Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Rumuz: ARZUCUK25
Başlangıç tarihi:15.12.2014
Başlangıç kilosu:79.600
Geçen hafta:71.000
Bu hafta:69.800
Fark:-1.200
Toplam fark:9.800
Boy:1.61
Yas:25
Hedef:ilk hedef 75 di ulastim ikinci 70di ulastim simdi kendime odul amacli 65 kadar inmeyi planiyorum
spor ypmiyorum ama tempo ust safada yterli geliyo

zeytinler yagdamı canım
yesıllık ve havuc eklemelısın
nescafe yok filtre ve türk kahvesi var
Cig olani nerden temin edebilirim peki? Badem falan genelde hep kavrulmus oluyor.Ceviz alip yesem olur mu?
pazarlarda cok oluyor surum fazla oldugu ıcınde taze oluyor,,, ceviz en iyisi o varsa dıgerlerıne gerek yok

zeytinler yagdamı canım
yesıllık ve havuc eklemelısın
nescafe yok filtre ve türk kahvesi var
pazarlarda cok oluyor surum fazla oldugu ıcınde taze oluyor,,, ceviz en iyisi o varsa dıgerlerıne gerek yok
HAVUÇ MU EKLEMELIYIM CANIM SABAH TAHLIL YAPTIRDIM İŞ YERINE KAHVALTI YAPMADAN GELDIM YUMURTAMI SZEYTINI YANIMDA ETIRDIM EVDE OLSAM YEŞİLLİK YERIM EVET BU GNLUK ÖYLE OLDU EEE FİLTRE KAHVE SÜTSÜZ MÜ OLUCAK

harıkasın canım
sende cok kısa hedefler koymussun canım hemen ulasıyorsun

bende senınle aynıydım 400 gram fazlaydın sen...79.200 le basladım ılk hedefım senın odul hedefın dı yani 65 ,,,2. si 60 dı

HAVUÇ MU EKLEMELIYIM CANIM SABAH TAHLIL YAPTIRDIM İŞ YERINE KAHVALTI YAPMADAN GELDIM YUMURTAMI SZEYTINI YANIMDA ETIRDIM EVDE OLSAM YEŞİLLİK YERIM EVET BU GNLUK ÖYLE OLDU EEE FİLTRE KAHVE SÜTSÜZ MÜ OLUCAK
Sadece havuç değil de mevsim sebzeleri, ne varsa. Mesela ben turp, kırmızı pancar, havuç vs.. onları yiyorum.

evet renklı bısey lazım örnegin kısın havuc yazın domates
sütlü olursa yeemek üstüne sütsüz aralar da leptini bozmasın diye

vallahi ayakta alkışlıyorum hedefe ulaşmış kadar sevindim darısı başıma. kırıcam şu 76 zincirini bende görücem 69 ları

Aslında pek iyi değilim, sabah kahvaltımı güzelce yaptım, bademle. Annem öğlen simit almış yedim ondan. Canım sıkıldı.

Dün de mıhlama yedim, yanında trabzon ekmeği ile. Akşamda lahmacun, sarımsaklı lahmacun.

oooo sende abartmışsın yani 2 gündür

hedef altısın falan dedim ama cıssss yaparım sana da

başlangıç :22/12/2014
b. kilo: 70.900
geçen hafta:63.400
bu hafta:63.500
fark:+100
toplam fark:7.400
boy:168
spor:yok
ilk hedef 65 ulaşıldı 2. heder 58-59

not: bu hafta akşam ekmek yememe dışında karatayauymadim. emzirme yüzünden eşim birakturdi ama canan hoca su ve mercimek tavsiye ediyor . şimdi hem kendime hem size söz veriyorum 2 hafta kaçamak yok yapmayacam ..
bana kizabilirsiniz ama ne yapayım

ben kızacagım tabıı kı bu rejım degıl kı yap bırak yap bırak ne guzel gıdıyordun emzırmeye sakıncası yok kı bebek ıcın de faydalı ...dereotu ve sut artıran seylerı cok tuketeceksın

Bu sekilde motive oluyorum sonuct dediklerimi veriyorum simdide 65se ulasmak istiorum 70ten sonra iyi bana diyodum ama suan kendimi kilo verdikc vermek iyice incelmek iatiorum

Gül Hanımcım herkese aferin bana bişey yok aşkolsun az kilo vermiş olabilirim ama biliyorsunuz ki tiroid hastasıyım
canım benım hızlı hızlı bakıyorum ıs cok bazen çoklu alıntı yapmıyor sinir ediyor alıntıları ıptal edıp tek tek yapmakta cok uzun suruyor cok kg vermıs ve cevap alamamıslara yazıp cıkıyorum...

canım sana kocaman bır aferım sen de benım gıbısın ben 100 gram verınce mutlu oluyordum senı en ıyı ben anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…