Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben 1,5 yıldır hiç sakız çiğnemedim. Hiçte canım istemedi. Süt içiyorum bazen, sürekli olmuyor zaten süt. Kilo sorunum olmadığı için aralarda içtiğim oluyor.

zaten sakız beni çok acıktırır. ben de hem acıktığım için hem de dişimde dolgu olduğu için ve çıkmasından korktuğumdan yıllardır çiğnemem. ama çok şaşırdım. yoğurt falan da leptini engeller o zaman

kuruyemısı sabah yeyın lutfen aralarda mecbır kalmadıkca yemeyın ...nıye sadece sabah denmıs ıkıye bölün dememiş
Gül Hanım öğlen yemeği kötü oluyor diyince kuruyemiş taşıyın yanınızda Canan hoca da öyle yapıyor demiştiniz ben o yüzden öğlen yemeği kötü olunca özellikle böyle yapıyorum şaşırdım ne yapacağımı

Sabah Kahvaltım: Menemen
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin çay
Sabah kızım 8 de kalktı 9.30 kahvaltı yaptım
Öğlen yemeği yemedi m akşam 6 da yedim Güveçte çoban kavurma 1 tabak 1 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt

Öğleden sonra 16:30da acıktım: ( 1 bardak şekersiz sütlü kahve ve 10 tane kadar fındık yedim.

Akşam 7'de : bol mercimekli ve yesillikli az bulgurlu mercimekli köfte
Turşu
Ayran

Yorumlarınız için sayın zeze_35, sayın gül_0663 ve mesajımı beğenen arkadaşlar teşekkür ederim, öncelikle davetiniz ve bizlere de destek olacağınızı bilmek beni mutlu etti, bu gün hazırlığımı yaptım, oğlum ile birlikte sabah itibariyle başlayacağız. Gün içerisinde bilgisayara uzağım ancak bildirimlerimi akşamları yapabilirim. Yarın görüşmek üzere arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar

Canim ben kendim ne ekliyorum ki araya? Yedigim bir elma ve yemedigim kuruyemis mi kilo vermeme engel? Baska hic ekstra bir sey yapmadim maksimum seviyede uymaya calistim.Neyse daha vakit var bekleyelim bakalim sali tarti gunum ama korkuyorum da motivasyonumu bozacak diye ki bugun bile bozuldu biraz ama diyeti bozmadim.Acaba sali sabah da es mi gecsem bir sonraki sali mi tartilsam bilemedim.

Bu arada kizlar kahvaltilarda fark ettim de menemen yiyorsunuz , ekmeksiz nasil yiyorsunuz guzel oluyor mu? Ben de dusundum ama sonra ekmeksiz yiyemem diye vazgectim.

tabi emeksiz zor oluyor . ama ekmeksiz tadı daha çok alınıyor. catalla ya da kaşıkla suyu kalıyor.

bugün başlayalı bir hafta oldu fakat arada kaçırdım ama yine de dikkat ettm sabah kahvaltım hep aynıydı kkk...
sanırım 60.3 le başladım şimdi 59.4 üm .
o kadar kaçamağa rağmen iyi bnc yani en azından kendimi hafiflemiş hissediyorm.
devam etcem yavaş da olsa 1 ayda 4 kg vermek istiyorm bakalım...
mutluyum kilo veriyorm...:)
bu yolda devam edelim hep birlikte!

ben de izledim ara ara izlemek gerçekten iyi fikir tekrar motivasyon sağlıyor:)

sevgili kedi nasıl mayaladin ? benim son 3 yogurdum tutmadı sanırım mayayi süt çok sıcak kattım . maya pişmiş gibi olmuş az sıcak koyunca da tutmadı sutun sıcaklığını ayarlayamadim
ben çocuklara yoğurt yaparken sıcaklıkölçer almıştım esse den 40 dereceye kadar ısıtıp oyle mayalıyordum
ama ustalaştıkça gözünle bile sıcaklığı test edebiirsin hafifi böyle kabuk bağlar ya o zaman yaklaşık 40 derece oluyor zaten

benim de sorum var bu konuda 5. inci saatte leptin çalışıyor ya hangi saatte vücut açlık kıtlık sinyali verip gene yag depolamaya başlıyor yani maksimum kac saate kadar ac kalmalıyız böyle bir bilimsel veri var mı karatay bununla ilgili birsey soyluyor mu?

Sabah: (09:45 ~10:30 arası) 2 rafadan yumurta
4 tane zeytin (zeytinim bitti
Peynir canım istemedi ,1 kase yoğurt yedim
Biraz Zeytinyagli turp ve yeşillik
1 çy bardağı fındık ve badem
3 gun kurusu
Dun yoğurt yapmak için aldığım sütün kaymağı
Kayisilarin icini açıp badem veya findik koydum üstüne kaymak ve kapattım
yedim: ) kızlar muhteşem oluyor valla tatlı yemiş gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…