• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

fkb :) biz eskiden ankarada da oturduk . metro felan ozlemisim ankarayi :) araba da yoktu metroya binerdik biz de ...

kolay gelsin Allah zihinacikligi versin

benim de sorum var bu konuda 5. inci saatte leptin çalışıyor ya hangi saatte vücut açlık kıtlık sinyali verip gene yag depolamaya başlıyor yani maksimum kac saate kadar ac kalmalıyız böyle bir bilimsel veri var mı karatay bununla ilgili birsey soyluyor mu?
Onunla ilgili birşey söylemedi. Mesela akşam 8'den sonra yenilmiyor. Eğer geç yatılırsa, gece geç saatlerde mutlaka acıkır insan, o zaman işte vücut kıtlık sinyali verir, bu yüzden çok geç olmadan yatmak en iyisi.

Sabah çok güzel, doyurucu bir kahvaltı yaptım. Ünnem misafir gelecek diye açma yaptı, ama gelemediler. Ben de 3 dene yedim. Kendi yaptığım kefirle. Ardından açmanın zararını azaltayım diye, sebze suyu sıktım. :KK48:

Eki Görüntüle 1435612 Eki Görüntüle 1435611 Eki Görüntüle 1435613
o ekmek karataya ekmegıydı bu ne kedı cık acmalar:KK11::KK11:
gülcüm aslında bildiklerimi hatırlamak yanlışları görüp kurtulmak için geldim aranıza ama dağıttım iyice sizinde motivenizi etkilemekten korkuyorum. valla eğer gitmem hayırlıysa hiç çekinmeden söle kimseye zararım dokunsun istemem. dün den beri dağıttım tartı da artı çıkınca. bu gun toparlanmaya çalışıyorum. sözünü dinlicem sanırım karatay kitabıını tekrar okuma zamanı geldi. unuttuklarımı hatırlamam lazım :KK60:
sen dagıttın bız toplayacagız canım oyle gıtmek yok
kahvaltı ıyı olmus

ara derken 5 saat gectıkten sonra mı canım yazarken saatlerıde yazarsanız yorumlamak daha kolay olur:KK66:

Arayı kahvaltıdan 5 saat geçtikten sonra iş yerinde yedim ama akşama 3 saat kalmıştı: ( açlık hissetmemek gerektiği icin yedim :KK43:

Gül abla ben dun dayanamadım tartildim pazartesiye göre 500 gram fazla çıktım: (( çok üzüldüm nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
Aslinda çok sıkı uyguluyorum hiç bozmadim ama bilmeden birşeyleri yanlış mı yaptım acaba bilmiyorum,aslında hiç bozmadim çok sıkı uyguluyorum ama 2 gun açlık hissettim siz uyarınca yedim birşeyler, bide 3 gun iyi su icemedim disardaydim : (( yada yanlış saatlerde mi yedkm acaba hiç bilmiyorum: (( asla karataydan vazgeçmeye niyetim yok etrafimdaki herkes bana karşı ciksada. . Bu kilolar oyle yada böyle gidecek inşallah:)) kendimle inatlaşıyorum resmen boşuna direnme vücudum bu kilalar gidecek ve ben kazanacağım diye kendimle kavga ediyorum valla: )
Bana yardim edin lutfen onerilere açiğim neyi yanlış yapıyorum: ([/QUOTE]
canım bazen stresten de fazlalık our ıncekı gun yedıgın yıyecekten olur takma kayafa kacamak yapmadıkca
Bu arada sabah uyaninca 2 gun kurusu 1 büyük bardak su
Kahvaltı 10:30da yaptim 09:15 te uyandım cocukla ancak o saati buluyor: (
2 zeytinyağında kısık ateşte kapak kapatarak pisirdigim yumurta
5 Zeytin (zeytinim bitiyor pazartesi dogal zeytin alabiliyorum o yuzden az yedim: )
Peynir
Tere
1 fincan badem
Havuç zeytinyagli, 1 dilim elma
1 çay kaşığı tereyağı

Az onca sade türk kahvesi içtim
canım meyve ve gun kurusu aynı anda yenmıyor ıkısıde meyve sonucta
Slm kizlar ben dun izmirin mesur pirincli yaprak sarmasi yesin acaba su tutarmi tek kacamak bu sislik yaparmi
yapma canım ya ınsulın dırencını dusun
Ay gulcum senin hikayen varmi link atsana. Ben gibi 5 ay gr vermemissin ee sonrasi nasildi merak ettim
canım hıkayemı karatay kıtabı ıcın gonderdım kıtap cıkınca gorursun :) fa ce book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz da var canım

Ben bugün yediklerimi yazmıyorum, iyi şeyler yemedim ama hep saat 4-5 en geç 6 gibi yemeyi kesiyorum. Bugün annemin doğum günüydü, ben de eve geç geldiğim için 8'i geçerken pasta yedim. Özel gün olduğu için, ardından sirkeli su içtim.
Karbonatlı su içeceğim.
Dün köy yumurtası buldum bir yerden, bir tanesi kırılmıştı getirirken akşam yemeğinde yedim, tereyağla çevirip, tadı güzeldi, peynir gibi, galiba iyi yumurta. Balıkesirden getiriyorlarmış. Kaç aydır, yumurtadan tad alamıyordum, bu yumurtanın tadını sevdim.
Birde kabuklu ceviz aldım, aynı yerde.

Gül Hanım öğlen yemeği kötü oluyor diyince kuruyemiş taşıyın yanınızda Canan hoca da öyle yapıyor demiştiniz ben o yüzden öğlen yemeği kötü olunca özellikle böyle yapıyorum şaşırdım ne yapacağımı :KK43: :KK43:
canım zorda kalıp yedıgın zaman yanına yazkı yanlıs yedın sanmayayım
bugün başlayalı bir hafta oldu fakat arada kaçırdım ama yine de dikkat ettm sabah kahvaltım hep aynıydı kkk...
sanırım 60.3 le başladım şimdi 59.4 üm .
o kadar kaçamağa rağmen iyi bnc yani en azından kendimi hafiflemiş hissediyorm.
devam etcem yavaş da olsa 1 ayda 4 kg vermek istiyorm bakalım...
mutluyum kilo veriyorm...:)
bu yolda devam edelim hep birlikte!
kacamak yaptıgın surece karatay yapmıs olmuyorsun canım 4 kg kolay gıder sonra kaçamaklar cogalır f-gerı alırsın
BEN ÇOK SAKIZ ÇİĞNERİMMMM ŞEKERSİZZZZZZ
hatalar cıkıyor ortaya bundan sonra yok
Ben de devam ediyorum.Sabah 7-8 zeytin 4 dilim peynir 10 adet kabuklu yer fistigi.Sekersiz cay ictim bir de haslanmis yumurta sarisi.Bugun kahvaltiyi gec yaptigim icin 2 ogun yiyecegim.Ama benim motivasyonum ciddi anlamda dustu cunku aksamlari tartida ayniyim sabah ac karnina tartilmadim ama bu gidisle onda da bir degisiklik olmayacak gibi.Bir yandan bozmak istemiyorum ilk defa bir diyeti 1 hafta bozmadan goturdum ama bir yandan da motivasyonum dustu cunku hic kilo veremedim sanirim.Kilo veremeyeceksem bu kadar kismam gereksiz cunku normal yememle de kilomu koruyabiliyordum zaten.
canım kahvaltını tam yapsan devamı gelecek hep eksıkbız az yemıyoruz doyana kadar yıyoruz

Ben kiloma pek bakmıyorum, dün açmayı yiyince annemle dışarıya çıktık, ben de peşine takıldım. 2 saat yürüdük, gideceğimiz yere yürüyerek gittik, yumurtamı, cevizimi de öyle buldum.
Eve gelince annem tartıl dedi. 46 çıktı kilom, ama son zamanlarda 45'lerdey di. Ama yağdan dolayı değil, çünkü 8 kg. dumbell ile squat yapıyorum. Kaslarım gelişti zaten. Çok belirgin olmasa da gelişti. Beden olarak kalınlaşmamışım zaten. Bence herkes beden ölçülerini alsın, çünkü vücutta bazen ödem, şişkinlik oluyor. 46 çıktığımda da zaten mide doluydu. Tartıyı çok takmamak gerekiyor. Keşke yağ, kas oranımı ölçtüreceğim bir yer bulabilsem. Sağlık ocaklarında olsaydı keşke.

Merhaba hanımlar.
Tam 1 haftadır Karatay diyetindeyim.
Yarın sabah tartılcam ama kendimi kilo almış gibi hissediyorum.
En çok bugün abarttım çok yeme açısından.
Menüme yorum yapar mısınız bozmaya niyetim yok ama morale ihyacım var.

Sabah: 1 dilim kızarmış tost ekmeği üzerine bir tatlı kaşığı tereyağ, 1 haşlanmış yumurta, 7 badem, 1 dilim peynir

12:30 - 1 kase brokoli çorbası, 1 kase mercimek çorbası

17:30 - 1 kaseden az mercimek çorba, 1 tabak kıymalı karnabahar graten, 1 tabak çiğ kereviz salatası (yoğurtlu, havuçsuz)

Ekmeğe kızmayın lütfen evde pek kahvaltılık kalmayınca bi de çok canım çektiğinden yedim incecikti.

arkadaşlar zezeee sen hiç tahlil yaptirdin mi? omega 3, dvitamini ve demir eksikliği de kilo vermeye engelmis...
canım biliyorum dediklerini benim zaten d vitamini ve demiri düşük omega 3 ü bilmiyorum ondan da oluyor bi de tiroid bunlardan veremiyorum d vitamini iğnesi olsam fakat şu ara izin alamam biraz bekliyorum ama aklımda

Bugün çok güzel geçti sabah güzel bir kahvaltı dan sonra alışveriş yaptım kendime sonra pazara gittik eve geldim köfte yaptım dolaba attım mantı açtım dolaba attım ( eşim çok seviyor ona yaptım yanlış anlaşılmasın :) ) kızıma köy tavuğu pişir dim yarına kuru fasulye yaptım akşama da balık sonra 40 dk yürüdüm sonra yemek yendi çay gerisi bilindik şeyler dolu dolu geçti çok mutluyum : ) :)

Herkese iyi aksamlar
Bildirim yaomiyorum amasizi surekli okuyorum
Bi kac kisi kilo veremedigini yazmis
2 haftadir bende kilo veremedim
Cok moralim bozuldu acikcasi hatta gittim pasta aldim yedim
Ama sonra kitaba bidaha goz atinca hatirladim, hoca ilk haftalarda kilo verilmemesinin normal oldugunu kitapta yazmis.. Simdi bastan basladim, kacamak yok, tartiyi sakladi annem tartilip moral bozmak da yok.. Hatta uzun bi sure 15-20 gun tartilmamayi dusunuyorum .. Kilo veremiyenler kitabin ilk kisimlarini tekrat okuyabilirler.. Sevgiler herkese

Herkese iyi aksamlar
Bildirim yaomiyorum amasizi surekli okuyorum
Bi kac kisi kilo veremedigini yazmis
2 haftadir bende kilo veremedim
Cok moralim bozuldu acikcasi hatta gittim pasta aldim yedim
Ama sonra kitaba bidaha goz atinca hatirladim, hoca ilk haftalarda kilo verilmemesinin normal oldugunu kitapta yazmis.. Simdi bastan basladim, kacamak yok, tartiyi sakladi annem tartilip moral bozmak da yok.. Hatta uzun bi sure 15-20 gun tartilmamayi dusunuyorum .. Kilo veremiyenler kitabin ilk kisimlarini tekrat okuyabilirler.. Sevgiler herkese
Bu çok hoşuma gitti :) :) teşekkür canım

Bu çok hoşuma gitti :) :) teşekkür canım
Ben tesekkur ederim
Kitabin 22.sayfasi 3.. Paragraftan tam metni okuyabilirsiniz.. Ama ozetle diyorki once yag yapimi durur sonra bi sure duraganlik olur sonra da yag yakimi baslar diyor :)) kilo veremek cok motivasyon kirici ama ben bu diyeti daha oncede yaptim okuyunca hatirladim .. O zamanda once 300 gram kadar almis cikiyodum sonra hizla kilo vermeye baslamistim.. Simdi moralimi topladim .. :))

Ekmek
Merhaba hanımlar.
Tam 1 haftadır Karatay diyetindeyim.
Yarın sabah tartılcam ama kendimi kilo almış gibi hissediyorum.
En çok bugün abarttım çok yeme açısından.
Menüme yorum yapar mısınız bozmaya niyetim yok ama morale ihyacım var.

Sabah: 1 dilim kızarmış tost ekmeği üzerine bir tatlı kaşığı tereyağ, 1 haşlanmış yumurta, 7 badem, 1 dilim peynir

12:30 - 1 kase brokoli çorbası, 1 kase mercimek çorbası

17:30 - 1 kaseden az mercimek çorba, 1 tabak kıymalı karnabahar graten, 1 tabak çiğ kereviz salatası (yoğurtlu, havuçsuz)

Ekmeğe kızmayın lütfen evde pek kahvaltılık kalmayınca bi de çok canım çektiğinden yedim incecikti.
ekmek oldugu icin karatay olmamis canin

Back