bunlar hamburger ıcınya bn bugün hamburger kaçırdım ama akşam yemedim ... haftada kaç kg verdiniz? bn 4. güne gircem yarın 60.3 ten 59.2 iydim sabah 4 kilo veremez mym acaba 10 günde? üfff çalışınca olmuyo herkes ye ye bişeyin yok diye baskı yapıyo sinir oluyorm ...
kısın domates yok yazdan konseve yaptıysanız olur tabı kıDomates çorbası ve kayısı çekirdeği yenilebilir mi?
mümkün olduğunca yememeye çalısın her hata ınsulun dırencını basa döndururBenim de aksam yemegim yesil mercimek corbasi ve patatesli tavuklu bezelyeydi.Tabiki patatesleri yemedim :) ama yesil mercimek corbasinin icine eriste koymuslar kucuk kucuk mecbur onu yemek zorunda kaldim ayiklayamadim
dogru bılıyorsun canımEvet canım karbonhidrat yok ama karatay da paketli ürünlerin tümü yasak ,hazır konserveler de yasak diye biliyorum: )
karatay ı kurallarına uygun yapınca 2 senede çoğu hastalıklar duzelıyor benım hasımatom harıc...egzama bende de var ara ara stresten ozellikle artıyor elimde ve ayağımda çıkıyor
elocon suruyorum gece elime de temiz corap geçiriyorum eldiven gibi oyle yatıyorum
aslında tum vücut dengeye girince sanırım o da yokolur değil mi?
meyveye yuklenmen olmuyor canım ınsulın dırencını dusurmek yerıne hep cıkarıyorsun hergunun bosa gıdıyor...karatayada meyveyı yok olarak dusun yanında bulundurma zayıflama asamasında az yenmesı gerekıyor..selam kızlar
bugun oğlen 12.30 da yemek yedim 5.5 saat oldu kahvaltıdan sonra,
patlıcan yemeği salata mercimek köftesi ve 1 elma yedim
arada türk kahvesi ve cay içtim
18 de de elma ve portakal yedim biliyorum bu kadar meyve iyi değil ama eve gitmem 8i bulduğu için 7.5 saat oluyor ara o yüzden yedim eve servis gec gitti cok trafik vardı 20:30 vardım çocuklar ve esim yedi ben yemedim 20 i geçtiği için
ofiste 18 de yiyebileceğim öneriler iletebilir misiniz ev geldiğimde başka bir sey yemeyeyim sanırım en güzeli böyle olacak
önerilerinizi bekliyorum
arzucuğum yakaladıgına vur cantayıMasallah bugun ne kacamaklar olmus helal size heralde hedeflerin altuna indiniz nekadar ayip biri maksrna yemis biri bisey yemis biri evde ne yesem diye folaniyomus ayyyyyy sizleri kiniyorum ve şişko ilan ediyorummmmmmmm.........
gunaydın canımgünaydın topiğin güzelleri
eskı kıtapta gul dıye bırısı vardı epey kg vermıs, yenısınde olanlar dan bi okan bey var 55 kg ya yakın veren bi benim fa ce deki grubumda 61 kg veren sultan var 1-2 de genc var 30 kg ustu geriisi senın benım gıbı 20-30 kg larda olanlargülcüm hala 8kg fazlam var nasıl olur ki benden önce kimler vardır kimler
ben kaba himalaya aldığım zaman yemekler için "sole" yapıyorum. sole: kaba tuzu kavanoza koyyuyorsun 1 çay bardağı kadar üstüne su koyyorsun 24 saat sonra tuz eriyor fazlası dipte kaba olarak kalıyor ki herzaman kalacak dipte . azaldıkça tuz ve su ekliyorsun. okadar. sofra içinde öğütme li tuzluk kullanıyorum
.
tartıya bakma canım bende de 1 gunde 1 kg fazla cıktıgı oluyor böbrekustu bezlerının oyunu o, hergun tartılmaktan da oluyor adranelın salgılanınca su toplarmıs fazla cıkılırmısKızlar Günaydın moralim çok bozukkk
verdiğim kiloların 2.5 katını geri almışım faciaa ne yaptım bennn
gunaydın canımGÜNAYDIN KIZLAR DÜN YEDİĞİM MAKARNA VE BÖREKDEN SONRA HİÇ KAHVALTI YAPASIM YOK O YÜZDEN ŞİMDİ HEMEN SPORA GİDİYORUM YANLIZ PAZAR GÜNÜ TERS MEKİK ÇEKTİM YANLARIM HALEN DAHA AGRIYOR NASIL GECİCEK BİR BİLEN VAR MI ?
ben karatay hocanın dedıklerını yazıyorum canım...karataya uyduktan sonra sorun yokbugün suyumu alkali yaptım öyle içiyorum kaç zamandır aklımdaydı bi de yine kaç zamandır aklımda olan birşeyi yapmaya karar verdim yağmurcucu da bahsetmişti tam kış ıhlamuru kuşburnu altın otundan bitki çayı Prof dr İbrahim Saraçoğlunun bitki kürü leptinin salgılanmasını arttırıyormuş ne zararı olcak ki kullandığımız bildiğimiz otlar sonuçta Gül Hanım Karatay dışında tavsiye etmiyor amaa bitki çayı niyetine şifa olsun yansın yağlarrr :) :)
bızde aynı yollardan gectık canım bılmemek degıl ogrenememek kotuyardımların için teşekkürler Gül Hanımartık rahat rahat alıntı yapabiliyorum bilmemek ne kötüymüşş
2,5 yap canımarkadaşlar ben 2 öğüne düşürdüm ancak akşam çok halsiz oluyorum
baslarda erken yememek lazım ara vredıgın ıcın alısamadın daha alısınca erkene cek ve doyana kadar yedün sabah kahvaltım
2 yumurtalı peynirli çemenlı omlet tere zeytin yer fıstığı
öğle yemeği yemedim 16:00 da yedim kuru fasulye ve salata yedim
sonra yemedım
havucları yagda yemıssındır,,,kuruyemıs yememıssın canım,,,gercı sekerı bırakmadıktan sonra karatay yapmıs olunmuyor ama sen bılırsın kg verırsın ama sonrasında gerı alırsınEvet bence de koruyucu hekimlik cok onemli olduktan sonra yapacak bir sey kalmiyor , surunduruyor hastalik halbuki insulin direnci de diyabet de onlenebilir hastaliklar.
Benim de sabah kahvaltim 4 dilim peynir 8 yesil zeytin 2 havuc bir haslanmis yumurta ve 2 dilim elmaydi.Elma yedigim ilk ve tek meyve bu hafta , muhtemelen bi iki dilim daha yersem yerim hafta suresince baska yemem.Agzima baska hic seker vurmadim bakalim , tam gaz devam.Bir tek sekersiz caya alisamadim.
doğru söylüyorsun Gül Hanımcım bu benim aklıma gelmemişti bu aralar her gün tartılıyorum kesin ondan oldu bu aralar takıntı yaptım :) :)tartıya bakma canım bende de 1 gunde 1 kg fazla cıktıgı oluyor böbrekustu bezlerının oyunu o, hergun tartılmaktan da oluyor adranelın salgılanınca su toplarmıs fazla cıkılırmıs
canım işyerindeyim ben sabah kahvaltım 7:30 ile 8 arasında yapıyorumbaslarda erken yememek lazım ara vredıgın ıcın alısamadın daha alısınca erkene cek ve doyana kadar ye
havucları yagda yemıssındır,,,kuruyemıs yememıssın canım,,,gercı sekerı bırakmadıktan sonra karatay yapmıs olunmuyor ama sen bılırsın kg verırsın ama sonrasında gerı alırsın
Aa evet kuruyemis unuttum kahvaltida pek aklima gelmiyor yarin yiyeyim.Kabuklu yer fistigindan da alsak olur di mi?Seker bugunku meyve disinda hic agzima vurmadim. Tamam o zaman bugunku bu haftalik ilk ve son olsun meyve ama benim gibi meyve canavari icin dayanmasi oldukca guc oluyor.baslarda erken yememek lazım ara vredıgın ıcın alısamadın daha alısınca erkene cek ve doyana kadar ye
havucları yagda yemıssındır,,,kuruyemıs yememıssın canım,,,gercı sekerı bırakmadıktan sonra karatay yapmıs olunmuyor ama sen bılırsın kg verırsın ama sonrasında gerı alırsın
Canim o kadar saat aclik da iyi degil ya vucudun korumaya alir kendini depo yapmaya baslar bence en gec 1 de ye sen yemegini.canım işyerindeyim ben sabah kahvaltım 7:30 ile 8 arasında yapıyorum
öğlen yemeği 12:00 de geliyor ben kendıme ayıorıyorum öğlen onu saat 16:00 da yiyorum bu gün 17:00 çekıcem ve yemeğe yer fıstığı da eklıycem
aklımda kalmış himalaya tuzu çok özür dilerimcanım himalaya tuzu kullanmıyoruz kristal kaya tuzu kullanıyoruz
ya kızlar bişey dicem bu aralar benim cildim güzellişti normalde kansız olduğum için soluk benizliyimdir ama sabah makyaj yokken yüzüme bi baktım pırıl pırıl maşallah yüzüme can kan gelmiş bi güzellik gelmiş maşallahhh :)
ben şaşırdım şimdi 2 öğün mü 3 öğün mü yapıyımsaat 2 de yesem olur mu akşam yemeğini de 19:00 da yıyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?