• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah kahvaltım : 2 yumurtalı melemen
roka
15-20 zeytin
kaşar peyniri
fıstık
öğle yemeği daha yemedim acıkmadım ama
sanırım bu gun 2,5 öğün yaparım
sadece çorba işime geldi çorba aldım
ve fıstık yerim ve portakal yerim
kasar eskı kasarmıydı canım
canımmmmm meyve sabah olacak lutfen dıkkat edın sonra kg veremedım dıye uzulmeyın emegınız bosa gıtmesın

öğle yemeği:1 tabak et sote
salata şimdi de kuruyemiş yiyorumm
kuruyemısı sabah yeyın lutfen aralarda mecbır kalmadıkca yemeyın ...nıye sadece sabah denmıs ıkıye bolun denmemıs

kesinlikle katılıyorum ben de o kadar kaçamak yapmamama rağmen kilo aldığımı gördüm ama bu hafta nedense her gün tartıldım Gül Hanımın dediği gibi böbrek üstü bezlerimin bi oyunu olabilir :)
sen ıyı gıdıyorsun canım takma kafaya ben 5 ay 100 gram veremeden devam ettım sabır sabır
öğlen sadece ceviz ve kayısının kalanını yedim
şimdi de yeşil çay içecem
olmadı canım sabah yeneceklerı oglen yemeyın lutfen
selam kızlar
ben 100.2 geldim sabahleyin:KK43:
dun adapazarına bir bayiye gittim
sabah kahvaltı oglen ıslak köfte ve ekmek kadayıfı fena oldu valla bu haftaki emeğim resmen boşa gitti
gecmişi okuyamadım akşam evde okuyacağım artık
öpüyorum sizi sevgiler.
ah ah ah senın mı emeklerın bosa gıttı bızım mı sen bunları hakettın :KK11::KK11::KK11:
Sabah Uyanınca 3 gun kurusu yarım litre su
Kahvaltı: 2 yumurta
7/8 zeytin
Peynir
Marul
Biraz turp ve havuç (zeytinyagli)
1 çy bardağı badem

Arada 1 bardak ayran cok az yarım avuç badem, yer fıstığı
kahvaltı ıyı olmus

ara derken 5 saat gectıkten sonra mı canım yazarken saatlerıde yazarsanız yorumlamak daha kolay olur:KK66:
merhaba tekrar.
ya ben 15.30 gibi iğde yedim. leptini engeller dimi.
neyse akşam yemeğinde yeşil taze fasülye ve salata yedim.
üstüne bir barda kefir içtim.
süt bile engelledıgıne sakız bıle engelledıgıne gore bunu hakettın sende:KK11:

Slm kızlar: ))
Akşam: 1 kase tarhana çorbası
1 tavuk şiş
Biraz Soğan salatası ve turp
Biraz mercimekli patlıcan yemeği
Ayran
tarhana yı hafta da bır yıyoruz ona dıkkat edın canım
patlıcan yazdan degılse yok
kızlar merhaba
sabah tartıldım 67.7 kilo çıktımmmmm.
68,1 kilo ile başlamıştım.
bu sabah kedinin unsu ekmeğini yapıcam.
yalnız videdoda ekmeği yapan kadın çok komik ya.
beğenmemiş heralde.
iyi yeah, iyi oldu işte, ekmek gibi değil ama falan diyo.
neyse yapınca size söylerim tadını.
hopppp :stop: kedı onu yemek ıcın 42 kg ıken 1 sene bekledı oyle hemen yemek yok once hakedılecek :KK43:
Benim canim sıkkin kizlar.Aksam tartida 53.5 un altini goremedim.Bir iki gun once 52.9-53 u hic asmamistim aksamlari.Neyi yanlis yaptim anlamiyorum tartiya 2-3 gunum var ve sabah 52.3 un altini gorme ihtimalim cok dusuk.Bir haftadir agzima ekmek biskuvi makarna fast food cikolata namina bir sey koymadim.:KK43: simdi aksam bile 52 lerde geziyor olmam gerekirken basladigim kiloda olursam sukredicem.Ogunlerde fazla mi yedim desem hepsini yazdim size.Velhasil moralim cok bozuk. :KK43:
canım sen kendını bıze bı bıraksan rengarenk de araya kendı bıldıklerını eklıyor sende ...kg fazla yok ama saglıklı beslenmeyı tam yerlestırmek lazım beyne bı format atıp karatayı kurallarına gore yapmayı deneyın vaktınız bosa gıtmesın

tarhana yı hafta da bır yıyoruz ona dıkkat edın canım
patlıcan yazdan degılse yok

hopppp :stop: kedı onu yemek ıcın 42 kg ıken 1 sene bekledı oyle hemen yemek yok once hakedılecek :KK43:
canım sen kendını bıze bı bıraksan rengarenk de araya kendı bıldıklerını eklıyor sende ...kg fazla yok ama saglıklı beslenmeyı tam yerlestırmek lazım beyne bı format atıp karatayı kurallarına gore yapmayı deneyın vaktınız bosa gıtmesın
Unsuz ekmek o Gül abla, yumurta ve peynir ve karbonat ile yapılıyor. Herkes yapabilir.

Sabah çok güzel, doyurucu bir kahvaltı yaptım. Ünnem misafir gelecek diye açma yaptı, ama gelemediler. Ben de 3 dene yedim. Kendi yaptığım kefirle. Ardından açmanın zararını azaltayım diye, sebze suyu sıktım. :KK48:

11015159_1032052023476500_2090524862_n.jpg
11014766_1032051966809839_1715836442_n.jpg
11016512_1032051916809844_832145284_n.jpg

kızlar merhaba
sabah tartıldım 67.7 kilo çıktımmmmm.
68,1 kilo ile başlamıştım.
bu sabah kedinin unsu ekmeğini yapıcam.
yalnız videdoda ekmeği yapan kadın çok komik ya.
beğenmemiş heralde.
iyi yeah, iyi oldu işte, ekmek gibi değil ama falan diyo.
neyse yapınca size söylerim tadını.
Tuzunu çok az koy, ben az koyduğum halde bile tuzlu geldi. Sade sevmedim ama arasına köfte, sebze koyunca çok lezzetli oldu. Hamburger yemek isteyenler bunu yapsın, daha sağlıklı, hem de protein bombası.

rengarenkcıgım kg gıtmıyor ama sende tam karataylık beslenmıyorsun kı mutlaka bır ogunde farklı bısey var, kendını bıze ve karataya bırak eskı yedıklerını unut meyve hergun yeme sebze agırlıklı degıl proteın agırlıklı beslen bak o zaman nasıl gıdecek
canım karatay a uygun yemeklerı fa ce book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasında bulabilirsin 100 lerce çesit var

aramıza hosgeldınız bız sanal bır aıleyız yenı gelene hız yabancılık cektırmeyız
gülcüm aslında bildiklerimi hatırlamak yanlışları görüp kurtulmak için geldim aranıza ama dağıttım iyice sizinde motivenizi etkilemekten korkuyorum. valla eğer gitmem hayırlıysa hiç çekinmeden söle kimseye zararım dokunsun istemem. dün den beri dağıttım tartı da artı çıkınca. bu gun toparlanmaya çalışıyorum. sözünü dinlicem sanırım karatay kitabıını tekrar okuma zamanı geldi. unuttuklarımı hatırlamam lazım :KK60:

yaa hep beraber sağlıklı yasiyacagiz kilo bahane :)

sakız etkiliyor mu ? ben bilmiyirdum :) cakir cakir cigniyordum :(

ben de rayimdan çıktım çılgın gibi herkese karatay yaptırmaya çalışıyorum :( çok karisiyorum millete :(

kahvaltı ıyı olmus

ara derken 5 saat gectıkten sonra mı canım yazarken saatlerıde yazarsanız yorumlamak daha kolay olur:KK66:[/QUOTE]

Arayı kahvaltıdan 5 saat geçtikten sonra iş yerinde yedim ama akşama 3 saat kalmıştı: ( açlık hissetmemek gerektiği icin yedim :KK43:

Gül abla ben dun dayanamadım tartildim pazartesiye göre 500 gram fazla çıktım: (( çok üzüldüm nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
Aslinda çok sıkı uyguluyorum hiç bozmadim ama bilmeden birşeyleri yanlış mı yaptım acaba bilmiyorum,aslında hiç bozmadim çok sıkı uyguluyorum ama 2 gun açlık hissettim siz uyarınca yedim birşeyler, bide 3 gun iyi su icemedim disardaydim : (( yada yanlış saatlerde mi yedkm acaba hiç bilmiyorum: (( asla karataydan vazgeçmeye niyetim yok etrafimdaki herkes bana karşı ciksada. . Bu kilolar oyle yada böyle gidecek inşallah:)) kendimle inatlaşıyorum resmen boşuna direnme vücudum bu kilalar gidecek ve ben kazanacağım diye kendimle kavga ediyorum valla: )
Bana yardim edin lutfen onerilere açiğim neyi yanlış yapıyorum: (

gülcüm aslında bildiklerimi hatırlamak yanlışları görüp kurtulmak için geldim aranıza ama dağıttım iyice sizinde motivenizi etkilemekten korkuyorum. valla eğer gitmem hayırlıysa hiç çekinmeden söle kimseye zararım dokunsun istemem. dün den beri dağıttım tartı da artı çıkınca. bu gun toparlanmaya çalışıyorum. sözünü dinlicem sanırım karatay kitabıını tekrar okuma zamanı geldi. unuttuklarımı hatırlamam lazım :KK60:
Dağıtmak yok canım :KK20: bende senin gibi fazla çıktım tartida ama daha once yaptigim hataları yapmak istemiyorum yani sinirlenip diyetimi (sağlıklı beslenmemi: ) bozmak istemiyorum artik .. sende bozma biz kararlı olursak ne olursa olsun vereceğiz inşallah :KK19: burda yanlız değiliz hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz Sağlık ee tabi bide güzellik :KK15:

Bu arada sabah uyaninca 2 gun kurusu 1 büyük bardak su
Kahvaltı 10:30da yaptim 09:15 te uyandım cocukla ancak o saati buluyor: (
2 zeytinyağında kısık ateşte kapak kapatarak pisirdigim yumurta
5 Zeytin (zeytinim bitiyor pazartesi dogal zeytin alabiliyorum o yuzden az yedim: )
Peynir
Tere
1 fincan badem
Havuç zeytinyagli, 1 dilim elma
1 çay kaşığı tereyağı

Az onca sade türk kahvesi içtim

Dağıtmak yok canım :KK20: bende senin gibi fazla çıktım tartida ama daha once yaptigim hataları yapmak istemiyorum yani sinirlenip diyetimi (sağlıklı beslenmemi: ) bozmak istemiyorum artik .. sende bozma biz kararlı olursak ne olursa olsun vereceğiz inşallah :KK19: burda yanlız değiliz hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz Sağlık ee tabi bide güzellik :KK15:
sağol canım balımm
ben istesemde uzun süre sağlıksız beslenemem zaten tek sıkıntım fazla kaçamak yapmak daha verilecek kilom var göbüş buyuk

sağol canım balımm
ben istesemde uzun süre sağlıksız beslenemem zaten tek sıkıntım fazla kaçamak yapmak daha verilecek kilom var göbüş buyuk
Benimde çok canım: ( hedefime ulaşmam icin daha 20 kilo vermem gerek incecik bir kadın olmak istiyorum inşallah: )
Senin kaç kilo vermen gerek canım?

canımmmmm meyve sabah olacak lutfen dıkkat edın sonra kg veremedım dıye uzulmeyın emegınız bosa gıtmesın

kuruyemısı sabah yeyın lutfen aralarda mecbır kalmadıkca yemeyın ...nıye sadece sabah denmıs ıkıye bolun denmemıs

sen ıyı gıdıyorsun canım takma kafaya ben 5 ay 100 gram veremeden devam ettım sabır sabır

ah ah ah senın mı emeklerın bosa gıttı bızım mı sen bunları hakettın :KK11::KK11::KK11:

kahvaltı ıyı olmus

ara derken 5 saat gectıkten sonra mı canım yazarken saatlerıde yazarsanız yorumlamak daha kolay olur:KK66:

aaa süt ve sakız bile mi engellio ,

kahvaltı ıyı olmus

Ay gulcum senin hikayen varmi link atsana. Ben gibi 5 ay gr vermemissin ee sonrasi nasildi merak ettim

Back