aramıza hosgeldınızMerhaba hanımlar.
Tam 1 haftadır Karatay diyetindeyim.
Yarın sabah tartılcam ama kendimi kilo almış gibi hissediyorum.
En çok bugün abarttım çok yeme açısından.
Menüme yorum yapar mısınız bozmaya niyetim yok ama morale ihyacım var.
Sabah: 1 dilim kızarmış tost ekmeği üzerine bir tatlı kaşığı tereyağ, 1 haşlanmış yumurta, 7 badem, 1 dilim peynir
12:30 - 1 kase brokoli çorbası, 1 kase mercimek çorbası
17:30 - 1 kaseden az mercimek çorba, 1 tabak kıymalı karnabahar graten, 1 tabak çiğ kereviz salatası (yoğurtlu, havuçsuz)
Ekmeğe kızmayın lütfen evde pek kahvaltılık kalmayınca bi de çok canım çektiğinden yedim incecikti.
massallah canım sen karatay yapmıyorsun ki tabiiki kılo alırsın
tost yapıyorsun transa yagları yukluyorsun
ekmek alıpr seker ve zehırı yukluyorsun kızmayıj dıyorsun ama her kaçamak ınsulını basa dondururu ve zayıflayamazsın size kucucuk gelen vucuda buyuk gelır
brokolıde un varmıydı
Bugün çok güzel geçti sabah güzel bir kahvaltı dan sonra alışveriş yaptım kendime sonra pazara gittik eve geldim köfte yaptım dolaba attım mantı açtım dolaba attım ( eşim çok seviyor ona yaptım yanlış anlaşılmasın :) ) kızıma köy tavuğu pişir dim yarına kuru fasulye yaptım akşama da balık sonra 40 dk yürüdüm sonra yemek yendi çay gerisi bilindik şeyler dolu dolu geçti çok mutluyum : ) :)
baslarda oyle seyler olur kafaya takmayınHerkese iyi aksamlar
Bildirim yaomiyorum amasizi surekli okuyorum
Bi kac kisi kilo veremedigini yazmis
2 haftadir bende kilo veremedim
Cok moralim bozuldu acikcasi hatta gittim pasta aldim yedim
Ama sonra kitaba bidaha goz atinca hatirladim, hoca ilk haftalarda kilo verilmemesinin normal oldugunu kitapta yazmis.. Simdi bastan basladim, kacamak yok, tartiyi sakladi annem tartilip moral bozmak da yok.. Hatta uzun bi sure 15-20 gun tartilmamayi dusunuyorum .. Kilo veremiyenler kitabin ilk kisimlarini tekrat okuyabilirler.. Sevgiler herkese
sağlıklı beslenmek onemlı olan kg vermekte yan etkısı bonusumuz
olsun canım bızde onu kedi83 un yaptıgından kopyalıyoruz..şimdiden ellerine sağlık canımBen yapabilirim sizin ki kadar güzel olmayabilir ama
o 58.000 ıcınde bende varım dun hocayı dınledıkten sonra degıstrıdım. benım gruptakılerde degıstırdılerİyi geceler kizlar yazaniyorum buraya ama hep okuyorum yarini iple cekiyorumm merak ediyorum kilo verip vermedigimi dur bakalim ne olucak bu tempoda vermemem munkun degil gibi gozukuyor ama pirinc disinda karataya uygun besleniyorum bide yumurta yiyemiyodum artik yagli lor bol pulbiberli yapiyorum nefis oluyo yarin canan hocanin dogum gunuymus 58bin kisi canan hocanin resmini koycakmis profiline bizde yapsakya super olur neyse yatin bildirimlerinizi bekliyorum insallah bolca kilo vermisizdir bu arada spor yapamadigim icin xok yumusadi etlerim buda beni rahatsiz ediyo beni goren sasiriyoo sana neoldi diye esim bile kacamak yapmama firsat birakmiyo demekkki bu is onunda hosuna gitti kilom rahatsiz olsugunu hic bor gun dile getirmedi ama oluyomua megeroptum siZi baya uzun bir msj oldu sıkılmadan okursunuz umarim mucuxxxx
leptın ıcın en gec 12 de yatmak lazım canımSu saat oldu ben hala uyumadim..........leptin calisiyomu acaba aclik yok yemek 18:30da bitirdim sabahla aksam arasi cok borakamiyorum ama aksami erken bitiriyorum yemek olayini dun ve bugun suya baya yuklendim odemleri atmak icin bu hafta 68leri gormek istiyorum insallah