afiyet olsun canımsabah kkk kahvaltısı
öglen sadece kefir ve sade türk kahvesi içtim
akşama kavurma ve bol salata var....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canımsabah kkk kahvaltısı
öglen sadece kefir ve sade türk kahvesi içtim
akşama kavurma ve bol salata var....
Üst vücut sıkılaşma egzersizleri. Hayırdır ne rüyası gördün.benim yaptigim upper body . hangi sınıfa giriyor bi sakincasi yok demi? kızlar bi rüya gördüm cook korktum .
Teşekkür ederim.çok geçmiş olsun kedicim
sabah kkk yazmıssın canım onun ıcerıgınıde yazarsan ıyı olır gunlerdır yapanlar de bıle hata oluyor
yanlıs bısey yedıysen ondan da acıkma olabılır
acıktıysan yemek saatıne kadar ıdare etsın dıye ıcebılırsıngul_0663 hanım saat 17:30 gibi ayran içebiliyoruz değil mi?
dalatalık mevsımıne kadar yok12 adet zeytin-beyaz peynir-2adet salatalık-marul-roka-2 yumurtadan omlet-1çb ceviz-1 adet günkurusu kayısı..
acıktıysan yemek saatıne kadar ıdare etsın dıye ıcebılırsın
dalatalık mevsımıne kadar yok
zeytınler yagda yenecek
havuc ekleyıp onuda yagda yıyebılırsın
Üst vücut sıkılaşma egzersizleri. Hayırdır ne rüyası gördün.
iyiim gül ablacım teşekkür ederim bu karataya başlamadan önce ben adet zamanında deli gibi yemek yerdim ve çikolata arardım manyak gibi bugün adetim ve canım hiç birşey istemiyor.....[/QUOTE]selam canım ıyıyız sen nasılsın
hayırdır dıyelım hayır olsun...ya nedense kopek goruyorum . havliyorlardi bana . tüm disleri gözüküyordu bi tanesinin ama korkuttum onları . ama uyandigimda ben de çok korkmustum .
afıyet olsun canımkızlar gunaydın
hemen dunki menumi vereyim yoğunum gene
sabah kalkınca 2 brd su ve maydonoz suyum
7,30 1 yum talı karatay kahvaltısı
13,00 de 1 tabak kapuska 1 kase yoğurt
18,00 de sarımsak limon yağ soslu brokoli bugulama+1 kaşık kapuska+ 1 kase yoğurt
spor
öğlen 35dk yurume
akşam 1 saat yurume
kıymalıydı gulum unuttum yazmayıafıyet olsun canım
kapuskada et varmıydı et türü bişey yememişsin