Onunla ilgili birşey söylemedi. Mesela akşam 8'den sonra yenilmiyor. Eğer geç yatılırsa, gece geç saatlerde mutlaka acıkır insan, o zaman işte vücut kıtlık sinyali verir, bu yüzden çok geç olmadan yatmak en iyisi.benim de sorum var bu konuda 5. inci saatte leptin çalışıyor ya hangi saatte vücut açlık kıtlık sinyali verip gene yag depolamaya başlıyor yani maksimum kac saate kadar ac kalmalıyız böyle bir bilimsel veri var mı karatay bununla ilgili birsey soyluyor mu?
o ekmek karataya ekmegıydı bu ne kedı cık acmalarSabah çok güzel, doyurucu bir kahvaltı yaptım. Ünnem misafir gelecek diye açma yaptı, ama gelemediler. Ben de 3 dene yedim. Kendi yaptığım kefirle. Ardından açmanın zararını azaltayım diye, sebze suyu sıktım.
Eki Görüntüle 1435612 Eki Görüntüle 1435611 Eki Görüntüle 1435613
sen dagıttın bız toplayacagız canım oyle gıtmek yokgülcüm aslında bildiklerimi hatırlamak yanlışları görüp kurtulmak için geldim aranıza ama dağıttım iyice sizinde motivenizi etkilemekten korkuyorum. valla eğer gitmem hayırlıysa hiç çekinmeden söle kimseye zararım dokunsun istemem. dün den beri dağıttım tartı da artı çıkınca. bu gun toparlanmaya çalışıyorum. sözünü dinlicem sanırım karatay kitabıını tekrar okuma zamanı geldi. unuttuklarımı hatırlamam lazım
kahvaltı ıyı olmus
ara derken 5 saat gectıkten sonra mı canım yazarken saatlerıde yazarsanız yorumlamak daha kolay olur
canım meyve ve gun kurusu aynı anda yenmıyor ıkısıde meyve sonuctaBu arada sabah uyaninca 2 gun kurusu 1 büyük bardak su
Kahvaltı 10:30da yaptim 09:15 te uyandım cocukla ancak o saati buluyor: (
2 zeytinyağında kısık ateşte kapak kapatarak pisirdigim yumurta
5 Zeytin (zeytinim bitiyor pazartesi dogal zeytin alabiliyorum o yuzden az yedim: )
Peynir
Tere
1 fincan badem
Havuç zeytinyagli, 1 dilim elma
1 çay kaşığı tereyağı
Az onca sade türk kahvesi içtim
yapma canım ya ınsulın dırencını dusunSlm kizlar ben dun izmirin mesur pirincli yaprak sarmasi yesin acaba su tutarmi tek kacamak bu sislik yaparmi
canım hıkayemı karatay kıtabı ıcın gonderdım kıtap cıkınca gorursun :) fa ce book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz da var canımAy gulcum senin hikayen varmi link atsana. Ben gibi 5 ay gr vermemissin ee sonrasi nasildi merak ettim
canım zorda kalıp yedıgın zaman yanına yazkı yanlıs yedın sanmayayımGül Hanım öğlen yemeği kötü oluyor diyince kuruyemiş taşıyın yanınızda Canan hoca da öyle yapıyor demiştiniz ben o yüzden öğlen yemeği kötü olunca özellikle böyle yapıyorum şaşırdım ne yapacağımı
kacamak yaptıgın surece karatay yapmıs olmuyorsun canım 4 kg kolay gıder sonra kaçamaklar cogalır f-gerı alırsınbugün başlayalı bir hafta oldu fakat arada kaçırdım ama yine de dikkat ettm sabah kahvaltım hep aynıydı kkk...
sanırım 60.3 le başladım şimdi 59.4 üm .
o kadar kaçamağa rağmen iyi bnc yani en azından kendimi hafiflemiş hissediyorm.
devam etcem yavaş da olsa 1 ayda 4 kg vermek istiyorm bakalım...
mutluyum kilo veriyorm...:)
bu yolda devam edelim hep birlikte!
hatalar cıkıyor ortaya bundan sonra yokBEN ÇOK SAKIZ ÇİĞNERİMMMM ŞEKERSİZZZZZZ
canım kahvaltını tam yapsan devamı gelecek hep eksıkbız az yemıyoruz doyana kadar yıyoruzBen de devam ediyorum.Sabah 7-8 zeytin 4 dilim peynir 10 adet kabuklu yer fistigi.Sekersiz cay ictim bir de haslanmis yumurta sarisi.Bugun kahvaltiyi gec yaptigim icin 2 ogun yiyecegim.Ama benim motivasyonum ciddi anlamda dustu cunku aksamlari tartida ayniyim sabah ac karnina tartilmadim ama bu gidisle onda da bir degisiklik olmayacak gibi.Bir yandan bozmak istemiyorum ilk defa bir diyeti 1 hafta bozmadan goturdum ama bir yandan da motivasyonum dustu cunku hic kilo veremedim sanirim.Kilo veremeyeceksem bu kadar kismam gereksiz cunku normal yememle de kilomu koruyabiliyordum zaten.
tahın helvası da yeseydın canımBugün mükellef bir kahvaltı yaptım ka vurmalı omlet peynir zeytin ceviz maydanoz peynir topları turp akşam yemeği 6 30 da yenildi az bişey balık salataa azıcık acıktım fazla yiyemedim
canım biliyorum dediklerini benim zaten d vitamini ve demiri düşük omega 3 ü bilmiyorum ondan da oluyor bi de tiroid bunlardan veremiyorum d vitamini iğnesi olsam fakat şu ara izin alamam biraz bekliyorum ama aklımdaarkadaşlar zezeee sen hiç tahlil yaptirdin mi? omega 3, dvitamini ve demir eksikliği de kilo vermeye engelmis...
Ben yapabilirim sizin ki kadar güzel olmayabilir amayarın listemizi hangi gönüllü cıtırımız yapmak ıster acaba
Bu çok hoşuma gitti :) :) teşekkür canımHerkese iyi aksamlar
Bildirim yaomiyorum amasizi surekli okuyorum
Bi kac kisi kilo veremedigini yazmis
2 haftadir bende kilo veremedim
Cok moralim bozuldu acikcasi hatta gittim pasta aldim yedim
Ama sonra kitaba bidaha goz atinca hatirladim, hoca ilk haftalarda kilo verilmemesinin normal oldugunu kitapta yazmis.. Simdi bastan basladim, kacamak yok, tartiyi sakladi annem tartilip moral bozmak da yok.. Hatta uzun bi sure 15-20 gun tartilmamayi dusunuyorum .. Kilo veremiyenler kitabin ilk kisimlarini tekrat okuyabilirler.. Sevgiler herkese
Ben tesekkur ederimBu çok hoşuma gitti :) :) teşekkür canım
ekmek oldugu icin karatay olmamis caninMerhaba hanımlar.
Tam 1 haftadır Karatay diyetindeyim.
Yarın sabah tartılcam ama kendimi kilo almış gibi hissediyorum.
En çok bugün abarttım çok yeme açısından.
Menüme yorum yapar mısınız bozmaya niyetim yok ama morale ihyacım var.
Sabah: 1 dilim kızarmış tost ekmeği üzerine bir tatlı kaşığı tereyağ, 1 haşlanmış yumurta, 7 badem, 1 dilim peynir
12:30 - 1 kase brokoli çorbası, 1 kase mercimek çorbası
17:30 - 1 kaseden az mercimek çorba, 1 tabak kıymalı karnabahar graten, 1 tabak çiğ kereviz salatası (yoğurtlu, havuçsuz)
Ekmeğe kızmayın lütfen evde pek kahvaltılık kalmayınca bi de çok canım çektiğinden yedim incecikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?