• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın arkadaşlar,

Sonunda yeni yerimize geçtik,ama çok soğuk..doğalgazı henüz açılmadı,ısıtıcılarda idare ediyorum.Karnım zaten ağrıyor :((

Dün ;
Sabah, peynirli yumurta ile kkk
Öğlen ,mercimek çorbası-5 küçük köfte-2-3 kaşık bulgur..salata-yoğurt yemek çok kötüydü ama yedim :((
Akşam ,yeşil mercimek çorbası-kuzu et sote-bulgur pilavı-salata-ayran
otururkende 1 bardak sıcak sütle 2 parça bitter çikolata yedim.Meyve yine yememişim,yemeklerde az az dı,benim iştahıma noldu anlamadım ..

Bu sabahda az yedim..:44:

İnşallah en kısa zamanda alışırsın yeni yerinize. Soğuk olması kötü olmuş. :(

hanımlar selam
ben de dün yediklerimi yazayım:

sabah: (geç kaldığım için tam kahvaltı yapamadım) 1 bardak süt, 1 avuç badem ve fındık karışımı, 6-7 siyah kuru üzüm, yarım elma (elmayı bitiremedim aşırı şekerli geldi)

öğlen: 4-5 yk etli taze fasulye 1 kase yoğurt

akşam: tavuk ızgara, salata, 3 zeytin, kibrit kutusu kadar lavaş (sıcaktı dayanamadım), 1 yk bulgur

spor: yarım saat
su:2,5 lt
sıvı: 1 şekersiz türk kahvesi

birşey sormak istiyorum, spor için malesef çok zaman ayıramıyorum çalışıyorum ve küçük bir oğlum var. o da 10 buçuk civarında uyuyor akşam. o saatten sonra spor sağlıksız mı olur? bilen varmı? sabahları çok erken uyanamıyorum, ben de gece leslie yapsam ya da ip atlasam diyorum ama sağlık için kötü mü iyi mi bilemedim..

Günaydın arkadaşlar,

Sonunda yeni yerimize geçtik,ama çok soğuk..doğalgazı henüz açılmadı,ısıtıcılarda idare ediyorum.Karnım zaten ağrıyor :((

Dün ;
Öğlen ,mercimek çorbası-5 küçük köfte-2-3 kaşık bulgur..salata-yoğurt yemek çok kötüydü ama yedim :((
otururkende 1 bardak sıcak sütle 2 parça bitter çikolata yedim.Meyve yine yememişim,yemeklerde az az dı,benim iştahıma noldu anlamadım ..

yedikleriniz bana pek az gelmedi:) yani karataya uygun elbette, ama az değil ki..hem öğlen hem akşam bulgur pilavı var mesela, sonra her ikisinde de bol protein var. ben öğlenleri yemiyorum, akşamları sizin öğlen yediğinizden daha az yiyorum.. acaba bu nedenle mi kilo veremiyorum yada az az veriyorum bilemedim :18:
buarada karatayı zayıflamak için mi yapıyorsunuz bilmiyorum, yeni geldim bebeğiniz var sanırım emziriyor musunuz?

yedikleriniz bana pek az gelmedi:) yani karataya uygun elbette, ama az değil ki..hem öğlen hem akşam bulgur pilavı var mesela, sonra her ikisinde de bol protein var. ben öğlenleri yemiyorum, akşamları sizin öğlen yediğinizden daha az yiyorum.. acaba bu nedenle mi kilo veremiyorum yada az az veriyorum bilemedim :18:
buarada karatayı zayıflamak için mi yapıyorsunuz bilmiyorum, yeni geldim bebeğiniz var sanırım emziriyor musunuz?
Prenscim gebe:49: Gebelik sırasında hem bebeği sağlıklı gelişiyor hem de gebeliğinde aldığı kiloları kontrol altına almış oluyor. Miktar olarak sadece 1 kaşık yese bile yazıyor. Porsiyonları küçüktür siz çok gibi görseniz bile. Zira kendisinin kilo problemi yok sağlıklı besleniyor.

Prenscim gebe:49: Gebelik sırasında hem bebeği sağlıklı gelişiyor hem de gebeliğinde aldığı kiloları kontrol altına almış oluyor. Miktar olarak sadece 1 kaşık yese bile yazıyor. Porsiyonları küçüktür siz çok gibi görseniz bile. Zira kendisinin kilo problemi yok sağlıklı besleniyor.

öyle mi ne güzel :52: prenscim hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kavuşun.. ben de bir daha bebeğim olursa aynen bu beslenme yoluyla devam etmeyi düşünüyorum, çok güzel bir tercih..

Normalde, siteden alıyordum gül suyunu, ama bu sefer aktardan, bilenen bir marka var onu aldım şimdilik. Sana mesaj olarak attım sitenin linkini. :) Oradan hindistan cevizi yağı ile shea butter siparişi verebilirsin. Küçük ve büyük var ml.'lerine dikkat et alırsan. Avatar için teşekkür ederim. :1:
Bende de epey bir zaman önce aldığım gül suyu var. Kullanırken pamuğa dökmüyorum avcuma döküp yüzümü yıkıyorum resmen çabuk çabuk bitsin diye :1: Ben üşeniyorum hergün cilt bakımı yapmaya. Bazen makyaj temizlemeye bile üşeniyorum. Makyaj temizleyici mendiller ya da göz makyajı temizleme pedleri çok pratik geliyor bana. Kremlerimi v...y marka eczaneden alıyorum ama acaba onları bittikten sonra doğal şeyler mi kullansam ki? Mesela nemlendirici günlük krem olarak ne kullanılabilir doğal olarak?

Canlarim,herbirinize gonulden merhabalar.Bugun cok sukur gene ziyaret var ama bin sukur firtina yok.gecen haftaki sogugu omrumde gormemistim.Canlarim hind.cevizi yagi ucuklara da bire bir care.Dermatolojik bir sifa ve kozmetik urundur.Kaaina,gulhatun ve gurbetcicegi epeydir yazmiyorlar,bir merhaba dahi yok mu canlarim?Simdilik hoscakalin,saglik ve mutlulukla kalin.Herbiriniz iyi ki varsiniz...:nazar:

Gül abla saat 9:30 da kk yapmıştım az önce yaptığım yoğurdun tadına bakmak için 1 kaşık yedim. Leptin gitti mi şimdi??:44:

merhaba Çıtırlarım

koştur koştur ancak rahatladım evde olunca herkes senden iş bekliyor
kızı ve kız kardeşimi kaldır kahvaltı hazırla (çılbır yaptım değişik olsun diye):56:
kız gidene kadar onunla ilgilendim 12 den sonra salı günleri gelen bir sütçü var arka sokaklara çalıştığım için yakalayamıyorum, hafta sonu sütçüm 10 kg getirmişti peynir derdine çoğu gitti yaptığım yoğurtta azaldı hafta sonuna yetmez ..arabaya bindim sütçüyü yakaladım 8 kg süt aldım tereyağıda güzeldi yarımı 10 tl ama alamadım yanımda 20 vardı bu sütçü 2 tl den veriyormuş (benımkı 3 tl ) 16 verince para kalmadı adama sordum bundan sonra nereye gidiyorsun söyledi para çekip geliyorum dedim adamın dediği yeri ara ara yok çöpçüye sordum daha gelmedi dedi adamın geliş yönüne doğru tur attım bulamadım aman beee kadından alırım dedim geldim....

merhaba Çıtırlarım

kızı ve kız kardeşimi kaldır kahvaltı hazırla (çılbır yaptım değişik olsun diye):56:
kız gidene kadar onunla ilgilendim 12 den sonra salı günleri gelen bir sütçü var arka sokaklara çalıştığım için yakalayamıyorum, hafta sonu sütçüm 10 kg getirmişti peynir derdine çoğu gitti yaptığım yoğurtta azaldı hafta sonuna yetmez ..arabaya bindim sütçüyü yakaladım 8 kg süt aldım tereyağıda güzeldi yarımı 10 tl ama alamadım yanımda 20 vardı bu sütçü 2 tl den veriyormuş (benımkı 3 tl ) 16 verince para kalmadı adama sordum bundan sonra nereye gidiyorsun söyledi para çekip geliyorum dedim adamın dediği yeri ara ara yok çöpçüye sordum daha gelmedi dedi adamın geliş yönüne doğru tur attım bulamadım aman beee kadından alırım dedim geldim....
:1::1::1::1: Ay hiç güleceğim yoktu sabah sabah Ankara'nın ayazında sütçü kovaladın desene :9::9::9::9: Çok soğukmuş Ankara. Haftaya geliyoruuummm. Yılbaşında aile saadeti yaşayacağız :32:

teşekkür ederim yorumlarınız için offf ne çok hata yapmışım sabah yediğim incir ovulasyon için her sabah yemeye çalışıyorum 2-3 tane eeee bir yandanda bebeğim olsun istediğim için :) ( bu incir hakkındaki savunmam olsun)
hımmm şimdi ben bu kadar hatadan sonra diyete başlamamışmı oldu daha ilk günden hatalara bak yaaa offfff :31::31:
benim saat 20:00 de tıka basa yemek yemem ne mümkün kaç kere otur kalk yapıyorum hastanede neyse yavaş yavaş bunada formül bulmaya çalışacağım :(

canım incir kg vermeni engeller tamam sen ovulasyon için 2 tane ye ama yoğurt içine doğra yada yanında süt iç proteinle ye, kg yu azar azar verirsin sorun olmaz ama diğerlerine dikkat et sağlıklı beslenmek hamile kalmanıda kolaylaştırır karatayı kaçamaksız uygulamaya çalışırsan vücut sağlığını kazanmaya başlayınca hamile kalmakta kolaylaşır...

hatalarını düzeltmeye biz yardımcı oluruz sen yeterki vazgeçme

canım otur kalk yapsanda peşpeşe yeki sonraları leptin çalışmaya vakit kalsın ( 15 dkk da değilde 45 dakikada ye otura kalka sonrasındada 5 saat yeme)
başladıktan sonra herşey düzene giriyor formül bulunuyor merak etme canım:34:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

Dün ;

merhaba canım
sendekide ne şans kışın ortasında soğukta üşütmemen gereken zamanlarda doğalgaz yok..:43:
kat kat giyin canım içine tayt falan giy

Bende de epey bir zaman önce aldığım gül suyu var. Kullanırken pamuğa dökmüyorum avcuma döküp yüzümü yıkıyorum resmen çabuk çabuk bitsin diye :1: Ben üşeniyorum hergün cilt bakımı yapmaya. Bazen makyaj temizlemeye bile üşeniyorum. Makyaj temizleyici mendiller ya da göz makyajı temizleme pedleri çok pratik geliyor bana. Kremlerimi v...y marka eczaneden alıyorum ama acaba onları bittikten sonra doğal şeyler mi kullansam ki? Mesela nemlendirici günlük krem olarak ne kullanılabilir doğal olarak?

Bende bazen akşam hiçbirşey sürmeden yatıyorum, üşeniyorum. Kullandığım yağlar, macadamia, kayısı çekirdeği yağı, nar çekirdeği, pirinç kepeği yağı. Krem olarak, netten aldığım bir firma var, shea butter kullanıyorum arada elime, kokusu biraz garip gelsede iyi. Nemlendirici kremleri var, içinde zararlı kimyasallar olmadığı için fazla bekletmemek gerekiyor, buzdolabında bekletilir yada güneş almayan bir dolapta, benim 1 kutusu bozuldu. :) Kreme e vitamini ekleyip kullanıyordum. Şimdilik whatsonstan aldım bir nemlendiriici, onu kullanıyorum, pure b... diye. Aldığım firmanın kremleri çıkınca oradan alacağım inşallah.
Lady subaru sağolsun onu takip ediyorum bakım için.

hanımlar selam
ben de dün yediklerimi yazayım:

sabah: (geç kaldığım için tam kahvaltı yapamadım) 1 bardak süt, 1 avuç badem ve fındık karışımı, 6-7 siyah kuru üzüm, yarım elma (elmayı bitiremedim aşırı şekerli geldi)

öğlen: 4-5 yk etli taze fasulye 1 kase yoğurt

akşam: tavuk ızgara, salata, 3 zeytin, kibrit kutusu kadar lavaş (sıcaktı dayanamadım), 1 yk bulgur

spor: yarım saat
su:2,5 lt
sıvı: 1 şekersiz türk kahvesi

birşey sormak istiyorum, spor için malesef çok zaman ayıramıyorum çalışıyorum ve küçük bir oğlum var. o da 10 buçuk civarında uyuyor akşam. o saatten sonra spor sağlıksız mı olur? bilen varmı? sabahları çok erken uyanamıyorum, ben de gece leslie yapsam ya da ip atlasam diyorum ama sağlık için kötü mü iyi mi bilemedim..

merhaba canım
kusura bakmayın hemen hatalarınızı yazıyorum ama baştan yazmazsam düzeltemez ve kg vermezsiniz....:34:

zayıflama aşamasında kuru üzüm yenilmemesi gerekiyor sadece gün kurusu kayısı yenecek, bende yarım kg kuru üzüm almıştım başladığımda yenilmemesi gerektiğini okuyunca bıraktım tahinin içine ıslatıp doğrayıp balık yanında yiyorum sadece helvadaki şekerden daha az zararı
başlarda kaçamağa bişey deemiyorum ama kendinizi alıştırın her kaçamak kg vermenizi geciktirir

sporun saati olmaz zaten karaty hoca yatmadan 20 dkk yürüyün bişey yapamıyorsanız diyor..ben hep geceleri yapıyorum bazen 2 de bile yaptığım oluyor:52: halıda lessli yapınca ses çıkmıyor alttaki komşum şimdiye çoktan gelmişti yoksa:9:

günaydın hanımlar
bu sabah kahvaltım(09.30)
domates salatalık
ev yapımı sucuklu yumurta
peynir
yoğurt yedim nasıl???
bu arada bugün kuruyemiş alıcam...

Canlarim,herbirinize gonulden merhabalar.Bugun cok sukur gene ziyaret var ama bin sukur firtina yok.gecen haftaki sogugu omrumde gormemistim.Canlarim hind.cevizi yagi ucuklara da bire bir care.Dermatolojik bir sifa ve kozmetik urundur.Kaaina,gulhatun ve gurbetcicegi epeydir yazmiyorlar,bir merhaba dahi yok mu canlarim?Simdilik hoscakalin,saglik ve mutlulukla kalin.Herbiriniz iyi ki varsiniz...:nazar:

merhaba canım
prensesi bizim yerimizede :54:
kaania dün geldi, gülhatun okudu ama yazmamış faceden yazışmıştım ben siyez bulguru almış pişirsin bakalım lezzetli olursa bizde alalım

Gül abla saat 9:30 da kk yapmıştım az önce yaptığım yoğurdun tadına bakmak için 1 kaşık yedim. Leptin gitti mi şimdi??:44:

evet canım leptin gitti koş yakala....:52:
ağzı atılan bir lokma bile beyne sinyal verirmiş azda olsa insülin salgılanırmış yemeklerin tadına bile bakmayın diyorlar

İnşallah en kısa zamanda alışırsın yeni yerinize. Soğuk olması kötü olmuş. :(

kedicik; mutfakta oturuyorum ara ara masama geliyorum..orası daha sıcak..inşallah alışırım..

Gayette az dı,çeşit fazla da ondan çok gelmiş size..bir iki çatal-bir iki kaşık ..ondan az az yedim dedim zaten..biraz rahatsızım yemek için yedim bu kadarınıda ..

Ekincim aynen öyle oldu,2 kiloya yakın verdim,yediklerimi toplasam günlük 1 tabak etmez yani,meyve bile yememişim..az az da olsa bebeğe faydası olur inşallah..

öyle mi ne güzel :52: prenscim hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kavuşun.. ben de bir daha bebeğim olursa aynen bu beslenme yoluyla devam etmeyi düşünüyorum, çok güzel bir tercih..

Sağolun..Karatay; hamile-lohusalar da bu şekilde beslenmeye devam etsin dedi geçen..bebeğimin gelişimi çok iyi çok şükür..

merhaba Çıtırlarım

:))) Afiyet olsun Gül ablacım..bende yarın pazardan alıcam..geçen hafta sipariş verdim..kaymağını almayın sakın diye tembihledim..diğer sütçümü bıraktım,kaymağını alıyordu hep :)))

merhaba canım
sendekide ne şans kışın ortasında soğukta üşütmemen gereken zamanlarda doğalgaz yok..:43:
kat kat giyin canım içine tayt falan giy

Sorma ablacım; hasta olursam zor iyileşirim,kat katım şuan ama öyle bir dönemdeyim ki en hassas haftalarımızmış...üşütürüsem yandım zaten pek sağlam gezmiyorum,temizlikten dolayı biraz üşütmüştüm..

:1::1::1::1: Ay hiç güleceğim yoktu sabah sabah Ankara'nın ayazında sütçü kovaladın desene :9::9::9::9: Çok soğukmuş Ankara. Haftaya geliyoruuummm. Yılbaşında aile saadeti yaşayacağız :32:

evet ya hayatımda ilk defa sütçü kovaladım önceden marketten şişe süt alırdım çiğ daha iyi diye,,bide evdeyim ya yaklayayım istedim ...:1:
araba kapının önündeydi oradan bindim orada indim süt alırken ve bankanın önünde 5 er dakika soğukta kalmış oldum ayağımda bot olduğu halde ayaklarım dondu ...bu nes oğuk ya sözde güneş var ...dün damacan su istedim bi geldiki donmuş vaziyette
ne mutlu sana ailenle birlikte olacaksın
yaza denk gelirse buluşalım Ankara'daki karatay cılar ne güzel olur tanışmış oluruz:9:

Son düzenleme:
evet canım leptin gitti koş yakala....:52:
ağzı atılan bir lokma bile beyne sinyal verirmiş azda olsa insülin salgılanırmış yemeklerin tadına bile bakmayın diyorlar
Duyuyor musun Ekin gitti güzelim leptin arkasından el salla :5::5: Bir de kilo vereceksin diye hayal kur yazzzzııııık :52::52: Bari 1 kase yeseydim de işe yarasaydı :27:

Back