...:44: aa bende ankara'dayım:9: başkada olanlar varsa buluşalım...
.bi topikte bayanlar 15 günde bir buluşuyorlarmış okumuştum izmir 21 ay annelerimi neydi bebekleri tanıştırıyorlar onlar oynarken annelerde sohbet ediyorlar ...:52:

Çok iyi olur ,çok isterim..Gül ablacım ; benim bütün yakın akrabalarım ankarada :)) arada bir geçerim anne tarafım hepsi orda...ama artık iki çocukla zor olur.. oğlum büyük babaannesi ile kalıyordu,ben tek başıma takılıyordum gidiyordum ankaraya..artık zor :)))

Beklerim canım..Benim izmirden nette ilk tanıştığım bir arkadaşım vardı..bebek sitesinde tanıştım yaklaşık 9 senedir görüşürüz ..
5-6 yıl önce Ayvalıktan tatilden dönüyoruz,İzmirli arkadaşım aradı ne olursun dön gel dedi..Eşime söyledim kırmadı sağolsun..1,5 saat yol fazla gittik İzmire geçtik..kaç yıl görüşmüşüz..herşeyimizi biliyoruz,o kadar güzel bir buluşma olduki,hiç plan bile yapmamıştık..akşamda döndük istanbula :))

Çok iyi olur ,çok isterim..Gül ablacım ; benim bütün yakın akrabalarım ankarada :)) arada bir geçerim anne tarafım hepsi orda...ama artık iki çocukla zor olur.. oğlum büyük babaannesi ile kalıyordu,ben tek başıma takılıyordum gidiyordum ankaraya..artık zor :)))

evet 2 çocukla hele bebekle çok zor ama bazen insan bunalınca zorluk falan dinlemiyor alıp gidiyor çocukları, öyle bişey olurda yazın buraya gelirsen de bende beklerim canım...bebk severiz bizde epeydir bebek gördüğümüz yok...insan özlüyor ya bebek sevmeyi masum küçücük bişeyler saf temiz her yanlarını öpesi geliyor insanın...:emir_bebek:

merhaba canım
kusura bakmayın hemen hatalarınızı yazıyorum ama baştan yazmazsam düzeltemez ve kg vermezsiniz....:34:

zayıflama aşamasında kuru üzüm yenilmemesi gerekiyor sadece gün kurusu kayısı yenecek, bende yarım kg kuru üzüm almıştım başladığımda yenilmemesi gerektiğini okuyunca bıraktım tahinin içine ıslatıp doğrayıp balık yanında yiyorum sadece helvadaki şekerden daha az zararı
başlarda kaçamağa bişey deemiyorum ama kendinizi alıştırın her kaçamak kg vermenizi geciktirir

sporun saati olmaz zaten karaty hoca yatmadan 20 dkk yürüyün bişey yapamıyorsanız diyor..ben hep geceleri yapıyorum bazen 2 de bile yaptığım oluyor:52: halıda lessli yapınca ses çıkmıyor alttaki komşum şimdiye çoktan gelmişti yoksa:9:

karatayın kitabına baktım kuru kayısının gi'si kuru üzümden daha fazla.. üzüm yememek gerektiğini kitabında mı bahsediyor? baktım ama göremedim.. ben s.arabistanda yaşıyorum, burada malesef gün kurusu kuru kayısı yok. hurma var:) ama o da çok kalorili, ona zayıflama aşamasından sonra devam edeceğim. kuru üzüm ve erik kalıyor malesef geriye.. gi si düşük kuru üzümün, bence olabilir gibi geldi..

Gayette az dı,çeşit fazla da ondan çok gelmiş size..bir iki çatal-bir iki kaşık ..ondan az az yedim dedim zaten..biraz rahatsızım yemek için yedim bu kadarınıda ..

tamam canım kızmanıza gerek yok:) afiyet olsun:) zaten hamileymişsiniz, buraya ilk defa geldiğim için sizi tanımıyorum, zayıflama başlığı olduğu için de o amaçla burda olduğunuzu düşündüm. bildiğim kadarıyla 3 ykdan fazla bulgur önerilmiyor karatayda, toplamda da bunu geçer gibi düşündüm, sorun yok yani.. geçmiş olsun.

karatayın kitabına baktım kuru kayısının gi'si kuru üzümden daha fazla.. üzüm yememek gerektiğini kitabında mı bahsediyor? baktım ama göremedim.. ben s.arabistanda yaşıyorum, burada malesef gün kurusu kuru kayısı yok. hurma var:) ama o da çok kalorili, ona zayıflama aşamasından sonra devam edeceğim. kuru üzüm ve erik kalıyor malesef geriye.. gi si düşük kuru üzümün, bence olabilir gibi geldi..
.

kitapta aşağıdaki gibi yazıyor, sağlıklı yaşıyoruz sayfası var takip ediyormusunuz, orada okan beyle eşi devamlı canan hocayla görüşüyor Tv lere falan çıkıyor onlar söylediler bana zayıflama aşamasında yeme önerilmiyor diye...

. Fındık ve çekirdekli siyah kuru üzüm karışımı = 20
• Kuru kayısı/gün kurusu = 30

bazı gıdaların glisemik indeksi düşük oluyor ama glisemik yükü fazla oluyor belki ondan zayıflama aşamasında yenilmesin denmiştir,
mesela havuç çiğ yeniliyor pişince yenmiyor,,,,

kayısı yoksa hurmada yasak.... sen kuru erik ye istersen biraz kg verdikten sonrada üzüme başlarsın yoğurt içinde yersen indeks düşer

kitapta aşağıdaki gibi yazıyor, sağlıklı yaşıyoruz sayfası var takip ediyormusunuz, orada okan beyle eşi devamlı canan hocayla görüşüyor Tv lere falan çıkıyor onlar söylediler bana zayıflama aşamasında yeme önerilmiyor diye...

. Fındık ve çekirdekli siyah kuru üzüm karışımı = 20
• Kuru kayısı/gün kurusu = 30

bazı gıdaların glisemik indeksi düşük oluyor ama glisemik yükü fazla oluyor belki ondan zayıflama aşamasında yenilmesin denmiştir,
mesela havuç çiğ yeniliyor pişince yenmiyor,,,,

kayısı yoksa hurmada yasak.... sen kuru erik ye istersen biraz kg verdikten sonrada üzüme başlarsın yoğurt içinde yersen indeks düşer

okan beyle eşinin sitesi mi? evet o siteyi görmüştüm karatayla ilk tanıştığımda..
bunu öğrendiğim iyi oldu, evet havucu biliyordum pişince şekere dönüyor diye..
bezelye yenebiliyor mu? biliyormusunuz?

artık fotoğraf çekmeyi sever:9: seninde bol bol foto larını çeker

Kendine ait ya sever tabi,demin gittim aldım :)) Akşama çıldırcak:))

tamam canım kızmanıza gerek yok:) afiyet olsun:) zaten hamileymişsiniz, buraya ilk defa geldiğim için sizi tanımıyorum, zayıflama başlığı olduğu için de o amaçla burda olduğunuzu düşündüm. bildiğim kadarıyla 3 ykdan fazla bulgur önerilmiyor karatayda, toplamda da bunu geçer gibi düşündüm, sorun yok yani.. geçmiş olsun.

Çok kızdım valla :))) şaka şaka sertmi yazmışım ...hiç kızmadım inanın..paylaşıcaz sorucaz ,benim için hiçbir sıkıntı yok..

Back