Sabah kahvaltım; Havuç, zeytin, bol tere, 1 orta boy muz, yer fıstığı(çiğ) peynir, şekersiz çay. (noluuurrr bu bari kkk olsuuuunnnnn)
Öğlen yoğurtlu ıspanak, mercimek çorbası, kahvaltıdan kalan fıstıklar.
Akşam ne yiyeceğim bilemediiimmm
zezecim ben de hiç kaçamak yapmadığım hafta çok güzel olmuştum bi parlaklık bi puruzsuzluk bence cilde acaip pozitif etkisi var :)
benim egzama da eyeliner sürmüştüm hemen orada çıktı ben hiç makyaj yapamam zaten nemlendirici bile dr yazarsa yoksa her şey alerjik ben deama alıştım.
ben nerde yanlış yapiyorum acaba çok mu aç kalıyorum ben aç olduğumu fark etmiyorum ama galiba süt üretimi duruyor sanırım ara ogün koymam gerek biz geç kalkıyoruz kalkınça badem felan yiyorum kahvaltiyi hazirlayana kadar eşim geliyor öğlen yemeğine 12gibi akşam da 7gibi yiyoruz . arada hiç bi şey su dışında yemiyorum ondan mi acaba . dün yine cırcır cırcır ağladı oğlan
Teşekkür ediyoruuummmm yaşasın o zamaaaaannnnnnBence olmus:))
Salihacm bence de biraz daha erken kalkıp 2,5 veya 3 öğün yapmaya çalış. Yavrunun sütü de çok önemli.ben de emziriyorum acikinca mutlaka bisryler yiyorum yoksa sürüm azalıyor...
karatay ın mucızelerı onlar canım daha da guellesecek tırnaklar ve saclar da da afarkedecekya kızlar bişey dicem bu aralar benim cildim güzellişti normalde kansız olduğum için soluk benizliyimdir ama sabah makyaj yokken yüzüme bi baktım pırıl pırıl maşallah yüzüme can kan gelmiş bi güzellik gelmiş maşallahhh :)
2 ogunde kg verılır dıye bısey yok ac durup 2 yemektense tok olarak 3 daha ıyı yada 2.5eee ben 2 öğünü unutackmıyım
artık kilo vermem durdu ama
olursaat 2 de yesem olur mu akşam yemeğini de 19:00 da yıyorum o zaman
yumurta yok yıne kkk olmamısSabah kahvaltım; Havuç, zeytin, bol tere, 1 orta boy muz, yer fıstığı(çiğ) peynir, şekersiz çay. (noluuurrr bu bari kkk olsuuuunnnnn)
Öğlen yoğurtlu ıspanak, mercimek çorbası, kahvaltıdan kalan fıstıklar.
Akşam ne yiyeceğim bilemediiimmm
bezelye yok canım bır kasık al hadı :)sabah kahvaltım peynirli 1 yumurta
5 g.kurusu, 5 ceviz
zeytin
kızlar bezelye yiyebiliyormuyuz, kızım için pişirdim ama çok sevmeme rağmen yemedim,
ben butun tuzları aratırdım en ıyısı cankır krıstal tuzu cıktı ordan almaya basladım sonra karatay hıoca da orayı tavsıyr etmıs okan beylerde oradan almaya basladılaraaaa neden himalaya kullanmıyorsunuz. ben alanya da çankırı tuzunuda himalaya tuzunuda bulmakta hatta guvenmekte zorlanıyorum o yuzden kimi zaman nasıl denk gelirse himalaya yada çankırı tuzu alıyorum internetten güvendiğim siteden. himalaya ya neden karşısınız anlamadım. ben 6 yıldır rafine tuz kullanmıyorum zaten
peki yoğurt yemede sınır var mıkaratay ın mucızelerı onlar canım daha da guellesecek tırnaklar ve saclar da da afarkedecek
2 ogunde kg verılır dıye bısey yok ac durup 2 yemektense tok olarak 3 daha ıyı yada 2.5
olur
yumurta yok yıne kkk olmamıs
bezelye yok canım bır kasık al hadı :)
ben butun tuzları aratırdım en ıyısı cankır krıstal tuzu cıktı ordan almaya basladım sonra karatay hıoca da orayı tavsıyr etmıs okan beylerde oradan almaya basladılar
Oglen ayirdigin yemegi mi 17 de yedin? Bence karataya uygun beslenmiyorsun.Bir de cok duzensiz yiyorsun gibi keske bir duzene oturtabilsen.ben saat 17:00 de yedim yemğimi pırasa bulgur pilavi kuru yemiş ve çorbaaaa portakal yesem mı bılemedımmmmm
Yumurtadan tiksindiğim için yerine muz koymuştum amakaratay ın mucızelerı onlar canım daha da guellesecek tırnaklar ve saclar da da afarkedecek
2 ogunde kg verılır dıye bısey yok ac durup 2 yemektense tok olarak 3 daha ıyı yada 2.5
olur
yumurta yok yıne kkk olmamıs
bezelye yok canım bır kasık al hadı :)
ben butun tuzları aratırdım en ıyısı cankır krıstal tuzu cıktı ordan almaya basladım sonra karatay hıoca da orayı tavsıyr etmıs okan beylerde oradan almaya basladılar
canım düzenli yedim sabah öğkle akşam ama gr gitmrdiiiiOglen ayirdigin yemegi mi 17 de yedin? Bence karataya uygun beslenmiyorsun.Bir de cok duzensiz yiyorsun gibi keske bir duzene oturtabilsen.
canım benim burada açıkdan süt satılmıyor ben arzumun yogurt yapma makinesi alıp paketli sütten yogurt yapıcam olur mu ? yine hazır yogurt yerine gecer mi ?sevgili merve yogurt ev yoğurdu istediğin kadar yiyebilirsin :) arlarda da çok acikirsan yiyebilirsin ama acikmadigin sürece aralarda yemek leptinin salgilanmasini engeller . yogurt içindeki bakteriler için vs çok önemli :)
daha önce bulundugum semtte vardı kimseden ragbet görmedi sanırım dükkan kapandıbilmiyorum ki ?? hiç yoktan iyidir . aslında artık doğal ürünler satan yerler çoğaldı günlük süt yok mudur?
Bulamıyorsan, en iyi seçenek günlük süt. Ahmet Aydın kutu sütleri kesinlikle önermiyor, bulamayanlar için de en iyi seçenek günlük şişede satılan süt.canım benim burada açıkdan süt satılmıyor ben arzumun yogurt yapma makinesi alıp paketli sütten yogurt yapıcam olur mu ? yine hazır yogurt yerine gecer mi ?
Uht, kutu sütlerden zaten yapsanda tutmuyormuş.daha önce bulundugum semtte vardı kimseden ragbet görmedi sanırım dükkan kapandı
Meyve sabah kahvaltıda tüketiliyor. Geç saatte tüketmek ve aşırı tüketmek zararlı. Karbonhidrat kuruyemişte, baklagillerde, bulgurda, sebzelerde bile varmış. Aslında karbonhidrat sınırlı değil, kaliteli karbonhidratları tüketiyoruz. İnsülini çabuk yükseltmeyen karbonhidratları tüketiyoruz. Ben çiğ köftemi, 1 tabak bulgur pilavımı, kuruyemişimi yiyip zayıfladım. 3 kg. vereyim dedim, gitti 6 kg. Yediklerimi çok kısmadım, maşallah bana bakan az yiyorum sanır ama ben çok yedim. Ama bulgur aşırı kilosu olan, şekeri olanlar için sınırlı, siz 2 kg. vereceksiniz 1 tabak tabi ki yiyebilirsiniz.Karbonhidrati da bu kadar sinirlamak ne derece dogru bilemedim , bugun daha da artti dikkat bozuklugum hic yogunlasamadim derseBen en azindan gunde bir meyve tuketeyim diyorum zaten vermem gereken kilo 1 ya da 2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?