Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım bu mevsimde domates yemiyoruz onun yerine yeşillik yiyoruz

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum inşallah herşey gönlünüzce olur bol bol kilo verirsiniz :)

Kızlar çörek otu ne içindi
çörekotu ölümden başka herderde deva olduğu söylenmiş. bağırsakları çalıştırmasından gazdan tut da süt arttırmasına kadar birçok şifası var aç karnına tüketirsen zayıflattığı tok karnına tüketirsen de kilo aldırdığını duymuştum

RengarenkNeslicim ben sabah maydanoz limonu meyve sıkacağından geçirip suyunu içmek istiyorum aç karnına annemden duydum o yapacakmış nasıl olur sence sen de yapıyordun galiba
evet zezem hatta bugun tekrar başladım. ben çok faydasını gördüm daha dincim. ben yanlız maydonoz yapmıyom. bazen yanına 1 dal kereviz sapı dereotu karalahana yani farklı yeşimde koyyom. hatta yatarkende farklı bir karısım yapıcam ama bunun karatayla ilgisi yok alkali kalmak için yapıyorum canım. gülcüm kızarmı bilmiyom ama ben yıllardır yapıyorum alkali sıvı içecekler ve bağışıklığım taş gibidir ben ve çocuklarımın hiç hasta olmayız biz biraz koruyucutıp meraklısıyım ben ve uygulayısıyım. ama karatay baş tacım keşke yuzdeyuz yapabilsek

çörekotunu uzun zamandır boşladım ama peynirime ekliyorum zeytineme filan ama sabah açkarna başlayım gene

Eline sağlık gül abla bende yapmıştım sen yapamazsın diye ama mâşaallah sen yapmışsın. Artık ben yaparım gül abla sen gubamı topiğemi yetişeceksin yazık sanada.

canım ındırımler 1 haftalık oluyor ben yerini de yazıyorum sız ılgılenene kadar bıtıyor oldukca haber verırım..yeri face
book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfası orayı takipte olun
aralarda en az 5 saat gecmesı lazım öğlen yediğin halde o saatte acıktın mı ?
sabah kaçta yiyorsun ?
sen böyle yaparsan 4 öğün gibi olur sabah..öğle..ikindi..akşam
3 öğün yiyen in arada yememesi lazım sen eksik yiyorsun doymadan kalkıyorsun böyle olmaz canım
aramıza hosgeldınız
arzucuk ben dun yorum yaptım ama sadece sana değil hepinize,, geçmişe bakarsan göreceksin kırmızı kırmızı koca koca yazdım herkese kızdım
Hadi gul abla yorum yapmadi ya salihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gul ablann dun butun kaçamakları okuyunca toplu yorum yaptı okumanı tavsiye ederım canım 3475. sayfada

merhaba herkese.. bende karataya katılmak istiyorum :)
aramıza hosgeldınız
nıce mutlu senelere canım

spor sart canım ıyı yaparsın

bal kesinlikle yok artık doğal olabilir demeyeceğim doğal buılmak zormus onun ıcın her dogal denene kanmayın ...

kızlar taze bakla yiyebiliyormuyuz, çok severim işallah yenir
kısın kuru bakla yıyebılıyoruz

Gunaydin kizlar buda Benim kahvaltimEki Görüntüle 1449143

Kizlar bir sorum var biryerde yziyor 5 tane ceviz baska bir sayfada yaziyor bir cay bardagi ceviz simdi bunlarin hangisi dogru
cevizin büyüklüğüne göre değişir canım, ince belli bardağa denk gelecek şekilde göz kararı ayarlarsın

domates kısın yok canım
kayısı gun kurusumuydu

leptini bozacak bişey se olmaz canım sayfamızı sessiz takıp eden bısuru kısı var bu ne biçim karatay sayfası demesinler

fazlası da zararlı canım

miğdem bulanıyo sade denedimde ben dediğin gibi akşamdan değirmene koyim sabah yoğurtla yiyebilkirim inşİNŞAALLAH :)
olur tabi kefir kullanıyorsan onlada yutabilirsin sudan daha kolay oluyor
bide ara vermen lazım bazı dönemlerde okey

cnm sen faydasını gördün mü
ben doğanın gücüne inanırım çörekotunu devası için kullanıyorum tabi olmazmı bağışıklıgı gucelendiriyor

gulcum sabah kalkınca 2 bardak su 15 dk sonra maydonozlu suyumu 30dk sonra kahvaltımı ediyorum herşey 8,00 de bitmiş oluyor ve 4-5 saatten öncede öğleni yemiyorum zaten leptini bozmuyorum. akşamda saatine dikkat ediyorum 20,00 den önec içmiş oluyorum akşamıda leptine ellemiyom ellermiyim

gulcum ben balı arıların kışında şekerle değil balla beslendiği güvenilir biryerden temin ediyorum. o yuzden kilosu 140tl. ama sadece şifa olarak bazı dönemler 1 tatlı kaşını geçmeden tuketiyorum asla besin olarak değil. zaten bal yemek için değil şifa için tuketilmeli değilse doğalıda fazlası zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…