- 19 Aralık 2014
- 730
- 1.107
- 138
- 35
Bendede oldu ilk etapt kuruyemiste yagliy sonra vucut alisiyoHanımlar lütfen yardımcı olun. Karatay sivilce yapar mı... Alnımda 1 haftadır normalde 1 tane çıkardı şimdi 4. çıktı....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede oldu ilk etapt kuruyemiste yagliy sonra vucut alisiyoHanımlar lütfen yardımcı olun. Karatay sivilce yapar mı... Alnımda 1 haftadır normalde 1 tane çıkardı şimdi 4. çıktı....
şekersiz sakızlar da leptini bozuyor.. nazar falım gibi sakızlar da buna dahil :)Sakız çiğnemek bile zayıflamanıza engel.
Şunu hiç unutmayın aralarda bir şey yemeyip ağzınıza şekersiz denen tatlandırıcılı sakızlardan bile atmış olsanız beyin “bu şeker yedi” sinyalini göndererek insülin salgısını başlatacak ve o anda leptin hormonunuz faaliyette ise faaliyetine son verip yerini insüline bırakmış olacaktır. İki öğün arasında size ikram edilen en ufak bir nesneyi leptin hormonunuzun salgılanmasının devam etmesini istiyorsanız lütfen yemeyin. Biz pazarda peynir bile tatmıyoruz ki leptin devre dışı kalmasın
ARKADAŞLAR BEN Mİ YANLIŞ ANLIYORUM BURDA BAHSEDİLEN SAKIZ ŞEKERLİ YADA TATLANDIRICILI SAKIZLAR DEİL Mİ
ZARARSIZ OLANLAR FALIM YILDIZ NAZAR GİBİ SAKIZLAR DA ZARARLI MI
AMA NEDEN ANLAMADIMşekersiz sakızlar da leptini bozuyor.. nazar falım gibi sakızlar da buna dahil :)
canım bazen stresten de fazlalık our ıncekı gun yedıgın yıyecekten olur takma kayafa kacamak yapmadıkcao ekmek karataya ekmegıydı bu ne kedı cık acmalar
sen dagıttın bız toplayacagız canım oyle gıtmek yok
Arayı kahvaltıdan 5 saat geçtikten sonra iş yerinde yedim ama akşama 3 saat kalmıştı: ( açlık hissetmemek gerektiği icin yedim
Gül abla ben dun dayanamadım tartildim pazartesiye göre 500 gram fazla çıktım: (( çok üzüldüm nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
Aslinda çok sıkı uyguluyorum hiç bozmadim ama bilmeden birşeyleri yanlış mı yaptım acaba bilmiyorum,aslında hiç bozmadim çok sıkı uyguluyorum ama 2 gun açlık hissettim siz uyarınca yedim birşeyler, bide 3 gun iyi su icemedim disardaydim : (( yada yanlış saatlerde mi yedkm acaba hiç bilmiyorum: (( asla karataydan vazgeçmeye niyetim yok etrafimdaki herkes bana karşı ciksada. . Bu kilolar oyle yada böyle gidecek inşallah:)) kendimle inatlaşıyorum resmen boşuna direnme vücudum bu kilalar gidecek ve ben kazanacağım diye kendimle kavga ediyorum valla: )
Bana yardim edin lutfen onerilere açiğim neyi yanlış yapıyorum: (
Hoşgeldin, geçen gün seni andım. Sizin oralardan malatya yöresel ürünler satan bir yerden, yumurta, ceviz aldım. Yaşlı bir amcayla, genç bir kız var. :)Merhaba karatay çıtırcıkları ben geldim 86 ile bıraktım burayı 95 le geri geldim .Çok utanıyorum söylerken ama maalesef irademin zayıflığı beni tamamiyle ele geçirdi diyebilirm.Bu gün tekrardan start dedim ilk günüm sabah acıkmadım yumurta iyi tutuyor beni ama şu an açlıktan ölüyorum hatta açlıktan uyku bile tutmuyor diyebilirim.Bir süt içip yatsammı acaba.Neyse bende burdayım artık.Ya benim gündüzlerimde problem yokta gece olayı canımı sıkıyor.
KEDİCİM VE GÜL ABLACIM BENİ DÖVEBİLİRSİNİZ HAKETTİM BEN BUNU.
Herkese iyi geceler ....Eki Görüntüle 1437482
gülcüm mevcut listeyi yayınlarsan ki ben herkesi henuz tanımıyorum ben yaparım listeyi. hatta alıntılama yöntemiyle herkes kendini ekleyebilir aslındayarın listemizi hangi gönüllü cıtırımız yapmak ıster acaba
Leptin için söylüyorsanız, leptine engel. Çünkü çiğnemeye başladığın an zaten leptin çalışmaya devam etmez.Sakız çiğnemek bile zayıflamanıza engel.
Şunu hiç unutmayın aralarda bir şey yemeyip ağzınıza şekersiz denen tatlandırıcılı sakızlardan bile atmış olsanız beyin “bu şeker yedi” sinyalini göndererek insülin salgısını başlatacak ve o anda leptin hormonunuz faaliyette ise faaliyetine son verip yerini insüline bırakmış olacaktır. İki öğün arasında size ikram edilen en ufak bir nesneyi leptin hormonunuzun salgılanmasının devam etmesini istiyorsanız lütfen yemeyin. Biz pazarda peynir bile tatmıyoruz ki leptin devre dışı kalmasın
ARKADAŞLAR BEN Mİ YANLIŞ ANLIYORUM BURDA BAHSEDİLEN SAKIZ ŞEKERLİ YADA TATLANDIRICILI SAKIZLAR DEİL Mİ
ZARARSIZ OLANLAR FALIM YILDIZ NAZAR GİBİ SAKIZLAR DA ZARARLI MI