Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım himalaya tuzu kullanmıyoruz kristal kaya tuzu kullanıyoruz
Anladım canım teşekkür ederim. Ben elma diyetine başlamıştım ama akşamları çok halsiz oluyorum ve baş ağrım çok oluyor. Yarın ben de karatay diyetine başlayacağım. Bugün gidip kuruyemişlerimi aldım. Umarım etkili olur.

sabah geç kalkman işi bozuyor canım

aaaa neden himalaya kullanmıyorsunuz. ben alanya da çankırı tuzunuda himalaya tuzunuda bulmakta hatta guvenmekte zorlanıyorum o yuzden kimi zaman nasıl denk gelirse himalaya yada çankırı tuzu alıyorum internetten güvendiğim siteden. himalaya ya neden karşısınız anlamadım. ben 6 yıldır rafine tuz kullanmıyorum zaten

öğlen yemeğinde ağır misafirlerimiz vardı çıkamadım:)
öğle yemeğim: 1 tabak kuru fasülye
3 kaşık bulgur pilavı
turşu

yaa Çalışırken 6da kalkıp daha yatmazdim bakalim yine başlayayım hayır kitap da okuyamiyorum. bu beni çok olumsuz etkiliyor . sabah kalakasam kitap okumaya da fırsat bulurum . sabah kkk öğlen akşam yapacağım yemek akşam da öğlenden kalanlar :)

Çalışınca insan daha bi planlı proğramlı oluyor gerçekten benim öyle mesela temizlik yapacağım gün belli çamaşır ütü günü belli her şey belli yoksa yetişmiyor zaten benim de kız kitap okumamıza izin vermiyor eşim yüksek lisans yapıyor kızın yanında ders çalışamıyor inş biraz büyür de rahat bi nefes alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…