• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kızmama gerek kalmaz nedenmi...eskiden olsa koca bir pasta belki yiyebilirdin, karataya başlayan ve senin kadar çok spor yapan bir kişi şimdi istesede koca bir pasta yiyemeyeceği için benimde kızmama gerek kalmaz,, çok canın çekse 1-2 dilim zor yersin yedikten sonrada pişman olursun :9::9::9:

:9::9: :52::52:

dünki menüm

sahurda:56:....1 bardak süt 5-6 zeytin, fındık,fıstık, badem ve ceviz

iftarda:56:......yeşil mercimek çorbası,salata,keten tohumlu yoğurt

spor :8:..........belim ağrıyordu yapmadım

sıvı:68:...........en az 3 lt su, siyah çay, yeşil çay ve kedi nin kahve alıntısından etkilenerek gece 12 de kahve yaptım evdekilere sırf metabolizmam çalışsın diye:9:
Kahveyi içince uykun kaçmadı mı peki?

Bende işyerine 500 ml'lik götürüyorum, her sabah doldurup, bitince ekleyip içiyorum. Eve 33 ml'lik cam şişe su almıştım marketten. 2 tane var. Onları içiyorum, karbonat ve arada limon ekliyorum. 1 şişe daha almak istiyorum. Sürahiden pek içemiyorum, hemen hazır olacak önümde, sadece kendime ait şişelerden içiyorum hemen. Bardağa koymak zor geliyor. :)
Gidiyim bir bardak su içeyim bari :1::7:

Benim bugün açlıktan leptin hiç çalışmadı herhalde :50: :44: Sabah bir muz yemiştim öğlende bademli fındıklı tarçınlı ve keten tohumlu yoğurt yedim 1 tabak. Arada da 2 kupa filtre kahve içtim 1 küçük parça bitter çikolata yedim. Akşama karnımı doyurmayı planlıyorum artık :56::56::56::56::56::56::56:

Benim bugün açlıktan leptin hiç çalışmadı herhalde :50: :44: Sabah bir muz yemiştim öğlende bademli fındıklı tarçınlı ve keten tohumlu yoğurt yedim 1 tabak. Arada da 2 kupa filtre kahve içtim 1 küçük parça bitter çikolata yedim. Akşama karnımı doyurmayı planlıyorum artık :56::56::56::56::56::56::56:

öğlen niye yemek tarzı bişey yemedin ki canım, sabahtan açsın zaten bide arada kahvenin yanında çikolata leptini zaten bozdu gece bari çalışmasına izin ver

öğlen niye yemek tarzı bişey yemedin ki canım, sabahtan açsın zaten bide arada kahvenin yanında çikolata leptini zaten bozdu gece bari çalışmasına izin ver

Öğlen yemekte makarna olunca ben de yoğurt yedim. Neyse artık akşam doyurdum karnımı leptine izin veriyorum artık :1:
Akşam yemegim tarhana çorbası bol renkli salata ızgara et yoğurtu biber ve patlıcan. Üstüne çekirdek :9:

Öğlen yemekte makarna olunca ben de yoğurt yedim. Neyse artık akşam doyurdum karnımı leptine izin veriyorum artık :1:
Akşam yemegim tarhana çorbası bol renkli salata ızgara et yoğurtu biber ve patlıcan. Üstüne çekirdek :9:

afiyet olsun çekirdekçi.....
eskiden bende her gece çekirdek çitlerdim bazen bir kase yetmez 2. yi yerdim artık almayı bile unuttum acele acele eve gel yemek hazırla vakit dolmadan ye derken aklıma bile gelmiyor bi ara alsamda hasret gidersem:9:

afiyet olsun çekirdekçi.....
eskiden bende her gece çekirdek çitlerdim bazen bir kase yetmez 2. yi yerdim artık almayı bile unuttum acele acele eve gel yemek hazırla vakit dolmadan ye derken aklıma bile gelmiyor bi ara alsamda hasret gidersem:9:
Çekirdeksiz olmaz :1: sporumu da yaptım geldim oooohhhhj:8::66::66: şimdi tv karşısında :6:

Gidiyim bir bardak su içeyim bari :1::7:

:1::1::1:
Akşam 19:10 gibi
2 tabak yeşil mercimek yemeği
1 büyük kase keten tohumlu yoğurt
Turşu, karışık

Annem yoğurt mayalamak için süt ısıtıyordu, banada bir bardak verdi. Toz tarçın serpti.

Bugün spor olarak, kardeşimle kuaförle ev arası koşarak gittik geldik. Ama çok yakın zaten. Kardeşimden bile hızlı koşuyorum. :1:

:1::1::1:
Akşam 19:10 gibi
2 tabak yeşil mercimek yemeği
1 büyük kase keten tohumlu yoğurt
Turşu, karışık

Annem yoğurt mayalamak için süt ısıtıyordu, banada bir bardak verdi. Toz tarçın serpti.

Bugün spor olarak, kardeşimle kuaförle ev arası koşarak gittik geldik. Ama çok yakın zaten. Kardeşimden bile hızlı koşuyorum. :1:

bende şimdi leslie ye başlayacağım kzı bekledim o geldikten sonra başlayayım diye ama onun geleceği yok başlıyorum 1...2....3.....hop başladım:8:

uzun bı aradan sonra nıhayet gelebildim.....
kızımın mevludu ve diş bulguru mükemmel geçtı şükürler olsun.....

ama ben mevlutten sonra fazlasıyla hamur işi yedım hatta nerdeyse 1 haftam öyle geçti....ama kılo almamışım aksıne 300 gr vermişim bu sabah ıtıbarıle net 71 kıloyum. .akşam arkadaslarımızla dışarda hamurişinin tatlının gazlı içeceklerın dıbıne vurmamıza ragmen........

dun gece yemekten dönerken eşimle arabada konuştuk o da karata heves etti bugunde ikimizde başarıyla uyguladık.....

sabah 10:00
1 çay bardagı fındık ceviz.fıstık
yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
3-4 zeytın
bıaz peynır

akşam 19:00
2 tabak haşlanmış tavuk
salata

gun içinde evın tum temızlıgı,,yemek,,kızımın banyosu derken akıt nasıl geçti anlamadımbie

ama daha yarım lıtre su içitim birazdan suyumu 2 lıtreye tamamlıycammmm..

eşimle anlaştık bı engel olmazsa her akşam yarım saat bile olsa buraya gırıp yazıcam....o da kızımla ilgilenecek

Iyi aksamlar herkese

Bu sabah biber kavurdum domatesle 1 yumurta az ceviz ve 10 zeytin ,cecil peyniri, açık çay sütlü kahve

Ara yine sütlü kahve

Aksam mercimek çorbası, taze fasulye etli, piyaz fasulyeli, cacik, turp yedim

Su 2.5 litreyi geçti
Spor daha yapmadım. Bebegim uyuyunca bende uyudum toparlandim biraz..çay keyfim bitsin birazdan jillian 2/7 yapiciiim :1:

Bende suyu kendime ait cam şişemden iciyorum.bardaktan içince anlamıyorum. ..

kzck hoş geldin hafta sonu yoktun alıştım seni her hafta sonu görmeye:1:

teşekkür ederim.merak ettiğin için...ben bı kayboluyorum gunlerce yokum ama daha oncede dedıgın gıbı daha çok girme kararı aldım....:52::52:

hatta eşimle dun spor yapma kararıda aldık en azından haftada 3 gun...ben gun içinde kızım uyursa zten yaparım ama yapamazsam ya eşim kızıma bakacak yada üçümüz oynaya oynaya,kızımın gönlunu ede ede yapıcaz:38::38:

selammmmm

bende birazdan yapıcam sporumu..artık yürüyen merdivenleri asansörüde kullanmaz oldum eşimin yanına gitmiştim eğitim çıkışı.. aht geçitte yürüyn merdivenden çıkmadım merdiveni kullandım zorlanmıyorum zaten alışkın oluğumdan( evim lojmanıniçinde asansörde yok sabah akşam in çık alışığım) eşimin arkadaşı rocky gibisin dedi..:15: eşimde geçen dalga geçmişti rambo diye :1: güldüm bende...kendimi karatay sayesinde çok kilo veremesemde o kadar rahat hissediyoumki anlatamam hafifledim sanki hareketlerim daha rahat.. hızlı kilo veremiyorum diye üzülmüyorum aksine sağlıklı besleniyorum diye içim çok rahat:34:

menüm sabah kkk
öğlen sabahtan kalan birazcık kuruyemiş
akşam yeşil fasülye salata...
bi de ilk başlarda iki tabak yemek yerdim akşamları, doymicam diy e korkardım.. ama şimdi bi tabak hatta dolu dolu değil, yiyince doyuyorum:52:

uzun bı aradan sonra nıhayet gelebildim.....
kızımın mevludu ve diş bulguru mükemmel geçtı şükürler olsun.....

ama ben mevlutten sonra fazlasıyla hamur işi yedım hatta nerdeyse 1 haftam öyle geçti....ama kılo almamışım aksıne 300 gr vermişim bu sabah ıtıbarıle net 71 kıloyum. .akşam arkadaslarımızla dışarda hamurişinin tatlının gazlı içeceklerın dıbıne vurmamıza ragmen........

dun gece yemekten dönerken eşimle arabada konuştuk o da karata heves etti bugunde ikimizde başarıyla uyguladık.....

sabah 10:00
1 çay bardagı fındık ceviz.fıstık
yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
3-4 zeytın
bıaz peynır

akşam 19:00
2 tabak haşlanmış tavuk
salata

gun içinde evın tum temızlıgı,,yemek,,kızımın banyosu derken akıt nasıl geçti anlamadımbie

ama daha yarım lıtre su içitim birazdan suyumu 2 lıtreye tamamlıycammmm..

eşimle anlaştık bı engel olmazsa her akşam yarım saat bile olsa buraya gırıp yazıcam....o da kızımla ilgilenecek

Hayırlı olsun diş bulgurunuzda, mevludunuzde...allah uzun saglikli omurler versin...
bende bebegime Mevlüt okutmustum ama diş bulguru bu gün yarin derken kaldi gitti. .dişleri bitmeden yapsam mi ki:1:

Jilliani ne yaptin cnm birlikte yapacaktik yanlış hatirlamiyorsam..Eğer karar verdiysen hemen basla derim insan yapmadikca erteliyor..bu arada ben baya bi yol katettim daha doğrusu yariladim ve baya inceldim..başla derim:)

tamam canım yarın hemen tekrar başlıyorum ama ınan kızım 15 dakıka anca uyuyor ve yarısında benı yakalıyor sonrada yaptıgım hareketleri oyun sandıgı için benide al kucagına dıye aglıyo bazen kıpkırmızı kesiliyo aglamaktan...ama zaten bugun temizligi falan bitirmemın sebebı geri kalan gunleri rahatca spora ayırmak içindi....gunluk yemek yaptıgım için bugunun yemegı bıttı yarın yemek ve ütü hariç bi işim yok yanı zamanım var tabi benım kuzum musade ettiği sürece

ama dızımın agrımasından çok korkuyorum senın artık agrımıyomu...

Back