• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kötü yapmışsın, yoğurt, çorba, kefir, yanında çok az kuruyemiş yiyebilirdin. Ya da sebze. Önemli olan en az 4-5 saat birşey yememek. Dışarıya çıkınca yanında kuruyemiş götürebilirsin. Ben ilk karataya başladığımda 4 gün olmuştu sanırım, arkadaşımın düğünü vardı, bütün gün dışarıda olacağım, yanında. Yanıma fındık aldım, onlar poğaça yediler, ben de fındık atıştırdım.
Anladım canım da bende aksam yemeğine 5 saatten az kaldığı icin yemedim: (( ama hata yapmışım: (

ya kızlar bileniniz var mi? oğlanı yıkarken kuyruk sokumu hizasinda poposunda morluk gördüm daha önce hiç fark etmedim acaba tutarken felan bi zarar mi verdik?

Kizlar benim de aksam yemegim 3 cizbiz kofte , 2 tabak mercimek corbasi ve maydonoza limon sıkıp yedim.Bir de sabah ki kuruyemis hakkimi aksam yemeginde kullandim , kabuklu yer fistigi yedim 10 tane falan.Aksam eve donerken aldim yarin kahvaltida yiyecegim onu.Bu arada dayanamadim tartiya ciktim kizlar bir de ne goreyim aksam halimle 52.5 ciktim cok sasirdim :) normalde sabah ac karnina oyle cikiyordum.3 gunde kilo vermemisimdir muhtemelen ama galiba tum odemlerimi attim :)

günaydın kızlar bende bugün kk kahvaltımı yaptım ve şuan spora gidiyorum herkese kolay gelsin biraz önce atv habere bir bayan 4 ayda 40 kilo vermiş kan degerlerine göre zayıflamış:KK57::KK57::KK57: bu konu hakkında bilgisi olan var mı ????

günaydın kızlar bende bugün kk kahvaltımı yaptım ve şuan spora gidiyorum herkese kolay gelsin biraz önce atv habere bir bayan 4 ayda 40 kilo vermiş kan degerlerine göre zayıflamış:KK57::KK57::KK57: bu konu hakkında bilgisi olan var mı ????
canım o dediğin parmak izi beslenme olabilir kan tahlilini yapıyorlar senin ne yemen ne yememen gerektiğini saptadıkları dahası kişiye göre hazırlanan bir beslenme şekli diye biliyorum( onda hastalıklarında ortaya çıkıyor alerjilerin ona göre besleniyorsun) ömür boyu devam edebiliyorsun o bir diyet değil vücudun gereksinimini saptayıp ona göre beslenince zaten çok rahat kilo veriyorsun

miyav su dün Zahide de kubilay dr vardı. bayağı dinledim ınan canan hoca ile aynı şeyleri söylüyor . sadece biraz daha farklı anlattı. badem yeyin insulinini hızlı yukseltip alcaltmaz diye :) sabah yumurta yeyin dedi felan çok yakın şeyler ... herkes bir gün canan hoca ile zayiflayacak. ..:)

sevgili tipci arkadaşım :) nickini unuttum o yüzden böylededim canan hoca der ki ININ KALORI VAGONUNDAN korkma kalori bizim için önemli değil....

Back