- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
Cısss yap bana da yoksa çok fena olacak.oooo sende abartmışsın yani 2 gündür
hedef altısın falan dedim ama cıssss yaparım sana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cısss yap bana da yoksa çok fena olacak.oooo sende abartmışsın yani 2 gündür
hedef altısın falan dedim ama cıssss yaparım sana da
aklımda olsuncanım kısın salatalık yemiyoruzzzz
yağın ındeksı sıfır+havucun 40 = 40 yapar 2 yıyecegı karıstırdıgımız ıcın 2 ye bolersek 40/2=20 yapar
yogurt, tarcın.yag ....gıbı glısemık ındeksı sıfır olan seyler yuksek olanları yarıya ındırır.elma yıyeceksın yogurt ıcıne koy yada tarcın serp ye anında yarıya ıner
Havuç pişirince glisemik indeksi yükseliyor. Çiğ yiyoruz, yağ ve limonun içinde.Sabah 9.30da yapmistim kahvaltimi.14.20 de de peynirli tavuklu salata yedim.Yanina da evden bir salatalik ve havuc getirmistim onu da yedim.Havuc yiyebiliyor muyuz normalde cunku havuc sekeri en yuksek sebze diye biliyorum.
Salatalık mevsimi olmadığı için yasak, mevsimine göre değişiyor. Canan hoca mevsim sebzeleri yiyin diyor. Yazın bolca salatalık ve domates yiyebiliriz ama kışın yememeli. Havucta sanırım A vitamini var ve bu vitamin yağda çözünüyor, yağ ile yemezsen o vitaminleri vücuduna alamazsın.Canim salatalik niye yasak ya benim bildigim kalorisi en dusuk yiyeceklerden? Bir de ikisi bir nasil 20ye iniyor toplam yine 40 olmaz mi.Bir de yagli havuc ne bilim oyle midem bulanir benim hic yememem daha iyi.
ya ben de birşey sormak istiyorum:günde 1 avuç yaban mersini kurusu yiyorum.bu zayıflamamı engeller mi?ben çok sık internete girip sizleri takip edemiyorum..ben de ilk 15 günde çok hızlı kilo verme oldu.sonra 2 hafta da 100 gr. verdim..neyi yanlış yapıyorum acaba?bir de tuvalet düzenim hiç oluşmadı.hala 3 günde 1 defa gerçekleşiyorcanım bulgur pilavı zayıflama döneminde 3kaşık haftalık .
canını sıkma tatlım kilo verirken once hızlı gıtsede sonra bı duraklıyo sabırlı ol pes etmeya ben de birşey sormak istiyorum:günde 1 avuç yaban mersini kurusu yiyorum.bu zayıflamamı engeller mi?ben çok sık internete girip sizleri takip edemiyorum..ben de ilk 15 günde çok hızlı kilo verme oldu.sonra 2 hafta da 100 gr. verdim..neyi yanlış yapıyorum acaba?bir de tuvalet düzenim hiç oluşmadı.hala 3 günde 1 defa gerçekleşiyor