• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

selam canım ıyıyız sen nasılsın[/QUOTE]
iyiim gül ablacım teşekkür ederim bu karataya başlamadan önce ben adet zamanında deli gibi yemek yerdim ve çikolata arardım manyak gibi bugün adetim ve canım hiç birşey istemiyor.....:KK76::KK76::KK76:

sabah kkk yazmıssın canım onun ıcerıgınıde yazarsan ıyı olır gunlerdır yapanlar de bıle hata oluyor
yanlıs bısey yedıysen ondan da acıkma olabılır

12 adet zeytin-beyaz peynir-2adet salatalık-marul-roka-2 yumurtadan omlet-1çb ceviz-1 adet günkurusu kayısı..

kızlar gunaydın
hemen dunki menumi vereyim yoğunum gene

sabah kalkınca 2 brd su ve maydonoz suyum
7,30 1 yum talı karatay kahvaltısı
13,00 de 1 tabak kapuska 1 kase yoğurt
18,00 de sarımsak limon yağ soslu brokoli bugulama+1 kaşık kapuska+ 1 kase yoğurt
spor
öğlen 35dk yurume
akşam 1 saat yurume

imagesCAAJ3OO2.jpg

selam canım ıyıyız sen nasılsın
iyiim gül ablacım teşekkür ederim bu karataya başlamadan önce ben adet zamanında deli gibi yemek yerdim ve çikolata arardım manyak gibi bugün adetim ve canım hiç birşey istemiyor.....:KK76::KK76::KK76:[/QUOTE]
karatayın faydalarını görmeye basladın artık
ya nedense kopek goruyorum . havliyorlardi bana . tüm disleri gözüküyordu bi tanesinin ama korkuttum onları . ama uyandigimda ben de çok korkmustum .
hayırdır dıyelım hayır olsun...

kızlar gunaydın
hemen dunki menumi vereyim yoğunum gene

sabah kalkınca 2 brd su ve maydonoz suyum
7,30 1 yum talı karatay kahvaltısı
13,00 de 1 tabak kapuska 1 kase yoğurt
18,00 de sarımsak limon yağ soslu brokoli bugulama+1 kaşık kapuska+ 1 kase yoğurt
spor
öğlen 35dk yurume
akşam 1 saat yurume
afıyet olsun canım
kapuskada et varmıydı et türü bişey yememişsin

Değerli bilim insanı, hepimizin hocası, Prof Dr. Ahmet Aydın Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Yüce Rabbimizden kendisine rahmet, geride kalanlara sabrı cemil ihsan etmesini niyaz ederiz. Bugün (Çarşamba) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Oditoryumda tören yapılacaktır.Oditoryumdaki toren saat 13 te Cenaze ikindi namazında Cerrahapaşa da Cerrah Mehmet Paşa Camisi’nden kalkacaktır.
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1873

sabah sabah aldım bu bildirimi çok sevdiğim değerli bilim adamı çok uzuldum alla rahmet eylesin :(((

Back