Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İyi geceler kizlar yazaniyorum buraya ama hep okuyorum yarini iple cekiyorumm merak ediyorum kilo verip vermedigimi dur bakalim ne olucak bu tempoda vermemem munkun degil gibi gozukuyor ama pirinc disinda karataya uygun besleniyorum bide yumurta yiyemiyodum artik yagli lor bol pulbiberli yapiyorum nefis oluyo yarin canan hocanin dogum gunuymus 58bin kisi canan hocanin resmini koycakmis profiline bizde yapsakya super olur neyse yatin bildirimlerinizi bekliyorum insallah bolca kilo vermisizdir bu arada spor yapamadigim icin xok yumusadi etlerim buda beni rahatsiz ediyo beni goren sasiriyoo sana neoldi diye esim bile kacamak yapmama firsat birakmiyo demekkki bu is onunda hosuna gitti kilom rahatsiz olsugunu hic bor gun dile getirmedi ama oluyomua megeroptum siZi baya uzun bir msj oldu sıkılmadan okursunuz umarim mucuxxxx

Su saat oldu ben hala uyumadim..........leptin calisiyomu acaba aclik yok yemek 18:30da bitirdim sabahla aksam arasi cok borakamiyorum ama aksami erken bitiriyorum yemek olayini dun ve bugun suya baya yuklendim odemleri atmak icin bu hafta 68leri gormek istiyorum insallah

Merhaba karatay çıtırcıkları ben geldim 86 ile bıraktım burayı 95 le geri geldim .Çok utanıyorum söylerken ama maalesef irademin zayıflığı beni tamamiyle ele geçirdi diyebilirm.Bu gün tekrardan start dedim ilk günüm sabah acıkmadım yumurta iyi tutuyor beni ama şu an açlıktan ölüyorum hatta açlıktan uyku bile tutmuyor diyebilirim.Bir süt içip yatsammı acaba.Neyse bende burdayım artık.Ya benim gündüzlerimde problem yokta gece olayı canımı sıkıyor.
KEDİCİM VE GÜL ABLACIM BENİ DÖVEBİLİRSİNİZ HAKETTİM BEN BUNU.

Herkese iyi geceler ....

Günaydın
Bu haftam cok kötü gecti bayi ziyareti oğlumun doğumgünü kacamaklar oldu hatta sabah bayagı artıda cıktım
Bu hafta daha iyi olacak 100,8 kılom

Sabah yumurta peynir zeytin dereotu ceviz gün kurusu yedim bol su içtim
Günümüz kaçamazsın geçsin inşallah

Sakız çiğnemek bile zayıflamanıza engel.
Şunu hiç unutmayın aralarda bir şey yemeyip ağzınıza şekersiz denen tatlandırıcılı sakızlardan bile atmış olsanız beyin “bu şeker yedi” sinyalini göndererek insülin salgısını başlatacak ve o anda leptin hormonunuz faaliyette ise faaliyetine son verip yerini insüline bırakmış olacaktır. İki öğün arasında size ikram edilen en ufak bir nesneyi leptin hormonunuzun salgılanmasının devam etmesini istiyorsanız lütfen yemeyin. Biz pazarda peynir bile tatmıyoruz ki leptin devre dışı kalmasın
ARKADAŞLAR BEN Mİ YANLIŞ ANLIYORUM BURDA BAHSEDİLEN SAKIZ ŞEKERLİ YADA TATLANDIRICILI SAKIZLAR DEİL Mİ
ZARARSIZ OLANLAR FALIM YILDIZ NAZAR GİBİ SAKIZLAR DA ZARARLI MI

Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:61
Bu hafta:61
Fark: 0
Toplam fark:-18,900
Beden: 38
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
bu haftada sabit çıkarsam 5 gün boyunca akşamları balık yicem.Haftaya adet olma ihtimalim de var onu da atlatıyım ona göre durumum ne bakıcam.Mayısın sonuna kadar 56 oluyum istiyorum..
Bi de bişey sormak istiyorum kedi sporla ilgilendiği için ona soruyorum özellikle ben öğlen yemek yemiyorum ara öğün yapıyorum işten 5 de çıkıyorum 6da da sporum var.. yemek yeyip gidince çok kötü oluyorum enerjim olmuyo akşam 8 de yersem de çok geç oluyo bu konuda önerisi olan var mı??

şekersiz sakızlar da leptini bozuyor.. nazar falım gibi sakızlar da buna dahil :)

canım bazen stresten de fazlalık our ıncekı gun yedıgın yıyecekten olur takma kayafa kacamak yapmadıkca

canım meyve ve gun kurusu aynı anda yenmıyor ıkısıde meyve sonucta

yapma canım ya ınsulın dırencını dusun
canım hıkayemı karatay kıtabı ıcın gonderdım kıtap cıkınca gorursun :) fa ce book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz da var canım[/QUOTE]
öylemi hikayeni bulup okumak isterim o sayfayı aylardır takıp ediyorum zaten ama seni ve hikayeni nasıl bulacağım orda

günaydın güzeller
cumadan beri evde yoğunum ve spor da yapamadım biraz da cozuttum.tuum hafta sonu hareketli geçti ev işlerimle utu vs uğraştım. cumatresi gunu site sauna ve hamam gunumuzdu ogun akşam dinlendim biraz işte iyi geldi hamam sefası. menu yazmaya yuzum yok. martta geldi çattı napıcaz toparlanmak lazım dimi.

Hoşgeldin, geçen gün seni andım. Sizin oralardan malatya yöresel ürünler satan bir yerden, yumurta, ceviz aldım. Yaşlı bir amcayla, genç bir kız var. :)

Leptin için söylüyorsanız, leptine engel. Çünkü çiğnemeye başladığın an zaten leptin çalışmaya devam etmez.

Rumuz: minicooper2013
Başlangıç tarihi:06/02/2015
Başlangıç kilosu 76
Geçen hafta:73,6
Bu hafta:73,6
Fark: 0
Toplam fark:-2,4
Beden: 42~44
Spor: yürüyüş / leslie
Boy: 1,60
Hedef:ilk hedef 69kg sonra ödül kilom 63kg ve 3.hedefim 57kg son olarak en büyük hedefim inşallah 53kg olmak :)
Hayatımda hiç 58 kg' ın altına
düşmedim: (
Bu defa hedefim büyük ve karatayla bunu basaracagimi düşünüyorum ve inşallah karatay tarzı beslenme benim omur boyu sürdürmek istediğim beslenme tipi olacak: )
Bakalım hayırlısıyla hepimiz hedeflerimize ulaşırız inşallah: )

Bu arada bu hafta hic bozmadim ama aynı kalmışım: ( 2 ~3 gün Açlık yaşamıştım, çok spor yapamadım. Bu hafta spor dahil tam yapacağim inşallah: )

Kahvaltı
2 yumurta
Hellim peyniri
Turp, beyaz lahana salatası
Zeytinim yok
Badem (Çiğ)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…