Sade maden suyu tüketilebilir. Paket ama içinde zararlı birşey yok. Mesela, bulgurda paketli alıyoruz, paketli dedikleri abur cuburlar, katkı maddeleri olan gıdalar, light ürünler.Kizlar soda icmek serbest mi beypazari sade? Yoksa paket diye o da mi yasak.Ya her sey iyi hos da ben bu diyete basladim baslayali beyin fonksiyonlarim yavasladi sanki.Ders calisirken cok gec algilamaya basladim ve dikkatim cok dagiliyor ne onerirsiniz? Oglen peynirli tavuklu salata yedim bu arada.
daha önce bulundugum semtte vardı kimseden ragbet görmedi sanırım dükkan kapandı[
Canım bimde filan günlük sütler satılıyor hiç olmazsa onlardan dene. Uht lerden iyidir bir nebzede olsa
menülerin çok iyi :) tuttum bu menuyu:)Sabah: 2 haşlanmış kaysi kıvamında yumurta
Peynir
Zeytin
Biraz marul
Zeytinyagli turp ve havuç
3 gun kurusu
1 çay bardağı badem Yedim
Akşam: 1 tavuk şiş
1 kase tarhana çorbası
Bol salata
Ayran
Aynı şeyleri bende kendim için 3-4 gündür düşünüyorum: )) berrak, pırıl pırıl görünüyor: )ya kızlar bişey dicem bu aralar benim cildim güzellişti normalde kansız olduğum için soluk benizliyimdir ama sabah makyaj yokken yüzüme bi baktım pırıl pırıl maşallah yüzüme can kan gelmiş bi güzellik gelmiş maşallahhh :)
Bende yarın alıp mayalayacağım inşallah: )
Kötü yapmışsın, yoğurt, çorba, kefir, yanında çok az kuruyemiş yiyebilirdin. Ya da sebze. Önemli olan en az 4-5 saat birşey yememek. Dışarıya çıkınca yanında kuruyemiş götürebilirsin. Ben ilk karataya başladığımda 4 gün olmuştu sanırım, arkadaşımın düğünü vardı, bütün gün dışarıda olacağım, yanında. Yanıma fındık aldım, onlar poğaça yediler, ben de fındık atıştırdım.Ya kızlar size önemli bir şey soracağım, ben hep 2 öğün şeklinde başladım ve devam ettim ama kahvaltımı çocuktan dolayi genellikle 10 ile 11 arasında yapıyorum sonra hazırlanıp okula gidiyorum aksam 18:30 da evde oluyorum bu şekilde rahat oluyor: ) ancak bugün sabah öğretmenler toplantısı vardı kahvaltımı 9-9:30 gibi yaptım çıktım akşama kadar dayanirim dedim ama dayanamadım midem guruldadi hazır birşeyler yemek istemedim ama akşama kadar zor dayandim: ((( sırf leptin bozulmasın diye yemedim ama bu defa açlık sinyalimi gitti kötü mü yaptım bilemedim: ( yardımcı olursanız çok sevinirim: )
Olur, çiğ kuruyemiş olduktan sonra.Bir ince belli cay bardağı kadar günlük kuruyemiş yeme hakkımız var. Acaba bu kuruyemiş karışım olabilir mi
Sütü kaynattıktan sonra, serçe parmağını birkaç dakika beklettiğinde yanmayacak sıcaklıkta olacak, o zaman mayaladım. Ilık oluyor.sevgili kedi nasıl mayaladin ? benim son 3 yogurdum tutmadısanırım mayayi süt çok sıcak kattım . maya pişmiş gibi olmuş az sıcak koyunca da tutmadı sutun sıcaklığını ayarlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?