Slm kızlar bende sağlıklı beslenen mutlu kadınlar ekibine Katılmak istedim okuduğum kadatı ile çok kıskandım sizi.kötü beslenme alışkanlığı olan biri olarak gerçekten çok heveslendim.sabah çikolata Öğlen çikolata yiyen asla ağzı boş kalmayan sık acıkan acıktıkça yemek diil aburcubur yiyen biriydim.biriydim diyorum çünkü artık bende varım
çok geçmiş olsun kedicimGünaydın. 3 gündür hastayım. Boğaz acısı, baş, ağrısı, dolgu dişlerime de vuruyor. 2 gündürde ağzımın tadı bozuldu. Dün paça çorbası yedim. Muz yedirmeye çalıştı arkadaşım ama çok yiyemedim. 4 tane muzu bir kere de yiyen ben. Akşam balık çorbası, sonrasında köfte ama köfteyi yiyemedim. Normalde köfte çok lezzetli gelirdi. Onu da bitiremedim. Salata yedim biraz. Eve gelince de nar mutlaka ye dediği için yedim. Sonunda dayanamadım ağrı kesici içtim. Ağrılarım azaldı.
gülcüm ne desen haklısın. benimde dun evlilik yıldonumumdu hiç cıs yemedim birazdan menu yazıyorum artık mart da geldi geçiyor istikrarı aldım elime uzmucem seni artık sözarkadaşlar artık kızıyorumsizlere
karatayı doğru dürüst uygulamıyorsunuz, ya eksik yapıyorsunuz ya uygun şeyler yemiyorsunuz yada bırakıp bırakıp tekrar başlıyorsunuz bu rejim değil sağlıklı beslenme,,,
valla eski çıtırlarımı arar oldum kaçamak yapmaya korkarlardı, 1,5 sene oldu hala da devam ediyorlar kedi83 de o gruptakilerden
zezem nasılsın bende farkettim saliha yı yanıtlarsın nasılsa diye sormadım özledim sizi bende katılamadım 4 gundurSalihacım geç de olsa yokluğumu farketmene sevindim Gül Hanım ve Arzuya da teşekkürler...
hoşgeldin aramıza canım başarılarSlm kızlar bende sağlıklı beslenen mutlu kadınlar ekibine Katılmak istedim okuduğum kadatı ile çok kıskandım sizi.kötü beslenme alışkanlığı olan biri olarak gerçekten çok heveslendim.sabah çikolata Öğlen çikolata yiyen asla ağzı boş kalmayan sık acıkan acıktıkça yemek diil aburcubur yiyen biriydim.biriydim diyorum çünkü artık bende varım
saliham benimde sırtımda yağlarım var azaldı baya ama 68 leri görsem dahada yok olacak. dunden ıtıbaren duzenime dondum tam gaz ileri. gül cümü üzmeyelim artıkvalla bu kadar olur :) aynı anda yazmisiz. ne demek arzum sen benim sıra arkadaşım gibisin biz aynı haftalar başladık karataya tabi sen sınıfın çalışkan ben tembel öğrencisiyim
kaçamak varsa bünye affetmiyor ışte küçücük bi çikolata bile yesen dengeler altüst oluyor .
bu gidişe bu hafta dur diyelim hadi . pazartesiler çabuk geliyor . hemen geçecek günler ve biz karataya uydugumuz kadar kazançlı çıkacağız hem sağlığımız hem kilomuz :)
hem ben cook mutluyum sirtim zayıflamış :) şişko sirtim ve kollarım yok artık bacaklarım da incecik. sadece gobegim kaldı ve göğüsler . göğüsler zaten bebek var hemen gitmez . ama su göbeğim de gitse çok güzel oldumm yaa :)
ferayem ben değirmene dolduruyorum sabah iki çeviriyom 1 kaşık olana kadar öğütüp suyla yutuyorum çok rahat yutuyorum dene istersen bişiye karıştırmadanbenim bi sorum olacaktı ben çörek otu kullanmak istiyorum çörek otunu toz kullanmak için balla yada pekmez karıştırmak gerekio ki yararlı nyağları uçmasın diye yoksa her sabah çörekotunu kahve diğirmeniyle öğütüp yemem yoğurtla yemem gerekiyor bende sabah erkenden okula gidiyorum bi haftalık yapıp sabah cıkmadan yesem balla karıştırıp. yani sabah bi çay kaşığı bal yesem çörekotuyla karatayı çok bozar mı
bozar canım bal yasak, yoğurduna kat yada peynirinin içinebenim bi sorum olacaktı ben çörek otu kullanmak istiyorum çörek otunu toz kullanmak için balla yada pekmez karıştırmak gerekio ki yararlı nyağları uçmasın diye yoksa her sabah çörekotunu kahve diğirmeniyle öğütüp yemem yoğurtla yemem gerekiyor bende sabah erkenden okula gidiyorum bi haftalık yapıp sabah cıkmadan yesem balla karıştırıp. yani sabah bi çay kaşığı bal yesem çörekotuyla karatayı çok bozar mı
teşekkürler canımmmzezem nasılsın bende farkettim saliha yı yanıtlarsın nasılsa diye sormadım özledim sizi bende katılamadım 4 gundur
canım bence çörekotunu 1 haftalık yapma günlük yapman en iyisi bence sabah aç karnına ağzında çiğne veya öğüt yoğurduna koy benceebenim bi sorum olacaktı ben çörek otu kullanmak istiyorum çörek otunu toz kullanmak için balla yada pekmez karıştırmak gerekio ki yararlı nyağları uçmasın diye yoksa her sabah çörekotunu kahve diğirmeniyle öğütüp yemem yoğurtla yemem gerekiyor bende sabah erkenden okula gidiyorum bi haftalık yapıp sabah cıkmadan yesem balla karıştırıp. yani sabah bi çay kaşığı bal yesem çörekotuyla karatayı çok bozar mı
kosmetikcim 1çay bardağı kadar istediğin kuruyemişten çığ ve kavkavrulmamis yemek lazım . tam yersen faydana acikmazsin ve vücud hazm edecem diye de yağ yakiyr :)Kizlar bir sorum var biryerde yziyor 5 tane ceviz baska bir sayfada yaziyor bir cay bardagi ceviz simdi bunlarin hangisi dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?