hayir kesinlikle pirinç serbest değil . bulgur daha haftada 3 kaşığı geçmeyecek ... zayıflamak için . .. pirinç glisemik indeksi 130kesinlikle yenmemeli ya da 100 ben 130diye hatirladim.kızlar haşlanmış pirinç serbest mi. pirinç lapası olarak yani?
tşk ederimhayir kesinlikle pirinç serbest değil . bulgur daha haftada 3 kaşığı geçmeyecek ... zayıflamak için . .. pirinç glisemik indeksi 130kesinlikle yenmemeli ya da 100 ben 130diye hatirladim.
leptini bozar sabah kaçta yedin...karnım acıktı gibi biraz sütlü nescafe içsem ne olur 2 saat daha dayanmak stiyorum
hayır az yemedim peynırlı omlet roka kuruyemiş ve meyve yedim doyana kadar yedim 8 de yedim sabahleptini bozar sabah kaçta yedin...yıne azmı yedın
Tebrik ederim 10 kilo vermişsinizBaşlangıç tarihi:15.12.2014
Başlangıç kilo:79.600
Geçen hafta: 69.800
Bu hafta: 69.800
fark:00000000000000
cinler tepemde bu haftada sabit kalmak beni cildirtti morel sifir bulasacak yer ariyorummmmmmmmmm sonra yazarimmmmmmm
Çok güzel gidiyorsunuz, darısı başımaKızlar bildirimini yapıp kaçayım
Başlangıç:01.03.2015
B. Kilim:96.200
Geçen hafta: yeni başladım
Bu hafta:94.600
Toplam:1600
Boy:160
Hedef:60
2 lahmacun fazla canım bir tane yiyebiliyoruzöğlen Yemeği: 2 lahmacun salata ayran 12.30 da yenildi
işyerinde yemek çok kötüydü çok acıkmıştım 11 de acıktım hatta kuruyemişle geçiştiremezdim lahmacun hakkımı kullanmış oldum.
meyve yedıgın ıcın acıkmıssındır yememeye calıshayır az yemedim peynırlı omlet roka kuruyemiş ve meyve yedim doyana kadar yedim 8 de yedim sabah
aralarda en az 5 saat gecmesı lazım öğlen yediğin halde o saatte acıktın mı ?
sabah kaçta yiyorsun ?
sen böyle yaparsan 4 öğün gibi olur sabah..öğle..ikindi..akşam
3 öğün yiyen in arada yememesi lazım sen eksik yiyorsun doymadan kalkıyorsun böyle olmaz canım3475. sayfada
merhaba canımMerhaba arkadaşlar arkası yarın gibi hergün sizi takip ediyorum bana moral ve motivasyon oluyor ben de kendi çapımda yavaş yavaş veriyorum yaklaşık 1 aydır ekmek yemiyorum lahmacun ve lavaş yesem de salt ekmek yemiyorum herkese kolay gelsin sadece yazmak istedim özellikle gül abla ve salihaya teşekkürler
selam canım ıyıyız sen nasılsınselam kızlar nasılsınız ?
sabah kkk yazmıssın canım onun ıcerıgınıde yazarsan ıyı olır gunlerdır yapanlar de bıle hata oluyormerhabalar gul_0663,
sabah 08.15 gibi kahbaltımı yapıyorum öğlen 12:45 gibi de öğlen yemeği akşamda 18:30 ile 19:30 arasında akşam yemeği..
dün ilk günüm olduğu için sanırım acıkma oldu ama bugün hiç acıkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?