Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sevgili berkuras karnin ne zaman aç olur ve sen de bi şeyler yemezsen kıtlık sinyali gidiyor. yani saatle alakalı değil bazen 1saatte acikirsin yine mesaj gider kimi zaman da 6-7saat acikmazsin . tokluk hissetmek gerek püf noktası bu ... :) onun için de doğru şeyler yemek lazım ..

sev

Ben de devam ediyorum.Sabah 7-8 zeytin 4 dilim peynir 10 adet kabuklu yer fistigi.Sekersiz cay ictim bir de haslanmis yumurta sarisi.Bugun kahvaltiyi gec yaptigim icin 2 ogun yiyecegim.Ama benim motivasyonum ciddi anlamda dustu cunku aksamlari tartida ayniyim sabah ac karnina tartilmadim ama bu gidisle onda da bir degisiklik olmayacak gibi.Bir yandan bozmak istemiyorum ilk defa bir diyeti 1 hafta bozmadan goturdum ama bir yandan da motivasyonum dustu cunku hic kilo veremedim sanirim.Kilo veremeyeceksem bu kadar kismam gereksiz cunku normal yememle de kilomu koruyabiliyordum zaten.

sağol saliha, ama en az 5 saat acıkmadan durabilecek sekilde yememiz lazım ki leptin salgılansın değil mi?
insülini yükseltecek seyler yersek glisemik indexi yuseksek gıdalar 1 saatte de acıkırız bu durumda yemezsek gene açlık sinyali gidip ag depolama baslar değil mi?

amaç 5 saatte acıktırmayacak seyleri tüketebilmek sanırım

FKB acaba verecek kilon yok mu? yani zaten vücudunda fazla yağ tyok mu acaba?

bence akşamları hiç tartılma aksam tartılmaları hep moral bızucu olmuştur bende
ben sabahları ac karnına tuvaletede gittikten sonra dus öncesi giysisiz tartılıyorum her zaman o zaman daha tutarlı oluyor souclar açıkçası aslında buyuk abdestine çıkamadıysan bile farkediyor. yediklerinde odem yapıcı seyler varsa o da farkettiriyor
1 haftada sonuç almaya değil uzun vadede sonuç almaya odaklanman lazım yoksa sende olduğu gibi motivasyonu hemen düşer böyle.
örneğin ben temmuzda başlamıştım 106 kılo idim şimdi 99 lardayım ama 2 aydır doğru duzgun yapmadım verdiğim birkaç kıloyu da almış oldum arada.
şimdi tekrar başladım bu hafta pek iyi gitmedi açıkçası ama sene sonuna kadar 85 civarı hedefim inşallah

evet canım. canan hoca acikinca yesinler doyunca yemeği bıraksınlar diyor. yolda felan acikirsan da çikolata vs yemek yerine badem felan yemek lazım . bir de canan hoca açlık v susuzluk merkezi beyinde yanyanadir demişti bazende acikinca önce su icsinler diyor .su içinde

size biraz yediklerimden bahsedeyim
tam olarak kkk yapamıyorum ama o da olacak adaptasyon dönemindeyim desem daha doğru
bu arada tas devri diyeti kitabını da aldım onu da okuyacağım

hafta içi perşembe gunu iş ziyarreti sebeiyle diyetim bozuldu.
dun kuçuk oğlusumun doğumgunu vardı yine kaçtı
ama bundan sonra durmak yok yola devam inşallah.

sabah oğluşlarımla kahvaltı yaptım tereyağında yumurta kırdım buyuk oğlumla (5 yasında) yedik kucuğu(4 yasında) sadece peynir ve tahin pekmez yiyor ağzına yumurta sokmuyor nasıl alıştıracağım bilemiyorum
peynir zeytin yedim yeşilliğim yoktu yiyemedim sekersiz cay içtim

oğlen de et salata ve yoğurt yiyeceğim 15 gibi yiyeceğim kahvaltıyı 10 da yaptım cunku 20 de de hafif birsey yiyip kapatırım gunu sanırım

Canim benim verecegim 2 kilo.Yani haftada bir kilo versem 2 hafta yapmam yeterki gelirdi.52 kiloyum sabah ac karnina.Ama bir hafta az yedim bir haftadir da karatay yapiyorum hala ayniyim.Normal yemek yesem de ayni kaliyorum zaten cok asiri yiyen biri degilim.Oyle olunca da meyveyi kes ekmegi kes hamurisi borek makarna tost patates agzima vurmadim vs ne biskuviler cekti canim markette dokunmadim ya da cikolatalar ben bu kadar kismisken ayni kalmak moral bozuyor.Aksamlari da 53.5 falan cikiyordum hala oyleyim normalde 52leri gormem lazimdi aksam.Yani 1.5 kilo bile insem sabah ac karnina 52 ediyor zaten 52.3 le diyete basladim.Bi yerde hata yapiyorum ya da spor yapmadan diyetle kilo veren bir bunyem yok sanirim benim ama spor yapacak da vaktim yok derslerim agir surekli ders calisiyorum.Devam ediyorum ama istahim kalmadi bakalim sali sabah kac cikacam.

Son düzenleme:
FKB acaba verecek kilon yok mu? yani zaten vücudunda fazla yağ tyok mu acaba?
Canim ben hep 50-51 arasiydim canim ne cekse de yerdim.Kilo vereyim dusuncem yoktu.Subat tatilinde nasilsa almiyorum diye yedim ama biraz fazla yedim sanirim.Oyle olunca 52-53ten asagi inemez oldum kotlarim sıkiyor hafif.Onlari vermek amacim 40lara dusmek degil yani.Aldigim 2 kiloyu vermek.Ben bi yerde yanlis yapiyorum sanirim ya da sporsuz vucudum yakmiyor benim.Cunku babam genel hatlariyla uyarak bile 10 kilo verdi benim kadar kati da uygulamiyor.Bende bir sorun var ama cozemedim.

Fkb hareketsizlik olabilir . okula felan giderken nadil gidiyorsun. araba ise uzak yere park et, dolmuş vs ise önceki durakta inip yurusen .. asansör yerine merdiven kullansan bile hareket olmuş olur.

canım ben de seninle aynı durumdayım 3 kilo versem yeter dediğin gibi ben de normal yesem de bu kiloda yım kilosu korur um ama doğumdan kalan 3 kilo yapıştı gitmiyor bi de haşimato hastası yım senior iyi anlıyorum :) :)

Sakız çiğnemek bile zayıflamanıza engel.
Şunu hiç unutmayın aralarda bir şey yemeyip ağzınıza şekersiz denen tatlandırıcılı sakızlardan bile atmış olsanız beyin “bu şeker yedi” sinyalini göndererek insülin salgısını başlatacak ve o anda leptin hormonunuz faaliyette ise faaliyetine son verip yerini insüline bırakmış olacaktır. İki öğün arasında size ikram edilen en ufak bir nesneyi leptin hormonunuzun salgılanmasının devam etmesini istiyorsanız lütfen yemeyin. Biz pazarda peynir bile tatmıyoruz ki leptin devre dışı kalmasın.

canım önemli değil hep beraber kilo veririz inşş

arkadaşlar zezeee sen hiç tahlil yaptirdin mi? omega 3, dvitamini ve demir eksikliği de kilo vermeye engelmis...

Fkb hareketsizlik olabilir . okula felan giderken nadil gidiyorsun. araba ise uzak yere park et, dolmuş vs ise önceki durakta inip yurusen .. asansör yerine merdiven kullansan bile hareket olmuş olur.
Canim metroyla gidiyorum.Evden metroya bi 10 dk yuruyorum metrodan da okula 5 dk metroya in bin yarim saatlik hareket ancak oluyor.Bir de daha cok kutuphaneye gidip ders calistigim icin hareketsizim mecburen.Yaz olsa spor yaparim cikarim yururum falan ama ankarada su an pek mumkun degil bu bir de tabi cok calisiyorum zaman ayiramam.Neyse bakalim yine de devam edecem en azindan ekmek , hamurisi vs gibi seyleri az yeme aliskanligini kismen edinmis oldum.Normalde 3 dilim yiyeceksem artik bir dilim yer doyarim gibi geliyor.Bir de sanirim adet olacagim onun da siskinligi olabilir biraz , bel agrilarim basladi cunku.

Ekmeksiz menemen hiç güzel olmuyor. Hala sevemedim, belki yumurtası daha bol olursa yenilebilir. En son menemen yediğimde halk ekmeğin ekşi mayalı tam buğday ekmeğiyle yemiştim, o zaman daha lezzetli oldu ama yememek daha iyi tabi. Kilo verince arada en yenilebilecek ekmekle yenilebilir. Ben de o ekmeği seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…