- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
tamam canım yarın hemen tekrar başlıyorum ama ınan kızım 15 dakıka anca uyuyor ve yarısında benı yakalıyor sonrada yaptıgım hareketleri oyun sandıgı için benide al kucagına dıye aglıyo bazen kıpkırmızı kesiliyo aglamaktan...ama zaten bugun temizligi falan bitirmemın sebebı geri kalan gunleri rahatca spora ayırmak içindi....gunluk yemek yaptıgım için bugunun yemegı bıttı yarın yemek ve ütü hariç bi işim yok yanı zamanım var tabi benım kuzum musade ettiği sürece
ama dızımın agrımasından çok korkuyorum senın artık agrımıyomu...
Ayni sorun bende de var..eger gündüz yapamazsam akşam esim bebekle ilgilenirken yapiyorum yada gece cocuklar uyuyunca 11 den sonra. .Çünkü ara vermek iyi gelmiyor her seferinde kas agrisi cekiyorum ama rutine donusunce agrim olmuyor
Birde tavsiyem bacagini agritacak hareketi cikar derim ben sonradan akil ettim onun yerine başka hareket koydum terim sogumuyor.jillian o hareketi bitirene kadar yapıyorum sonra kaldigim yerden devam
Bir kac sefer bebeğimle yaptım zor oldu komediydik karnimda ziplamalar ,boş su siselerini alip dumble gibi kaldir indir yapmalar falan :))