• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese teşekkürederim kızlar sabah kahvaltımı yaptım henüz tatlı krizi yaşamadım ama itiraf etmek gerekirse dudak tiryakiliği aramı diilim o kadar alışmışım ki atıştırmaya
Bugünki kahvaltım;2 raflardan yumurta
Domates,zeytin ,peynir,Kayısı ve Fındık
canım bu mevsimde domates yemiyoruz onun yerine yeşillik yiyoruz

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum inşallah herşey gönlünüzce olur bol bol kilo verirsiniz :)

Kızlar çörek otu ne içindi
çörekotu ölümden başka herderde deva olduğu söylenmiş. bağırsakları çalıştırmasından gazdan tut da süt arttırmasına kadar birçok şifası var aç karnına tüketirsen zayıflattığı tok karnına tüketirsen de kilo aldırdığını duymuştum

RengarenkNeslicim ben sabah maydanoz limonu meyve sıkacağından geçirip suyunu içmek istiyorum aç karnına annemden duydum o yapacakmış nasıl olur sence sen de yapıyordun galiba
evet zezem hatta bugun tekrar başladım. ben çok faydasını gördüm daha dincim. ben yanlız maydonoz yapmıyom. bazen yanına 1 dal kereviz sapı dereotu karalahana yani farklı yeşimde koyyom. hatta yatarkende farklı bir karısım yapıcam ama bunun karatayla ilgisi yok alkali kalmak için yapıyorum canım. gülcüm kızarmı bilmiyom ama ben yıllardır yapıyorum alkali sıvı içecekler ve bağışıklığım taş gibidir ben ve çocuklarımın hiç hasta olmayız biz biraz koruyucutıp meraklısıyım ben ve uygulayısıyım. ama karatay baş tacım keşke yuzdeyuz yapabilsek

çörekotu ölümden başka herderde deva olduğu söylenmiş. bağırsakları çalıştırmasından gazdan tut da süt arttırmasına kadar birçok şifası var aç karnına tüketirsen zayıflattığı tok karnına tüketirsen de kilo aldırdığını duymuştum
çörekotunu uzun zamandır boşladım ama peynirime ekliyorum zeytineme filan ama sabah açkarna başlayım gene

Eline sağlık gül abla bende yapmıştım sen yapamazsın diye ama mâşaallah sen yapmışsın. Artık ben yaparım gül abla sen gubamı topiğemi yetişeceksin yazık sanada.

akşam yemeğe gidecek ve köfte yiyecektık ama eşim iş arkadaşı ile gitti ben kaldım evde yemek de yoktu .
dünden kalan mercimek çorba bitirdim 3tane mutlu yumurtalarimdan kaynattim üstüne sızma yağ döküp yedim :)

cirkinordek cook güzel vermişsin darısı bize ...

bu arada mutlu yumurtalarimin yenileri geldi . 50 kurustan devam ediyoruz :) çok şükür düzene girdi o da.

gül abla omega 3indirimli demistin nerde acaba ? almak istiyorum ama yerini bilmiyorum . adres vs ?
canım ındırımler 1 haftalık oluyor ben yerini de yazıyorum sız ılgılenene kadar bıtıyor :KK43: oldukca haber verırım..yeri face
book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfası orayı takipte olun
Öğlen 13.00;
Kuru fasulye-az bulgur pilavı-yoğurt

17:45; 2 adet Çiğ badem

Akşam 19:30;
Mercimek Çorbası-tavuk yemeği-salata-yoğurt

Gün içinde 2 lt su-bitki çayları

İşim gereği Öğlen ile akşam yemeği arası fazla olduğu için bireyler atıştıabikir miyim ve ne olabilir?
aralarda en az 5 saat gecmesı lazım öğlen yediğin halde o saatte acıktın mı ?
sabah kaçta yiyorsun ?
sen böyle yaparsan 4 öğün gibi olur sabah..öğle..ikindi..akşam
3 öğün yiyen in arada yememesi lazım sen eksik yiyorsun doymadan kalkıyorsun böyle olmaz canım
Slm kızlar bende sağlıklı beslenen mutlu kadınlar ekibine Katılmak istedim okuduğum kadatı ile çok kıskandım sizi.kötü beslenme alışkanlığı olan biri olarak gerçekten çok heveslendim.sabah çikolata Öğlen çikolata yiyen asla ağzı boş kalmayan sık acıkan acıktıkça yemek diil aburcubur yiyen biriydim.biriydim diyorum çünkü artık bende varım
aramıza hosgeldınız
Iyi geceler kizlar bennn bugun benlikten ciktim resmen herseye saldirdim yemedigim kalmadi pisman oldu ama morelim cok bozuktu baska seylerede sinirledi kendimi yemede cok ynlis yptim nefsime yenilmek degildi inr cikarmkti simdi biraz iyiyim biraz mekik cektim misafirlige gittim aksamada msafirlerim vardi aman nebilim saglikli dusunemiyorum morelim yerlerde bugunki kacmaklarda sonra bu hfta kilo kesin alirim i.g uzgunummmmmmmmm nazarmi degdi napti 9.800de kaldim 10 olmuyo gitmiyo ypisti acaba duraksamami oldu neoldu ja bir yardimci olun lutfennnn bugun kimse bildirimime yorum yapmadi dislandimmmiiiiiiii ben gul abla bile yapmadi
arzucuk ben dun yorum yaptım ama sadece sana değil hepinize,, geçmişe bakarsan göreceksin kırmızı kırmızı koca koca yazdım herkese kızdım
Hadi gul abla yorum yapmadi ya salihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gul ablann dun butun kaçamakları okuyunca toplu yorum yaptı okumanı tavsiye ederım canım 3475. sayfada

merhaba herkese.. bende karataya katılmak istiyorum :)
aramıza hosgeldınız
gunaydın kızlar
dunki menumu bildireyim
sabah: 1/4 avakado+lor peynir+10 zeytin+5 ceviz+ yarım kase mercimek çorbası.. yumurtam kalmamıştı bugun geldi
öğle: 2 bardak ayran+3 ceviz
akşam: 2 dilim kars kaşarı+1 tabak kıymalı karnıbahar+yogurt+salata
spor yok evlilik yıldonumu kutladık ama ekstra bişi yiyip içmeden
nıce mutlu senelere canım

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmiş, ben artık bu haftadan itibaren yürüyüşlere başlayacam akşam iş çıkışları eve kadar bu hafta 20-25 dakika haftayada işyerinden sıhhıyeye kadar oda 40-45 dakika başladığımdan itibaren sıfır kaçamak olmasına rağmen artık gram gram gidiyor spor şart oldu yaz geliyor artık:cool:
bu sabahdan önce dün akşam biraz çiğ köfte, yeşillik ve 2 büyük bardak ayran
bu sabahda 1 bardak sirkeli ılık su (balsız ve şekersiz tadı pek kötü ama bağırsaklar için dün iyi geldi)
1 gün kurusu
2 yumurtadan omlet peynirli ve yeşillikli
zeytin ve ceviz,ü şekersiz çay
şimdi de yeşil çay içecem üstüne

öğlen ev yapımı kefir içecem baya tok tutuyor
spor sart canım ıyı yaparsın

o_Obenim bi sorum olacaktı ben çörek otu kullanmak istiyorum çörek otunu toz kullanmak için balla yada pekmez karıştırmak gerekio ki yararlı nyağları uçmasın diye yoksa her sabah çörekotunu kahve diğirmeniyle öğütüp yemem yoğurtla yemem gerekiyor bende sabah erkenden okula gidiyorum bi haftalık yapıp sabah cıkmadan yesem balla karıştırıp. yani sabah bi çay kaşığı bal yesem çörekotuyla karatayı çok bozar mı
bal kesinlikle yok artık doğal olabilir demeyeceğim doğal buılmak zormus onun ıcın her dogal denene kanmayın ...

kızlar taze bakla yiyebiliyormuyuz, çok severim işallah yenir:KK6:
kısın kuru bakla yıyebılıyoruz
Herkese Günaydın...
Kahvaltım:07.30
1 baradak süt
2 yumurta üzerine zeytinyağı gezdirdim
peynir
10 zeytin GÜl Hanımın yöntemiyle çay kaşığı içinde zeytin yağıyla yenildi
fındık
hiç yeşilliğim kalmamış yarın alcam artık
:KK48:
Gunaydin kizlar buda Benim kahvaltimEki Görüntüle 1449143

Kizlar bir sorum var biryerde yziyor 5 tane ceviz baska bir sayfada yaziyor bir cay bardagi ceviz simdi bunlarin hangisi dogru
cevizin büyüklüğüne göre değişir canım, ince belli bardağa denk gelecek şekilde göz kararı ayarlarsın

Herkese teşekkürederim kızlar sabah kahvaltımı yaptım henüz tatlı krizi yaşamadım ama itiraf etmek gerekirse dudak tiryakiliği aramı diilim o kadar alışmışım ki atıştırmaya
Bugünki kahvaltım;2 raflardan yumurta
Domates,zeytin ,peynir,Kayısı ve Fındık
domates kısın yok canım
kayısı gun kurusumuydu

evet zezem hatta bugun tekrar başladım. ben çok faydasını gördüm daha dincim. ben yanlız maydonoz yapmıyom. bazen yanına 1 dal kereviz sapı dereotu karalahana yani farklı yeşimde koyyom. hatta yatarkende farklı bir karısım yapıcam ama bunun karatayla ilgisi yok alkali kalmak için yapıyorum canım. gülcüm kızarmı bilmiyom ama ben yıllardır yapıyorum alkali sıvı içecekler ve bağışıklığım taş gibidir ben ve çocuklarımın hiç hasta olmayız biz biraz koruyucutıp meraklısıyım ben ve uygulayısıyım. ama karatay baş tacım keşke yuzdeyuz yapabilsek
leptini bozacak bişey se olmaz canım sayfamızı sessiz takıp eden bısuru kısı var bu ne biçim karatay sayfası demesinler

fazlası da zararlı canım

miğdem bulanıyo sade denedimde ben dediğin gibi akşamdan değirmene koyim sabah yoğurtla yiyebilkirim inşİNŞAALLAH :)
olur tabi kefir kullanıyorsan onlada yutabilirsin sudan daha kolay oluyor
bide ara vermen lazım bazı dönemlerde okey

cnm sen faydasını gördün mü
ben doğanın gücüne inanırım çörekotunu devası için kullanıyorum tabi olmazmı bağışıklıgı gucelendiriyor

aramıza hosgeldınız

nıce mutlu senelere canım

spor sart canım ıyı yaparsın

bal kesinlikle yok artık doğal olabilir demeyeceğim doğal buılmak zormus onun ıcın her dogal denene kanmayın ...

kısın kuru bakla yıyebılıyoruz

:KK48:

cevizin büyüklüğüne göre değişir canım, ince belli bardağa denk gelecek şekilde göz kararı ayarlarsın

domates kısın yok canım
kayısı gun kurusumuydu

leptini bozacak bişey se olmaz canım sayfamızı sessiz takıp eden bısuru kısı var bu ne biçim karatay sayfası demesinler
gulcum sabah kalkınca 2 bardak su 15 dk sonra maydonozlu suyumu 30dk sonra kahvaltımı ediyorum herşey 8,00 de bitmiş oluyor ve 4-5 saatten öncede öğleni yemiyorum zaten leptini bozmuyorum. akşamda saatine dikkat ediyorum 20,00 den önec içmiş oluyorum akşamıda leptine ellemiyom ellermiyim :21::21:

gulcum ben balı arıların kışında şekerle değil balla beslendiği güvenilir biryerden temin ediyorum. o yuzden kilosu 140tl. ama sadece şifa olarak bazı dönemler 1 tatlı kaşını geçmeden tuketiyorum asla besin olarak değil. zaten bal yemek için değil şifa için tuketilmeli değilse doğalıda fazlası zarar

Back