• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yaa ben artık 62 leri 61 leri görmek istiyorum :(( nisanlandigimda kilo almaya başladım 6yıl olmuş 56kiloydum hep :( ama 58 benim için ideal . 5 kg kalmış genç kızlik hallerime

haftaya hedefim 61.5 ..... gitmesi gereken 1, 6

Merhabalar bayanlar
Dün akşamdan beri bu topiği okumaya başladım ve yarın itibariyle Karatay diyetine başlamaya karar verdim..

Yaklaşık 4 aydır bebek düşünüyoruz ama dün gittiğim kadın doğum uzmanı pcolu olduğumu ve kilo vermemi söyledi.. Bu zamana kadar boyumun avantajını kullandım :KK47:ama dün doktordan geldikten sonra tartıda gördüğüm manzara beni şok etti resmen.. Evleneli 1,5 yıl oldu ve resmen 11 kilo adım:mad:

1,78 boyum var ve 80 kilo olmuşum:KK57:

Yemekten kalkıyorum 1 saat sonra karnım acıkıyor böyle birden deli gibi bi açlık oluyor hemde.. Tatlı krizlerinde cabası hergün yediğim Tatlı'nın abur cuburun haddi Hesabı yok..

Yarın artık benim için yeni ve sağlıklı yaşamın Başlangıcı olacak inşallah bayanlar
aramıza hosgeldınız
karatay sayesinde olur inşallah hem zayıflar hem hamile kalırsınız

[QUtatlı ydiğin için kan şekerin yükseliyor onun için canın devamlı tatlı istiyor
OTE="LadyInGray, post: 39832297, member: 381013"]İyi akşamlar. Bugün arkadaşlarla kahvaltı için dışarı çıktık. Peynir, yumurta fln çok ideal değildi ama olsun. Karatay kahvaltısı yaptım. 2 yumurta, peynir, 6 zeytin, roka, şekersiz çay. :KK73:
Akşam ise daha önceden almış bulunduğum tavuğu ızgara yaptım, salata ve iki kaşık bulgur eşliğinde tukettik. Her gün daha ideal Karatay yapabilmek dileğiyle....[/QUOTE]
tavuk serbest gezen değil ızgara yapabildiğine göre

Günaydın arkadaşlar yeni haftada bol eksili günler diliyorum hepinize. Ben bu hafta normal düzenimde değildim bu yüzden sporumu da tam yapamadım yediklerimde tam Karatay olamadı maalesef. Biz ne kadar sağlıklı beslenmeye çalışsak da çevre faktörü çok etkiliyor. Umarım bir gün herkes sağlıklı beslenir de etkilenecek bir faktör kalmaz. Yoklamamı da vereyim. Dediğim gibi haftamdan çok memnun değilim ama az da olsa eksilerde olmak moralime iyi geldi.

Rumuz: FarahFarah
Başlangıç tarihi: 1 Ocak 2015
Başlangıç kilosu: 96
Geçen hafta: 89.4
Bu hafta: 89.2
Fark: -0.200
Toplam fark: 6.8
Spor: yüzme (haftada 2) kardiyo ve egzersiz
Boy: 1,71
Hedef: İlk hedefim 89.9 du o sekizi görmekti elhamdülillah onu gerçekleştirdim şimdiki hedefim 85 en son hedefim ise 70 inş.
canım çevre yi değiştirmek için bizlerin kararlı olması lazım biz onlara uyar karatayı bozarsak onlar kazanır ben 22 aydır hıc cevreye uymadım bi yere gıderken yemegımı goturuyorum yada evde yeyıp gıdıyorum,,kararlı olmanız lazım

Günaydın. 3 gündür hastayım. Boğaz acısı, baş, ağrısı, dolgu dişlerime de vuruyor. 2 gündürde ağzımın tadı bozuldu. Dün paça çorbası yedim. Muz yedirmeye çalıştı arkadaşım ama çok yiyemedim. 4 tane muzu bir kere de yiyen ben. Akşam balık çorbası, sonrasında köfte ama köfteyi yiyemedim. Normalde köfte çok lezzetli gelirdi. Onu da bitiremedim. Salata yedim biraz. Eve gelince de nar mutlaka ye dediği için yedim. Sonunda dayanamadım ağrı kesici içtim. Ağrılarım azaldı.
geçmiş olsun canım doktora gittin mi
sabah kahvaltı 08:30..
8 adet zeytin-beyaz peynir-1adet salatalık-marul-roka-2 yumurtadan omlet-1çb ceviz-2 adet günkurusu kayısı..

ama benim karnım acıkmaya başladı :KK57: niyeki acaba.. normal mi yani bu??? ilk günüm ondan olabilir mi? birde ben işteyken bu saatlerde ara öğün yapıyordum..vücut alışık olduğundan istiyor olabilir mi??
salatalık kısın yok canım
kahvaltıda zeytini yağın içinde yersen hem tok tutar hem enerjı verır,,,doyana kasdar ye zayıflayamam az yıyeyım deme
Kızlar bildirimini yapıp kaçayım
Başlangıç:01.03.2015
B. Kilim:96.200
Geçen hafta: yeni başladım
Bu hafta:94.600
Toplam:1600
Boy:160
Hedef:60
tebrikler canım devamını dilerim
bugün 9 da güzel kahvaltı yaptığım halde öğle 1 gibi fena açıktım neden acaba yumurtaları fazla haşladım yanı tam kayısı kıvamında değildi ondan mı acaba
trans yaga donmustur yumurtalar,,,yağ tüketmeye çalısın tok tutsun

sanırım sabah iyi kahvaltı yapamadım acıktım öğle yemeği yedim
yağ yersen hem tok tutar hem enerjı verır

kahvaltıyı tam yapın
başlangıç tarihi :22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta:63.6
bu hafta:63.1
beden :38-40-42 :)
fark:-500 g
tplm fark:7.8 kg

gül abla ne dese haklı .bu hafta yine tam karatay olmadı :KK43: sadece 2gün tam yaptım :KK43:

gül abla nedense kkk yapınca gözlerim karariyor . acaba kahvaltı hazırlama süreci uzun oluyor o esnada mi açıklıyorum. kahvaltıdan sonra acikmiyorum ama etraf karanlık kaliyor . doğruları bilmeme rağmen misafir gelince ben de onlara eşlik ediyorum :KK43:
ah ah ben size ne diyeyim kalkınca ilk iş kkk hazırlamaya çalısın o sırada agzına bır lokma at hazırlamaya devam et

arkadaşlar artık kızıyorum :stop: sizlere

karatayı doğru dürüst uygulamıyorsunuz, ya eksik yapıyorsunuz ya uygun şeyler yemiyorsunuz yada bırakıp bırakıp tekrar başlıyorsunuz bu rejim değil sağlıklı beslenme,,,

valla eski çıtırlarımı arar oldum kaçamak yapmaya korkarlardı, 1,5 sene oldu hala da devam ediyorlar kedi83 de o gruptakilerden

Günaydın. 3 gündür hastayım. Boğaz acısı, baş, ağrısı, dolgu dişlerime de vuruyor. 2 gündürde ağzımın tadı bozuldu. Dün paça çorbası yedim. Muz yedirmeye çalıştı arkadaşım ama çok yiyemedim. 4 tane muzu bir kere de yiyen ben. Akşam balık çorbası, sonrasında köfte ama köfteyi yiyemedim. Normalde köfte çok lezzetli gelirdi. Onu da bitiremedim. Salata yedim biraz. Eve gelince de nar mutlaka ye dediği için yedim. Sonunda dayanamadım ağrı kesici içtim. Ağrılarım azaldı.
Geçmiş olsun canım yaa bol bol limon hastalık bir geldimi sürecini tamamlamadan çıkmıyor.

baya güzel vermissin
Sağol canım bu benim için az bile eğer evde oturmayıp çalışıyor olsaydım en az 4 kilo giderdi benden.Resmen karatayle beslenmeye başladım.Vücut besin yüzü görüyor zavallı önceden hep tatlı ruzlu geçiştiridim.

Teşekkür ederim ablacım bende kendime devamını dilerim.

Bu arada listeyi yapayımmı.

çok geçmiş olsun.benim iştahımı diş ağrısı da durdurmuyor.

Geçmiş olsun canım yaa bol bol limon hastalık bir geldimi sürecini tamamlamadan çıkmıyor.

Sağol canım bu benim için az bile eğer evde oturmayıp çalışıyor olsaydım en az 4 kilo giderdi benden.Resmen karatayle beslenmeye başladım.Vücut besin yüzü görüyor zavallı önceden hep tatlı ruzlu geçiştiridim.

Teşekkür ederim. İlaç içmem içmem dedim ama sonunda yenildim.

geçmiş olsun canım doktora gittin mi

salatalık kısın yok canım
kahvaltıda zeytini yağın içinde yersen hem tok tutar hem enerjı verır,,,doyana kasdar ye zayıflayamam az yıyeyım deme

trans yaga donmustur yumurtalar,,,yağ tüketmeye çalısın tok tutsun

yağ yersen hem tok tutar hem enerjı verır

kahvaltıyı tam yapın
ah ah ben size ne diyeyim kalkınca ilk iş kkk hazırlamaya çalısın o sırada agzına bır lokma at hazırlamaya devam et
Teşekkür ederim. Gittim, ağrı kesici, öksürük şurubu verdi. Birde kendim probiyotik aldım. 5 tanesini anneme, 5 tanesini kendime ayırdım. Pahalıymış. Annemin bağırsaklarına iyi gelir belki.

leslie 5 mil onu yapıyorum plates için erken değil mi arkadaşım kilo vermem gerek kilo verdım ve sarkma oldu 20 kılo verdım şimdi de 10 kılo vermem gerek ama platesi kılo verme bıtınce sıkılaşmak için yap dıye söylediler kafam karışmadı desem yalan olur
Kimisi ikisini birlikte yapın diyor, kimisi de kilo verince. Ama çok kilo olunca önce biraz kilo vermek gerekiyor. Artık başlayabilirsiniz bence. seraym seraym ne diyorsun bu konuda.

Yarın dişçiye gideceğim. Bir dolgu dişimde soğuk hassasiyeti var. Diğerindede dolgulu dişle diğer diş arasına yiyecek kaçıyor ağrı oluyor.

kedicim geçmiş olsun . Allah şifa versin . d vitamini eksik demek ki :) yanımda olsan d vitamini diye basının etini yerdim .

ben notları almıstım yapayım sen tekrar ugrasma ..
haftaya sen yap canım

Salihacım geç de olsa yokluğumu farketmene sevindim Gül Hanım ve Arzuya da teşekkürler...
aslinda daha önce fark ettim ama yazıp sormak nasip olmadı . bi de bazen yazdıklarım gitmiyor tel kapanıyor felan sonra bi iş çıkıyor yazamıyorum.

Kimisi ikisini birlikte yapın diyor, kimisi de kilo verince. Ama çok kilo olunca önce biraz kilo vermek gerekiyor. Artık başlayabilirsiniz bence. seraym seraym ne diyorsun bu konuda.
Callenetics egzersizleri varya yada plates zayiflarkende sonrası içinde en uygun egzersizler. Kilolu bayanlarda yada kilo veren bayanlarda ağır negzersizler yapılmamalıdır.Dans,zumba bunların sakıncadan çok faydası vardır.

Back