• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

images

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

09.03.2015 TARİHİ İTİBARİYLE KİLO BİLDİRİMİ YAPANLAR

KİLO VERENLER

1.seraym - 1600 :nazar::nazar::nazar:

2. ferayeee -600 :nazar::nazar:
3. Saliha_ - 500 :nazar:
4. Kosmetik - 400
5. FarahFarah - 200​
6.yagmurcucu -100

SABİT KALANLAR

zeze_35
arzucuk25

KİLO VEREMEYİP Bİ DE ÜSTÜNE KİLO ALANLAR :KK20::KK20:

rengarenknesli + 200

akşam yemeğe gidecek ve köfte yiyecektık ama eşim iş arkadaşı ile gitti ben kaldım evde yemek de yoktu .
dünden kalan mercimek çorba bitirdim 3tane mutlu yumurtalarimdan kaynattim üstüne sızma yağ döküp yedim :)

cirkinordek cook güzel vermişsin darısı bize ...

bu arada mutlu yumurtalarimin yenileri geldi . 50 kurustan devam ediyoruz :) çok şükür düzene girdi o da.

gül abla omega 3indirimli demistin nerde acaba ? almak istiyorum ama yerini bilmiyorum . adres vs ?

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,
Bende bugün başladım bakalım karatay diyetine hatta eşimde gaza geldi beraber başladık yarış yapıcaz:KK9:

Rumuz: sosle
Başlangıç tarihi: 09.03.2015
Başlangıç kg: 77,8
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden: 42
Spor:
Boy: 1,78
Hedef: 70
Yüzdesi:

Öğlen 13.00;
Kuru fasulye-az bulgur pilavı-yoğurt

17:45; 2 adet Çiğ badem

Akşam 19:30;
Mercimek Çorbası-tavuk yemeği-salata-yoğurt

Gün içinde 2 lt su-bitki çayları

İşim gereği Öğlen ile akşam yemeği arası fazla olduğu için bireyler atıştıabikir miyim ve ne olabilir?

Slm kızlar bende sağlıklı beslenen mutlu kadınlar ekibine Katılmak istedim okuduğum kadatı ile çok kıskandım sizi.kötü beslenme alışkanlığı olan biri olarak gerçekten çok heveslendim.sabah çikolata Öğlen çikolata yiyen asla ağzı boş kalmayan sık acıkan acıktıkça yemek diil aburcubur yiyen biriydim.biriydim diyorum çünkü artık bende varım

Slm kızlar bende sağlıklı beslenen mutlu kadınlar ekibine Katılmak istedim okuduğum kadatı ile çok kıskandım sizi.kötü beslenme alışkanlığı olan biri olarak gerçekten çok heveslendim.sabah çikolata Öğlen çikolata yiyen asla ağzı boş kalmayan sık acıkan acıktıkça yemek diil aburcubur yiyen biriydim.biriydim diyorum çünkü artık bende varım
hosgeldin kardeş hadi bu hafta hiç çikolata yemeyelim tatlı yemeyelim :) var misin beraberce :) sabah karatay kahvaltısı ile başla benimle :)

Yaaa bu hafta cok guzel kilo verdim ama bildirim yapamadım internet paketim bitmişti. ...
1,1 kg gitti
In haftaya da böyle gider
Süpermiş devamı bol bol gelsin inşaallah

Slm kızlar bende sağlıklı beslenen mutlu kadınlar ekibine Katılmak istedim okuduğum kadatı ile çok kıskandım sizi.kötü beslenme alışkanlığı olan biri olarak
gerçekten çok heveslendim.sabah çikolata Öğlen çikolata yiyen asla ağzı boş kalmayan sık ac
ıkan acıktıkça yemek diil aburcubur yiyen biriydim.biriydim diyorum çünkü artık bende varım
Canım hoşgeldin sende bendensin ama inan karataya tam uy sabah kahvaltısında ne yazıyorsa onu te canın tatlı matla istemez.

Benim bugünkü menüm sabah KKK artı kavurma inanın hiç karnım acıkmadı bendeakşamı yoğurtla geçiştirdim. Herkese iyi geceler.

Iyi geceler kizlar bennn bugun benlikten ciktim resmen herseye saldirdim yemedigim kalmadi pisman oldu ama morelim cok bozuktu baska seylerede sinirledi kendimi yemede cok ynlis yptim nefsime yenilmek degildi inr cikarmkti simdi biraz iyiyim biraz mekik cektim misafirlige gittim aksamada msafirlerim vardi aman nebilim saglikli dusunemiyorum morelim yerlerde bugunki kacmaklarda sonra bu hfta kilo kesin alirim i.g uzgunummmmmmmmm nazarmi degdi napti 9.800de kaldim 10 olmuyo gitmiyo ypisti acaba duraksamami oldu neoldu ja bir yardimci olun lutfennnn bugun kimse bildirimime yorum yapmadi dislandimmmiiiiiiii ben gul abla bile yapmadi

valla bu kadar olur :) aynı anda yazmisiz. ne demek arzum sen benim sıra arkadaşım gibisin biz aynı haftalar başladık karataya tabi sen sınıfın çalışkan ben tembel öğrencisiyim :(
kaçamak varsa bünye affetmiyor ışte küçücük bi çikolata bile yesen dengeler altüst oluyor .

bu gidişe bu hafta dur diyelim hadi . pazartesiler çabuk geliyor . hemen geçecek günler ve biz karataya uydugumuz kadar kazançlı çıkacağız hem sağlığımız hem kilomuz :)

hem ben cook mutluyum sirtim zayıflamış :) şişko sirtim ve kollarım yok artık bacaklarım da incecik. sadece gobegim kaldı ve göğüsler . göğüsler zaten bebek var hemen gitmez . ama su göbeğim de gitse çok güzel oldumm yaa :)

Callenetics egzersizleri varya yada plates zayiflarkende sonrası içinde en uygun egzersizler. Kilolu bayanlarda yada kilo veren bayanlarda ağır negzersizler yapılmamalıdır.Dans,zumba bunların sakıncadan çok faydası vardır.
Evet, ben de onları önerecektim. Bir de call ve pilates karışık barre çıkmış. Onlarda çok iyi inceltiyormuş.

Evet, ben de onları önerecektim. Bir de call ve pilates karışık barre çıkmış. Onlarda çok iyi inceltiyormuş.

benim yaptigim upper body . hangi sınıfa giriyor bi sakincasi yok demi? kızlar bi rüya gördüm cook korktum :( .

Back