Teşekkürler canım o işin şakasıaslinda daha önce fark ettim ama yazıp sormak nasip olmadı . bi de bazen yazdıklarım gitmiyor tel kapanıyor felan sonra bi iş çıkıyor yazamıyorum.
Günaydın arkadaşlar,
Bende bugün başladım bakalım karatay diyetine hatta eşimde gaza geldi beraber başladık yarış yapıcaz
Rumuz: sosle
Başlangıç tarihi: 09.03.2015
Başlangıç kg: 77,8
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden: 42
Spor:
Boy: 1,78
Hedef: 70
Yüzdesi:
hosgeldin kardeş hadi bu hafta hiç çikolata yemeyelim tatlı yemeyelim :) var misin beraberce :) sabah karatay kahvaltısı ile başla benimle :)Slm kızlar bende sağlıklı beslenen mutlu kadınlar ekibine Katılmak istedim okuduğum kadatı ile çok kıskandım sizi.kötü beslenme alışkanlığı olan biri olarak gerçekten çok heveslendim.sabah çikolata Öğlen çikolata yiyen asla ağzı boş kalmayan sık acıkan acıktıkça yemek diil aburcubur yiyen biriydim.biriydim diyorum çünkü artık bende varım
Süpermiş devamı bol bol gelsin inşaallahYaaa bu hafta cok guzel kilo verdim ama bildirim yapamadım internet paketim bitmişti. ...
1,1 kg gitti
In haftaya da böyle gider
Canım hoşgeldin sende bendensin ama inan karataya tam uy sabah kahvaltısında ne yazıyorsa onu te canın tatlı matla istemez.Slm kızlar bende sağlıklı beslenen mutlu kadınlar ekibine Katılmak istedim okuduğum kadatı ile çok kıskandım sizi.kötü beslenme alışkanlığı olan biri olarak
gerçekten çok heveslendim.sabah çikolata Öğlen çikolata yiyen asla ağzı boş kalmayan sık ac
ıkan acıktıkça yemek diil aburcubur yiyen biriydim.biriydim diyorum çünkü artık bende varım
Evet, ben de onları önerecektim. Bir de call ve pilates karışık barre çıkmış. Onlarda çok iyi inceltiyormuş.Callenetics egzersizleri varya yada plates zayiflarkende sonrası içinde en uygun egzersizler. Kilolu bayanlarda yada kilo veren bayanlarda ağır negzersizler yapılmamalıdır.Dans,zumba bunların sakıncadan çok faydası vardır.
Evet, ben de onları önerecektim. Bir de call ve pilates karışık barre çıkmış. Onlarda çok iyi inceltiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?