Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiğ olursa yiyebilirsin, ama genelde kavrulmuş oluyorAcaba migroslarda kabuklu yer fistiklarindan yesek olur mu
dayanabiliyorsan 2 öğün yeterli oluyor, kendini çok aç bırakmadan, yoksa 3 öğün yap, bende 3 öğün yapıyorumben şaşırdım şimdi 2 öğün mü 3 öğün mü yapıyım
Anladım canım teşekkür ederim. Ben elma diyetine başlamıştım ama akşamları çok halsiz oluyorum ve baş ağrım çok oluyor. Yarın ben de karatay diyetine başlayacağım. Bugün gidip kuruyemişlerimi aldım. Umarım etkili olur.canım himalaya tuzu kullanmıyoruz kristal kaya tuzu kullanıyoruz
sabah geç kalkman işi bozuyor canımzezecim ben de hiç kaçamak yapmadığım hafta çok güzel olmuştum bi parlaklık bi puruzsuzluk bence cilde acaip pozitif etkisi var :)
benim egzama da eyeliner sürmüştüm hemen orada çıktı ben hiç makyaj yapamam zaten nemlendirici bile dr yazarsa yoksa her şey alerjik ben de ama alıştım.
ben nerde yanlış yapiyorum acaba çok mu aç kalıyorum ben aç olduğumu fark etmiyorum ama galiba süt üretimi duruyor sanırım ara ogün koymam gerek biz geç kalkıyoruz kalkınça badem felan yiyorum kahvaltiyi hazirlayana kadar eşim geliyor öğlen yemeğine 12gibi akşam da 7gibi yiyoruz . arada hiç bi şey su dışında yemiyorum ondan mi acaba . dün yine cırcır cırcır ağladı oğlan
aaaa neden himalaya kullanmıyorsunuz. ben alanya da çankırı tuzunuda himalaya tuzunuda bulmakta hatta guvenmekte zorlanıyorum o yuzden kimi zaman nasıl denk gelirse himalaya yada çankırı tuzu alıyorum internetten güvendiğim siteden. himalaya ya neden karşısınız anlamadım. ben 6 yıldır rafine tuz kullanmıyorum zatenmeyveye yuklenmen olmuyor canım ınsulın dırencını dusurmek yerıne hep cıkarıyorsun hergunun bosa gıdıyor...karatayada meyveyı yok olarak dusun yanında bulundurma zayıflama asamasında az yenmesı gerekıyor..
yanında kayısı ve kuruyemıs olmalı devamlı aclık hıssettıgınde agzına alıp leptını durdurmalısın kı kıtlık sınyalı salgılamasın
yesıl mercımek kuırtarıcı oluyor ben ıse getırıp ıcıne de yesıllık dogruyorum salata oluyor yanında da yogurt yıyorum aksam yemegı yerıne de gecıyor, yumurta hasla getır o saatte ye yumurta da sınır yok
arzucuğum yakaladıgına vur cantayı
gunaydın canım
eskı kıtapta gul dıye bırısı vardı epey kg vermıs, yenısınde olanlar dan bi okan bey var 55 kg ya yakın veren bi benim fa ce deki grubumda 61 kg veren sultan var 1-2 de genc var 30 kg ustu geriisi senın benım gıbı 20-30 kg larda olanlar
canım hımalaya kullanmıyoruz 84 mınerallı krıstal kaya tuzu kullanıyoruz ondan da sole yapılıyor bır suru hastalıklarda da tedavı amaclı kullanılıyor..egzama sıvılce tansıyon seker aklıma gelmeyen bır suru hastalık ıcın de kullanılıyor
tartıya bakma canım bende de 1 gunde 1 kg fazla cıktıgı oluyor böbrekustu bezlerının oyunu o, hergun tartılmaktan da oluyor adranelın salgılanınca su toplarmıs fazla cıkılırmıs
hemen sana bi poğram yapalım el birliğiyle canım :)off zaten geç kalkmak her işimi engelliyor ..
çocuklar çok geç uyuyor sabahta kalkmiyoz eşim ise gidiyor kendi
ne olur bana bi program yapın
bence tüketebiliriz. Mantar ve zeytinyağı serbestkızlar akşama z.yağlı mantar sote yapıcam tüketebiliriz degil mi
teşekkür ederim canım....bence tüketebiliriz. Mantar ve zeytinyağı serbest
rica ederim :)teşekkür ederim canım....