• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kizlar soda icmek serbest mi beypazari sade? Yoksa paket diye o da mi yasak.Ya her sey iyi hos da ben bu diyete basladim baslayali beyin fonksiyonlarim yavasladi sanki.Ders calisirken cok gec algilamaya basladim ve dikkatim cok dagiliyor ne onerirsiniz? Oglen peynirli tavuklu salata yedim bu arada.

Sabah kahvaltım; Havuç, zeytin, bol tere, 1 orta boy muz, yer fıstığı(çiğ) peynir, şekersiz çay. (noluuurrr bu bari kkk olsuuuunnnnn :rolleyes:)
Öğlen yoğurtlu ıspanak, mercimek çorbası, kahvaltıdan kalan fıstıklar.
Akşam ne yiyeceğim bilemediiimmm :KK43:

Bence olmus:))

zezecim ben de hiç kaçamak yapmadığım hafta çok güzel olmuştum bi parlaklık bi puruzsuzluk bence cilde acaip pozitif etkisi var :)

benim egzama da eyeliner sürmüştüm hemen orada çıktı ben hiç makyaj yapamam zaten nemlendirici bile dr yazarsa yoksa her şey alerjik ben de :KK43: ama alıştım.

ben nerde yanlış yapiyorum acaba çok mu aç kalıyorum ben aç olduğumu fark etmiyorum ama galiba süt üretimi duruyor sanırım ara ogün koymam gerek biz geç kalkıyoruz kalkınça badem felan yiyorum kahvaltiyi hazirlayana kadar eşim geliyor öğlen yemeğine 12gibi akşam da 7gibi yiyoruz . arada hiç bi şey su dışında yemiyorum ondan mi acaba . dün yine cırcır cırcır ağladı oğlan :KK43:

Salihacm bence de biraz daha erken kalkıp 2,5 veya 3 öğün yapmaya çalış. Yavrunun sütü de çok önemli.ben de emziriyorum acikinca mutlaka bisryler yiyorum yoksa sürüm azalıyor...

Karbonhidrati da bu kadar sinirlamak ne derece dogru bilemedim , bugun daha da artti dikkat bozuklugum hic yogunlasamadim derse :KK43: Ben en azindan gunde bir meyve tuketeyim diyorum zaten vermem gereken kilo 1 ya da 2.

ya kızlar bişey dicem bu aralar benim cildim güzellişti normalde kansız olduğum için soluk benizliyimdir ama sabah makyaj yokken yüzüme bi baktım pırıl pırıl maşallah yüzüme can kan gelmiş bi güzellik gelmiş maşallahhh :)
karatay ın mucızelerı onlar canım daha da guellesecek tırnaklar ve saclar da da afarkedecek
eee ben 2 öğünü unutackmıyım
artık kilo vermem durdu ama
2 ogunde kg verılır dıye bısey yok ac durup 2 yemektense tok olarak 3 daha ıyı yada 2.5
saat 2 de yesem olur mu akşam yemeğini de 19:00 da yıyorum o zaman
olur
Sabah kahvaltım; Havuç, zeytin, bol tere, 1 orta boy muz, yer fıstığı(çiğ) peynir, şekersiz çay. (noluuurrr bu bari kkk olsuuuunnnnn :rolleyes:)
Öğlen yoğurtlu ıspanak, mercimek çorbası, kahvaltıdan kalan fıstıklar.
Akşam ne yiyeceğim bilemediiimmm :KK43:
yumurta yok yıne kkk olmamıs
sabah kahvaltım peynirli 1 yumurta
5 g.kurusu, 5 ceviz
zeytin
kızlar bezelye yiyebiliyormuyuz, kızım için pişirdim ama çok sevmeme rağmen yemedim,
bezelye yok canım bır kasık al hadı :)
aaaa neden himalaya kullanmıyorsunuz. ben alanya da çankırı tuzunuda himalaya tuzunuda bulmakta hatta guvenmekte zorlanıyorum o yuzden kimi zaman nasıl denk gelirse himalaya yada çankırı tuzu alıyorum internetten güvendiğim siteden. himalaya ya neden karşısınız anlamadım. ben 6 yıldır rafine tuz kullanmıyorum zaten
ben butun tuzları aratırdım en ıyısı cankır krıstal tuzu cıktı ordan almaya basladım sonra karatay hıoca da orayı tavsıyr etmıs okan beylerde oradan almaya basladılar

karatay ın mucızelerı onlar canım daha da guellesecek tırnaklar ve saclar da da afarkedecek

2 ogunde kg verılır dıye bısey yok ac durup 2 yemektense tok olarak 3 daha ıyı yada 2.5

olur

ben butun tuzları aratırdım en ıyısı cankır krıstal tuzu cıktı ordan almaya basladım sonra karatay hıoca da orayı tavsıyr etmıs okan beylerde oradan almaya basladılar
peki yoğurt yemede sınır var mı

olur

Yumurtadan tiksindiğim için yerine muz koymuştum ama :( Ekmeksiz ancak bu kadar dayanabildim yumurtaya :(

sevgili merve yogurt ev yoğurdu istediğin kadar yiyebilirsin :) arlarda da çok acikirsan yiyebilirsin ama acikmadigin sürece aralarda yemek leptinin salgilanmasini engeller . yogurt içindeki bakteriler için vs çok önemli :)
canım benim burada açıkdan süt satılmıyor ben arzumun yogurt yapma makinesi alıp paketli sütten yogurt yapıcam olur mu ? yine hazır yogurt yerine gecer mi ?

canım benim burada açıkdan süt satılmıyor ben arzumun yogurt yapma makinesi alıp paketli sütten yogurt yapıcam olur mu ? yine hazır yogurt yerine gecer mi ?
Bulamıyorsan, en iyi seçenek günlük süt. Ahmet Aydın kutu sütleri kesinlikle önermiyor, bulamayanlar için de en iyi seçenek günlük şişede satılan süt.

Bugün de bizim süt geldi, kaynattım, mayaladım. Bugün yapmak bana nasip oldu.

11005818_1030718063609896_295972053_n.jpg

Karbonhidrati da bu kadar sinirlamak ne derece dogru bilemedim , bugun daha da artti dikkat bozuklugum hic yogunlasamadim derse :KK43: Ben en azindan gunde bir meyve tuketeyim diyorum zaten vermem gereken kilo 1 ya da 2.
Meyve sabah kahvaltıda tüketiliyor. Geç saatte tüketmek ve aşırı tüketmek zararlı. Karbonhidrat kuruyemişte, baklagillerde, bulgurda, sebzelerde bile varmış. Aslında karbonhidrat sınırlı değil, kaliteli karbonhidratları tüketiyoruz. İnsülini çabuk yükseltmeyen karbonhidratları tüketiyoruz. Ben çiğ köftemi, 1 tabak bulgur pilavımı, kuruyemişimi yiyip zayıfladım. 3 kg. vereyim dedim, gitti 6 kg. Yediklerimi çok kısmadım, maşallah bana bakan az yiyorum sanır ama ben çok yedim. Ama bulgur aşırı kilosu olan, şekeri olanlar için sınırlı, siz 2 kg. vereceksiniz 1 tabak tabi ki yiyebilirsiniz.

Bu videoyu açtığnızda sağda benim karatay listem çıkıyor, dinlerseniz Canan hocanın söylediklerini daha iyi anlarsınız. :) ben arada açıp dinliyorum.

Listem çıkmamış. :(

Son düzenleme:
Back