• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kizlar soda icmek serbest mi beypazari sade? Yoksa paket diye o da mi yasak.Ya her sey iyi hos da ben bu diyete basladim baslayali beyin fonksiyonlarim yavasladi sanki.Ders calisirken cok gec algilamaya basladim ve dikkatim cok dagiliyor ne onerirsiniz? Oglen peynirli tavuklu salata yedim bu arada.
Sade maden suyu tüketilebilir. Paket ama içinde zararlı birşey yok. Mesela, bulgurda paketli alıyoruz, paketli dedikleri abur cuburlar, katkı maddeleri olan gıdalar, light ürünler.

sevgili kedi nasıl mayaladin ? benim son 3 yogurdum tutmadı :KK43: sanırım mayayi süt çok sıcak kattım . maya pişmiş gibi olmuş az sıcak koyunca da tutmadı :KK43: sutun sıcaklığını ayarlayamadim

Son düzenleme:
OTE="_Saliha_, post: 39629622, member: 641642"]sevgili merve yogurt ev yoğurdu istediğin kadar yiyebilirsin :) arlarda da çok acikirsan yiyebilirsin ama acikmadigin sürece aralarda yemek leptinin salgilanmasini engeller . yogurt içindeki bakteriler için vs çok önemli :)[/QUOTE]
Tsk ederim ben öğlen vakti de yemeyi düşünüyordum. Ama leptini engelliyorsa yememem iyi olur

nasıl yani öğlen vakti ? eğer ogünun varsa zaten bi şeyler yiyeceksen tabii ki ye . yani benhani çay iiçmek vs serbest ya onun yerine yogurt yemek leptini engeller demek istedim :)

Sabah: 2 haşlanmış kaysi kıvamında yumurta
Peynir
Zeytin
Biraz marul
Zeytinyagli turp ve havuç
3 gun kurusu
1 çay bardağı badem Yedim

Akşam: 1 tavuk şiş
1 kase tarhana çorbası
Bol salata
Ayran
menülerin çok iyi :) tuttum bu menuyu:)

E="_Saliha_, post: 39631690, member: 641642"]nasıl yani öğlen vakti ? eğer ogünun varsa zaten bi şeyler yiyeceksen tabii ki ye . yani benhani çay iiçmek vs serbest ya onun yerine yogurt yemek leptini engeller demek istedim :)[/QUOTE]
Gunde iki öğün yemeyi düşünüyorum. Öğlen acikirsam da yoğurt yemeyi düşünüyordum. Acikmazsam da sabah ve aksam ogunlerim olacak.

ya kızlar bişey dicem bu aralar benim cildim güzellişti normalde kansız olduğum için soluk benizliyimdir ama sabah makyaj yokken yüzüme bi baktım pırıl pırıl maşallah yüzüme can kan gelmiş bi güzellik gelmiş maşallahhh :)
Aynı şeyleri bende kendim için 3-4 gündür düşünüyorum: )) berrak, pırıl pırıl görünüyor: )

Ya kızlar size önemli bir şey soracağım, ben hep 2 öğün şeklinde başladım ve devam ettim ama kahvaltımı çocuktan dolayi genellikle 10 ile 11 arasında yapıyorum sonra hazırlanıp okula gidiyorum aksam 18:30 da evde oluyorum bu şekilde rahat oluyor: ) ancak bugün sabah öğretmenler toplantısı vardı kahvaltımı 9-9:30 gibi yaptım çıktım akşama kadar dayanirim dedim ama dayanamadım midem guruldadi hazır birşeyler yemek istemedim ama akşama kadar zor dayandim: ((( sırf leptin bozulmasın diye yemedim ama bu defa açlık sinyalimi gitti kötü mü yaptım bilemedim: ( yardımcı olursanız çok sevinirim: )

Ya kızlar size önemli bir şey soracağım, ben hep 2 öğün şeklinde başladım ve devam ettim ama kahvaltımı çocuktan dolayi genellikle 10 ile 11 arasında yapıyorum sonra hazırlanıp okula gidiyorum aksam 18:30 da evde oluyorum bu şekilde rahat oluyor: ) ancak bugün sabah öğretmenler toplantısı vardı kahvaltımı 9-9:30 gibi yaptım çıktım akşama kadar dayanirim dedim ama dayanamadım midem guruldadi hazır birşeyler yemek istemedim ama akşama kadar zor dayandim: ((( sırf leptin bozulmasın diye yemedim ama bu defa açlık sinyalimi gitti kötü mü yaptım bilemedim: ( yardımcı olursanız çok sevinirim: )
Kötü yapmışsın, yoğurt, çorba, kefir, yanında çok az kuruyemiş yiyebilirdin. Ya da sebze. Önemli olan en az 4-5 saat birşey yememek. Dışarıya çıkınca yanında kuruyemiş götürebilirsin. Ben ilk karataya başladığımda 4 gün olmuştu sanırım, arkadaşımın düğünü vardı, bütün gün dışarıda olacağım, yanında. Yanıma fındık aldım, onlar poğaça yediler, ben de fındık atıştırdım.

sevgili kedi nasıl mayaladin ? benim son 3 yogurdum tutmadı :KK43: sanırım mayayi süt çok sıcak kattım . maya pişmiş gibi olmuş az sıcak koyunca da tutmadı :KK43: sutun sıcaklığını ayarlayamadim
Sütü kaynattıktan sonra, serçe parmağını birkaç dakika beklettiğinde yanmayacak sıcaklıkta olacak, o zaman mayaladım. Ilık oluyor.

yaa ışte bu serçe parmağı ne kadar kalacak eskiden güzel yapıyordum bakalım yarı süt gelirse yapacam inşallah olur. 7ye kadar sayana kadar duruyorsa parmak oluyormus . bakalım deneyecem. ..

merve eğer 2ogün yapcaksan öğlen yogurt yemen faydalı olur .

Back