• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım kısın salatalık yemiyoruzzzz

yağın ındeksı sıfır+havucun 40 = 40 yapar 2 yıyecegı karıstırdıgımız ıcın 2 ye bolersek 40/2=20 yapar

yogurt, tarcın.yag ....gıbı glısemık ındeksı sıfır olan seyler yuksek olanları yarıya ındırır.elma yıyeceksın yogurt ıcıne koy yada tarcın serp ye anında yarıya ıner
aklımda olsun

23.02.2015

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
images

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

KİLO VERENLER

1.Secdenur: -1.300
2.Arzucuk25: -1.200
3.Merverasyon : - 700
4.Çirkinördek: - 700
5.zeze-35: - 400
6. Yağmurcucu: -300

KİLO ALANLAR
1.Ferayee: + 400
2.Saliha: + 100

SABİTLER
1.rengarenknesli

Sabah 9.30da yapmistim kahvaltimi.14.20 de de peynirli tavuklu salata yedim.Yanina da evden bir salatalik ve havuc getirmistim onu da yedim.Havuc yiyebiliyor muyuz normalde cunku havuc sekeri en yuksek sebze diye biliyorum.
Havuç pişirince glisemik indeksi yükseliyor. Çiğ yiyoruz, yağ ve limonun içinde.

Canim salatalik niye yasak ya benim bildigim kalorisi en dusuk yiyeceklerden? Bir de ikisi bir nasil 20ye iniyor toplam yine 40 olmaz mi.Bir de yagli havuc ne bilim oyle midem bulanir benim hic yememem daha iyi.
Salatalık mevsimi olmadığı için yasak, mevsimine göre değişiyor. Canan hoca mevsim sebzeleri yiyin diyor. Yazın bolca salatalık ve domates yiyebiliriz ama kışın yememeli. Havucta sanırım A vitamini var ve bu vitamin yağda çözünüyor, yağ ile yemezsen o vitaminleri vücuduna alamazsın.

Sabah
Köfte
Kırmızı pancar ve havuç rendelenmiş
Zeytin çok tuzlu idi 4 tanecik yedim, artık siyah zeytin almayacağım yeşil alırım yine.
3 çiğ köfte :)
Badem
Ananas kabuğu, karanfil, tarçın çayı

Öğlen
:KK62::KK62::KK62::KK62:

Akşam yemeğim
Köfte
Ev turşusu, lahana, kırmızı pancar, mercimek çorbası.

gül abla geçen hafta da ben de oldu . yaptım tam cevaplaya basacam pc kapandı guncelleme yapıyor dedi . sonra pc açıldı hepsissilinmiş bulamadım da sonra oğlum uyandı ağladı bi elimde onu tuttum yek elle ycopypast yaptım . :):D

eline sağlık . .. keşke ben de kg vermiş olsaydım ..yaa ne kotu acaip tatlı istiyor canım :( kendi elimle kendime ettim :(

Yine geç oldu ama telefondan yazıyorum o yüzden sadece kilo yazcam pcden girince detay yazarım. Geçen hafta 53,1 idim. Bu hafta 52.9 um. Verilen :-200 gr

beni unutmayın anca okudum geldim kilo verenleri tebrik ederim.salihacığım karatayla sütün kalitesi artıyor sanki.ben de emziriyorum.sütün niye azaldı bilemedim valla.bazen yorgunluk ve susuzlukta etkiliyor.bu arada insülin hariç (ankaradan gelecekmiş sonuçlar) testlerim çıktı.d3:17 , b12:310 , glikolize hemoglobin7,4 biraz yüksek.dr.da amma gıcık çıktı,reçete yazar mısın dedim ne yaptıysam yazdıramadım.bir de karatay yapıyorum desem boğacaktı nerdeyse.ama yılmadım gittim sağlık ocağında d ve b12 iğnesini yaptırdım.omega3 2 tane alıyorum.süperwomen olacağım yakında.gelelim bildirime(sıfır kaçamak ve haftada 5 gün 40 dk.yürüyüş):
Rumuz:alphinrosa
Başlangıç tarihi:02/02/2015
Başlangıç kg:67.5
Geçen hafta:67
Bu hafta:66.4
Fark:600
Toplam fark:1100
Beden:42-44
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 60 kg...ikinci 55 kg

Arkadaşlar bugün doktora gittim baş dönmesi ve halsizlik vardı viral enfeksiyon ve sonrasında vertigo olmuşum baş dönmesi ondanmış yani tabii iyi haberlerimde var akş 100 den 84 e düşmüş inanılmaz mutluyum karataydan birincil beklentim zaten glukozumun düşmesiydi ve hedefime çok şükür ulaştım hocadan ve sizlerden allah razı olsun karatayla 1.5 kilo verdim hedefe 3.5 kilo kaldı umarım topikteki arkadaşlarla birlikte ben de hedefe ulaşırım

Kizlar aksam yemeginde mercimek corbasi ve nohut yemegi yedim.Bulgur pilavi tuketmek yasak mi? Bir de ben de yarin sabah ac karnina tartilir tam kilomu yazarim benim de hedefim 51 olmak.2 kilo versem yeter.

canım bulgur pilavı zayıflama döneminde 3kaşık haftalık .

gul_0663 ablacıgım acil yardımınıza ihtiyacım var bilgisi olan arkadaşlarada tabi.anemin hem şekeri hem tansiyonu ve en uzucusude:KK42: karaciger yaglanması var oda karatay diyeti yapmak istyor fakat diyetisyen yumurtayı zeytini yag kullanmayı engellemiş.ekmek de ye demiş gunde 8 dilim hakkı varmıs oda yapmak istiyo fakat dıyetisyenin yasakladıgı seyler canan hanım yeyin dedigi seyler korktu canan hanımın dıyet lıstelerınede baktım fakat ozellikle karaciger yaglanmasına ozel bi diyet listesi yok galiba bulamadım.bana yardım edermısınız annemde mi uygulayabilir.aşırı yaglanmaymıs karacigerde :KK17:

canım bulgur pilavı zayıflama döneminde 3kaşık haftalık .
ya ben de birşey sormak istiyorum:günde 1 avuç yaban mersini kurusu yiyorum.bu zayıflamamı engeller mi?ben çok sık internete girip sizleri takip edemiyorum..ben de ilk 15 günde çok hızlı kilo verme oldu.sonra 2 hafta da 100 gr. verdim..neyi yanlış yapıyorum acaba?bir de tuvalet düzenim hiç oluşmadı.hala 3 günde 1 defa gerçekleşiyor :(

ya ben de birşey sormak istiyorum:günde 1 avuç yaban mersini kurusu yiyorum.bu zayıflamamı engeller mi?ben çok sık internete girip sizleri takip edemiyorum..ben de ilk 15 günde çok hızlı kilo verme oldu.sonra 2 hafta da 100 gr. verdim..neyi yanlış yapıyorum acaba?bir de tuvalet düzenim hiç oluşmadı.hala 3 günde 1 defa gerçekleşiyor :KK43:
canını sıkma tatlım kilo verirken once hızlı gıtsede sonra bı duraklıyo sabırlı ol pes etme :KK25:

Back