• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bugün suyumu alkali yaptım öyle içiyorum kaç zamandır aklımdaydı bi de yine kaç zamandır aklımda olan birşeyi yapmaya karar verdim yağmurcucu da bahsetmişti tam kış ıhlamuru kuşburnu altın otundan bitki çayı Prof dr İbrahim Saraçoğlunun bitki kürü leptinin salgılanmasını arttırıyormuş ne zararı olcak ki kullandığımız bildiğimiz otlar sonuçta Gül Hanım Karatay dışında tavsiye etmiyor amaa bitki çayı niyetine şifa olsun yansın yağlarrr :) :)

bugün suyumu alkali yaptım öyle içiyorum kaç zamandır aklımdaydı bi de yine kaç zamandır aklımda olan birşeyi yapmaya karar verdim yağmurcucu da bahsetmişti tam kış ıhlamuru kuşburnu altın otundan bitki çayı Prof dr İbrahim Saraçoğlunun bitki kürü leptinin salgılanmasını arttırıyormuş ne zararı olcak ki kullandığımız bildiğimiz otlar sonuçta Gül Hanım Karatay dışında tavsiye etmiyor amaa bitki çayı niyetine şifa olsun yansın yağlarrr :) :)
bende kaç zamandır şu alkali suyunu yapmak istiyorum hep unutuyorum birazdan bende yapayım

nasıl zezem senden hiç beklemezdim. hemen toparlanmanı umuyorum şeker.şükür ben artık almıyorum sabit kalıyorum bide versemmm ah versemmm
valla canım nasıl oldu ben de anlamadım ben de normalde kilo almam kaç zamandır sabittim ödem dir diye düşünüyorum :) dün de paylaşmıştım 2 3 günde toparlarım havalar güzelleşse de yürüyüş yapsam bugün biraz spor yapıp saunaya gircem acil kendime gelmem lazımmm

bende kaç zamandır şu alkali suyunu yapmak istiyorum hep unutuyorum birazdan bende yapayım
ben ya limonlu su içerim yada ingiliz karbonatı kullanırım. alkali su çok faydalı yap mutlaka
yardımların için teşekkürler Gül Hanım :KK5:artık rahat rahat alıntı yapabiliyorum bilmemek ne kötüymüşş:oops::oops:
zezem çok kolaydı zaten elbet başarmışşındır
bu arada hava şu an çok güzel öğle arasında bi 45 50 dk yürümeyi düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa
burda yağmur var bende özledim öğlen arası kaçıp yurumeyi havalar duzelsin başlıcam hemen. işe arabayla gelip gittiğim için gün içi hareket sıfır. anca akşam spor

imagesCA6N5QWU.jpg

ay bi doktor var aramızda hemde karataycı eminim ilerde hem tecruben hem bilgin ışığında hastalarını tedavi edeceksin. ben doktorların koruyucu tıp la ilgilenmesi gerektiğinide düşünüyorum ayrıca.
Evet bence de koruyucu hekimlik cok onemli olduktan sonra yapacak bir sey kalmiyor , surunduruyor hastalik halbuki insulin direnci de diyabet de onlenebilir hastaliklar.

Benim de sabah kahvaltim 4 dilim peynir 8 yesil zeytin 2 havuc bir haslanmis yumurta ve 2 dilim elmaydi.Elma yedigim ilk ve tek meyve bu hafta , muhtemelen bi iki dilim daha yersem yerim hafta suresince baska yemem.Agzima baska hic seker vurmadim bakalim , tam gaz devam.Bir tek sekersiz caya alisamadim.

Son düzenleme:
Back