Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Off off aynı ben

çok geçmiş olsun kedicim
gülcüm ne desen haklısın. benimde dun evlilik yıldonumumdu hiç cıs yemedim birazdan menu yazıyorum artık mart da geldi geçiyor istikrarı aldım elime uzmucem seni artık söz

Salihacım geç de olsa yokluğumu farketmene sevindim Gül Hanım ve Arzuya da teşekkürler...
zezem nasılsın bende farkettim saliha yı yanıtlarsın nasılsa diye sormadım özledim sizi bende katılamadım 4 gundur

hoşgeldin aramıza canım başarılar

saliham benimde sırtımda yağlarım var azaldı baya ama 68 leri görsem dahada yok olacak. dunden ıtıbaren duzenime dondum tam gaz ileri. gül cümü üzmeyelim artık

gunaydın kızlar
dunki menumu bildireyim
sabah: 1/4 avakado+lor peynir+10 zeytin+5 ceviz+ yarım kase mercimek çorbası.. yumurtam kalmamıştı bugun geldi
öğle: 2 bardak ayran+3 ceviz
akşam: 2 dilim kars kaşarı+1 tabak kıymalı karnıbahar+yogurt+salata
spor yok evlilik yıldonumu kutladık ama ekstra bişi yiyip içmeden

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmiş, ben artık bu haftadan itibaren yürüyüşlere başlayacam akşam iş çıkışları eve kadar bu hafta 20-25 dakika haftayada işyerinden sıhhıyeye kadar oda 40-45 dakika başladığımdan itibaren sıfır kaçamak olmasına rağmen artık gram gram gidiyor spor şart oldu yaz geliyor artık
bu sabahdan önce dün akşam biraz çiğ köfte, yeşillik ve 2 büyük bardak ayran
bu sabahda 1 bardak sirkeli ılık su (balsız ve şekersiz tadı pek kötü ama bağırsaklar için dün iyi geldi)
1 gün kurusu
2 yumurtadan omlet peynirli ve yeşillikli
zeytin ve ceviz,ü şekersiz çay
şimdi de yeşil çay içecem üstüne

öğlen ev yapımı kefir içecem baya tok tutuyor

benim bi sorum olacaktı ben çörek otu kullanmak istiyorum çörek otunu toz kullanmak için balla yada pekmez karıştırmak gerekio ki yararlı nyağları uçmasın diye yoksa her sabah çörekotunu kahve diğirmeniyle öğütüp yemem yoğurtla yemem gerekiyor bende sabah erkenden okula gidiyorum bi haftalık yapıp sabah cıkmadan yesem balla karıştırıp. yani sabah bi çay kaşığı bal yesem çörekotuyla karatayı çok bozar mı

ferayem ben değirmene dolduruyorum sabah iki çeviriyom 1 kaşık olana kadar öğütüp suyla yutuyorum çok rahat yutuyorum dene istersen bişiye karıştırmadan

bozar canım bal yasak, yoğurduna kat yada peynirinin içine

Herkese Günaydın...
Kahvaltım:07.30
1 baradak süt
2 yumurta üzerine zeytinyağı gezdirdim
peynir
10 zeytin GÜl Hanımın yöntemiyle çay kaşığı içinde zeytin yağıyla yenildi
fındık
hiç yeşilliğim kalmamış yarın alcam artık

canım bence çörekotunu 1 haftalık yapma günlük yapman en iyisi bence sabah aç karnına ağzında çiğne veya öğüt yoğurduna koy bencee

Kizlar bir sorum var biryerde yziyor 5 tane ceviz baska bir sayfada yaziyor bir cay bardagi ceviz simdi bunlarin hangisi dogru

RengarenkNeslicim ben sabah maydanoz limonu meyve sıkacağından geçirip suyunu içmek istiyorum aç karnına annemden duydum o yapacakmış nasıl olur sence sen de yapıyordun galiba

Kizlar bir sorum var biryerde yziyor 5 tane ceviz baska bir sayfada yaziyor bir cay bardagi ceviz simdi bunlarin hangisi dogru
kosmetikcim 1çay bardağı kadar istediğin kuruyemişten çığ ve kavkavrulmamis yemek lazım . tam yersen faydana acikmazsin ve vücud hazm edecem diye de yağ yakiyr :)

Herkese teşekkürederim kızlar sabah kahvaltımı yaptım henüz tatlı krizi yaşamadım ama itiraf etmek gerekirse dudak tiryakiliği aramı diilim o kadar alışmışım ki atıştırmaya
Bugünki kahvaltım;2 raflardan yumurta
Domates,zeytin ,peynir,Kayısı ve Fındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…