Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kızlar haşlanmış pirinç serbest mi. pirinç lapası olarak yani?
hayir kesinlikle pirinç serbest değil . bulgur daha haftada 3 kaşığı geçmeyecek ... zayıflamak için . .. pirinç glisemik indeksi 130kesinlikle yenmemeli ya da 100 ben 130diye hatirladim.

nescafe yok türk kahvesi ya da filtre kahve . acikinca da yemek lazım yine yağ depolaniyor yaa yoksa .

su içmek de iyi gelebilir

Başlangıç tarihi:15.12.2014
Başlangıç kilo:79.600
Geçen hafta: 69.800
Bu hafta: 69.800
fark:00000000000000
cinler tepemde bu haftada sabit kalmak beni cildirtti morel sifir bulasacak yer ariyorummmmmmmmmm sonra yazarimmmmmmm
Tebrik ederim 10 kilo vermişsiniz
Bazen belli miktar kilo kaybından sonra vücut direniyor, sonra birden tekrar vermeye başlıyorsunuz. Aman bırakmayın kendinizi

2 lahmacun fazla canım bir tane yiyebiliyoruz
hayır az yemedim peynırlı omlet roka kuruyemiş ve meyve yedim doyana kadar yedim 8 de yedim sabah
meyve yedıgın ıcın acıkmıssındır yememeye calıs

Merhaba arkadaşlar arkası yarın gibi hergün sizi takip ediyorum bana moral ve motivasyon oluyor ben de kendi çapımda yavaş yavaş veriyorum yaklaşık 1 aydır ekmek yemiyorum lahmacun ve lavaş yesem de salt ekmek yemiyorum herkese kolay gelsin sadece yazmak istedim özellikle gül abla ve salihaya teşekkürler

merhabalar gul_0663,
sabah 08.15 gibi kahbaltımı yapıyorum öğlen 12:45 gibi de öğlen yemeği akşamda 18:30 ile 19:30 arasında akşam yemeği..
dün ilk günüm olduğu için sanırım acıkma oldu ama bugün hiç acıkmadım

merhaba canım
baslarda lavas yok canım hedef kg ya gelınce ara ara ...lahmacun da ayda bır kucuk bır tane
selam kızlar nasılsınız ?
selam canım ıyıyız sen nasılsın

sabah kkk yazmıssın canım onun ıcerıgınıde yazarsan ıyı olır gunlerdır yapanlar de bıle hata oluyor
yanlıs bısey yedıysen ondan da acıkma olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…